Puiuti de Randunici 2008!! (25)
Raspunsuri - Pagina 10

amira_roxana spune:
luny, Amira doarme si sunt suparata ca de 2 sapt ea nu a luat deloc in greutate! maine seara mergem la dr sa vedem!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

natynic spune:
Roxy, si Iulia luase sapt trecuta doar vreo 80 g...maine o cantaresc iar, sunt curioasa, ca si-a marit net ratia de mancare, kk face tot la 2 zile, ar trebui sa fi luat mult dar "la mana" eu nu simt! Nu merg azi pe vantul asta nici in Botanica nici nicaieri, eu n-am landou si carutul meu e destul de descoperit. Si zau, n-are rost sa ne tot contrazicem cu vantul! Chiar cred ca fiecare mama stie mai bine cum sa procedeze cu puiul ei, si-l "simte" mai bine. Daca mie mi-e frica de vant, n-o sa o scot afara ca apoi daca se imbolnaveste sa-mi trag un glonte in cap ca e numai vina mea.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

bubu05 spune:
Luny, Ursuleata, voi veniti azi??
Eu vin sigur! Si Sovi m-a sunat de dimineata ca vine si ea.
Da-ti un semn!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

natynic spune:
Uite, asa-mi place, bravo Bubu! Incepeam sa ma simt ca o caraghioasa, singura cu initiativa (de un fel sau altul). Hai, care sunteti cu curaj intalniti-va, faceti poze, radeti de noi restul, da'...veniti si pe 10, ca de nu...
Simo nu ma zbat, doar ca...eu sunt omul solutiilor (ca Blaga la primarie
)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

bubu05 spune:
Naty, eu vin pe 10 daca am cu cine, cum sa nu!
Azi chiar am stabilit cu cumnatica mea sa mearga cu noi cu masina, iar Vlad abia asteapta sa trecem inainte si pe la Mc . L-am culcat si cu o ora mai devreme ca sa ne incadram in timp...asa ca ma duc.
Daca se innoreaza sau bate rau vantul ne suim in masina si venim acasa.
Si eu stiu ca nu e bine sa iesi afara pe vant, mai ales ca pot fi virusi dus de vant si praf.
Dar acum eu chiar nu mai sunt stresata ca la Vlad! Imi iau si eu aparatoarea de carucior la mine.
Mama, ce-as mai fi dormit si eu acum cu astia mici...dar am avut rufe de intins, tanti Lica imi calca de zor ca am o tona! Plus ca am dormit tare bine azi-noapte si dimineata pana la 10 jum(cu trezirile de rigoare pt. papa, bineinteles).
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

nicol_conte spune:
La noi aici acum s-a oprit vantul, mai adie doar..pacat ca nu s-a oprit macar cu juma de ora mai devreme sa putem pleca si noi si sa ajungem in timp
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez

sovietica spune:
Gianiiiii tare faza cu cheile la sot in borseta :)))) Uite pt faze dinastea am facut eu cu sora schimb de chei de apartamente. Sa speram ca n-o sa fie vreo urgenta pana maine!
si fa-ti stoc de mausuri :))
Ariel, eu am luat galactogil in special (ii urasc gustul), ceai de lactatie (fenicul, anason...) si ceva bere si s-a marit cantitatea de la-te simtitor. Poate prea mult pt puturosu mic.
De ce se scade cu 4 unitati pt intrarectal?
Nicol, ce mi-a placut poza cu Antonia in cristelnita
Tu Naty, cum ai pus tu si link cu prognoza pe lunea hailalta . Eu aseara as fi jurat ca nu mai vin la intalneala dupa cum urla Sash. Da azi m-am razgandit. Sper sa ajung pe 9.
De o larga inspiratie freza ta! asa am fost si eu tunsa si imi statea bine, dar intre timp am renuntat, caci socam prea mult cu inaltimea mea si la 3 cm par. Poza cu randunoiul si Iulia este .
Si nu ma face sa trimit bodyguard la nor-mea pe motiv de buzitze cu magnet!
Pidana uau ce mi-am clatit ochii pe "lebede"
Si Sasha s-a iritat la pliul de la gat, dar de cand il sterg separat de baie cu un disc de demachiat ud si dau cu ulei de masline, vad ca e ok.
Maria, bafta cu diversificarea!
Adriuta, tare aiacu negrii :)) Mai era un cantec in Sua, ceva cu 100 de sticle cu bere
Stela, Sasha mananca un san la 10 pm, unu la 4 si unu pe la 8-9. Tot cu presiune stau si eu, da nu ma mulg.
Cristina, suntem ok, mercic de intrebare. Doar colicosi
Simo, asteptam poze cu voi la aquapark :) cum e cu salteluta de joaca la Sam? o recomanzi?
Violeta, si mie imi place diplomatia ta cand dai sfaturi ;)
Si va sade tare bine cu piscina si cu okelari!
Frumos cum ai zis de diversificare, am salvat. Cand o veni vremea, voi trage concluzia mai usor.
Apropos de hidratare, teoretic as vrea sa ii dau numai san si la sete, dar tot la fatza locului ma voi orienta, daca simt ca e bai mare, ii voi da si apa.
Nu stiu alte "Fulgi" cum sunt, da eu beau galoane de apa! mai ales acum ca transpiram si eu, si Sash.
Si inca ceva, apropos de transpiratie. Voi cate respectati regula de a nu folosi antiperspirante cat timp alaptati? Eu nu le foloseam nici inainte (doar deo de la Forever), dar problema este ca am senzatia ca acum miroase transpiratia mai tare ca inainte, si tre sa ma spal mai des (ceea ce imi ia din timpul de forumeala ).
Si o intrebare despre impartasanie: voua nu va e teama sa ia bb impartasania din lingurita comuna???
Fete, daca aveti bebei isterici pe motiv de prea obositi, incercati sa improvizati un wrap. Aseara daca nu il aveam, ajungeam la nebuni. Deh, asa am eu nervii, mai delicati.
HAi ca inchei aici, ca sta bb pe masa langa mine si are un talent sa imi traga shut dupa shut in bratzul langa care se afla (in timp ce chiraie, desigur), oricat m-as feri. deja mi-e rosu locul unde ma cotonogeste
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

luny spune:
bubu ai plecat deja?..am vazut acum mesajul tau, dar iub s-a culcat o ora, deci inainte de 5 si ceva nu am cum sa ies din casa...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny spune:
sovi si eu la fel cu transpiratia...parca e altfel de cand am nascut.. eu folosesc si parfum si deo ca de obicei, nu in exces, numai cand ies, in casa nu!
cuscra, na, vezi ce zice si Naty, mai ales ca ii dai bibe de ceva timp, o fi tranzitia..nu cred ca e ceva de ingrijorat
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

sovietica spune:
Luny, parca tu ziceai ca nici Muf nu suporta sa stea pe burta. Dupa ce am scris mesajul trecut, unde ziceam ca Sash se agita pe masa langa mine, am incercat sa il pun pe burta, numai asa sa ma aflu in treaba, ca stiam ca o sa urle mai tare. Nu numai ca n-a urlat, dar a adormit imediat!! asa ca eu zic sa mai incerci si tu...
a, si vroiam sa iti mai zic ca m-am uitat prin pozicile tale (superbe, aratati super toata familia!) ce bine semeni cu maica-ta!
editez
http://good-times.webshots.com/photo/2612134320102206853iFDVZC
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac