Puiuti de Randunici 2008!! (25)
Raspunsuri - Pagina 13

underqueen spune:
am revenit si noi de prin plimbari
Kya, genial bancul cu Batman!!! (nu gasesc emoticonul care se tavaleste de ras...)
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

clauclau spune:
Bubu, chiar ca hlizeala pe puiul tau, iti vine sa-l mananci,nu alta!
Si noi am terminat cu baita si papica, acum sta in leagan, cred ca o sa se culce ca si-a inceput repertoriul si apoi sa mancam si noi, oamenii mari. A venit randunoiul cu un pui la rotisor, facem o salata si gata masa.
Fug acum dar revin...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

sovietica spune:
Roxana, ziceai ca Amira plange in brate la socrela. mi-am amintit de puiul lui varu-meu care plangea in brate la buna-sa, pana s-a lasat buni de fumat. Apoi n-a mai fost nici o problema. Nu stiu daca e o coincidenta, cica piticii au nasul f sensibil.
Bubu taaare haios! ti-a admirat si randunoiu hlizitul.
Noi raportam primul iesit la selgros in familie. Totul a decurs in pace. M-am uitat dupa scutecele propuse de Ioana, da n-am vazut.
gata, bagam broscaletele la apa :)
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

bubu05 spune:
Gata si cu masa. Si mie mi-a adus mama fripturica la gratar si am facut repede o mamaliguta si un mujdei si gata!
Ma bucur ca v-a placut hlizitul meu
Acum se tot frichinea in patut cu ochii cat cepele, am zis ca poate mai vrea sa pape putin, a mai toncanit putin si tot cu ochii cat cepele. Pana mi-a venit un miros din pampers, facuse kk! Asta era a treia zi de cand nu mai facuse, pe la 8 am sunat-o si pe asistenta sa-i zic. Mi-a spus ca e normal sa nu faca si 4-5 zile daca papa doar san. Si uite ca a facut!
Acum descarc pozele din parc.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

bubu05 spune:
Poze din parc(cateva)
Astia mici plangeau cu randul si urlau rau. Ne mai asezam pe o banca le mai bagam tzatza in gura numai de-ar tacea...poate le e foame, poate-poate...
Ce ma doare capul...
Ati plecat toate? Vorbesc singurica?
Bubu mic
Bubu mare
Poze

natynic spune:
Foarte frumoase pozele, Bubu! Lasa ca musai ne-om vedea toate!
Tuchi, te-a exterminat Institutul? Vezi ca maine trebuie sa sun profu sa vin dupa reteta de insulina, cand ajung (poimaine, sper) iti dau de veste.
Si acum va zic noapte buna, !
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

luny spune:
bravo, fetelor, bine ca v-ati intalnit!! am vazut pozici, si cu hlizeli de Stefanut!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

bubu05 spune:
Luny, imi pare rau ca n-am apucat sa-ti mai raspund. Hai ca ne vedem data viitoare!
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Ma duc la nani, noapte buna!
Bubu mic
Bubu mare
Poze

bitza037 spune:
Hello,am apucat sa citesc si eu capitolul asta.De abia azi a venit bitu' cu laptop-ul(calc.este varza ).Nici nu mai stiu la ce capitol am ramas cu cititul???/
Giani multumesc ca ai intrebat de mine
Naty merci de mesaj azi,noi chiar ne pregateam sa venim....de abia astept saptaman viitoare
Vreau si eu sa vad pozele de la botez ale Iuliei si ale lui Mufa
....unde sunt?????
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

nicol_conte spune:
M-am adunat mai devreme de pe drumuri si acum ma cam tortureaza bebelina, inca n-a adormit...are colici mititica..
Sovi e mortala si originala poza cu Sasha pe burta!
Am vazut si poze cu pitic de Bubu hlizit(cand oi vedea-o si eu pe-a mea?); frumoase pozele din parc;tare mult mi-ar fi placut sa vin si eu!Poate nu mai intervine nimic care sa ne dea innapoi de la intalnirea urmatoare;mie mi-e indiferenta data si ora
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez