MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 3
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by slimatei
buna fetelor!
mirela am avut intentia de data asta sa te las sa faci capitolul..pacat ca n-ai fost tu pe faza de data asta...a fost mai rapida simona..
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
pai .... eu sunt foarte bucuroasa sa fac cap. nou, imi place sa inchid cap. vechi cu fraze ciudate si sa va fac o primire frumoasa in noul cap., daca mai vrea cineva sa faca cap. nou sa ma anunte
![](icon_smile_big.gif)
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
![](foto.gif)
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
daraban spune:
ciao fetelor
imi pare rau de puiutii bolnaviori si cu bubite.
Si Deliei i-au aparut ceva bubite incolore,poate de la caldura,pe ceafa i-au iesit.
Sa vedem ce va fi,inca n-am mers la medic.
Va ziceam ca am petrecut un week-end super.
Sambata am fost la gratare si mititei intr-un loc super,in munti.
Duminica am fost la o gradina zoologica intinsa pe o supr f mare,am facut si safari cu masina printre animalele mai periculoase:lei,rinoceri...
Iar cele mai pasnice erau intr-un alt loc ,pe unde ne puteam plimba pe jos.
Delia a fost in al noualea cer,printre atatea animale.
Iar luni am inchiriat o barca cu motor si am mers pe Lago di Garda.
Am condus barca si eu si Delia
I-a placut muult si acolo,a si adormit pana la urma.
Fac un album si va arat poze ,daca doriti.
dana si delia (11.03.2007)
simonicutza spune:
daraban banuiesc ca vorbesti de acest zoo www.parconaturaviva.it/home_eng.html" target="_blank"> "Parco Natura Viva" la Bussolengo, e singurul parc zoo unde poti face saffari zoo cu masina care se afla langa Lago di Garda, daca da e superb cu adevarat, am fost si eu acolo anul trecut in august, cand eram gravida cu Tobia, am sa pun si eu acum cateva poze la ALBUMUL meu de la semnatura.
imi imaginez ca Delia a fost super incantata cand a ajuns in tarcul unde iezii si caprele sar la tine in brate de-a dreptul....
Simo fericita de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by daraban
daaaa Simo despre acel parc este vorba,suuuper
dana sidelia (11.03.2007)
e intradevar o splendoare acel parc ... mai merg si anul asta cu Tobia (afara din burtica mea de data asta ...
![](icon_smile_big.gif)
in august vin si eu in It. si voi sta toata luna li august, poate ne intalnim... ar fi superb.
Oricum mai ai multe locuri de vizitat pe acolo, uite iti dau cateva indicatii:
www.ermopoli.it/portale/showthread.php?t=2858" target="_blank"> Madonna della Corona ; www.lessiniamusei.it/templates/musei/sterlizia/museo.asp?idMuseo=7&lingua=ITA" target="_blank">
Museo dei Fossili di BOLCA ;
iarwww.cascata-varone.com/index_it.htm" target="_blank">Parco Grotta Cascata del Varone e un adevarat spectacol ;
sau in www.malcesinepiu.it/malcesine.c/Matrimoni.html" target="_blank"> MALCESINE (aici gasesti mai multe informatii utile la "Info Turistiche").
momentan cam atatea locuri imi amintesc din ce am vizitat eu si merita vazut... daca imi mai aduc aminte mai scriu cateva, poate mai vor sa mearga si alte fete, dar cel mai bun si innegalabil punct turistic ramane in continuare www.gardaland.it/it/home.php" target="_blank"> acesta
Simo fericita
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
![](foto.gif)
![](pupic.gif)
simonicutza spune:
acestea sunt www.slide.com/r/YlvBv2xd6T9QP72ItHKLe2xvrs44lq8p?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> pozele mele de la Zoo "Parco Natura Viva" din Bussolengo
Simo fericita de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
katiapam spune:
ciao fetelor
am dat buzna pe aici
vad ca sinteti toate bine si puiutii
Ginger-cred ca de la caldura apar bubitele ca fac toti copiii
va doresc un botez minunat sa iasa totul cum va doriti
Daraban-ce frumoase poze se vede ca v-ati distrat fain
Simo-ce faci noaptea? nu dormi?
va pup pe toate,profit de timpul frumos si sint cam ocupata de nu dau pe aici
o zi buna si dau cite o cafea
ticker
de
Giulia (20/06/07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Berarpiri/Berarpiri.jpg)
Berarpiri spune:
quote:
Originally posted by Roxali
[purple]LA CAT MAI MULTE LUNITE AMBRA
Berarpiri deci ma confundai ...poza cu dintzu era a Stefaniei.
La mare am fost la Grosseto...mai avem obiceiul sa mergem la Folllonica.
Daca ii place fetei banana mai dai din cand in cand...si dupa ii faci un clisterin cu glicerina.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
roxali asa e,la inceput te-am confundat
![](icon_smile_blush.gif)
![](iartama.gif)
cand implineste sufletelul nostru un an
![](toba.gif)
poze cu Ambra
![](foto.gif)
andreea
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Mirtha spune:
Fetelor subiectul - Despre epidurala a fost mutat la capitolul Naterea unei Stele.
Daca sunteti interesate despre aceasta procedura puteti accesa link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122076&whichpage=5 .
Mirtha 19+