Piatra Neamt, Perla Moldovei (53)
Raspunsuri - Pagina 7
LoraG76 spune:
'Neata, lumeeee!!!! 
Cafea pentru toata lumea, superofertaaaa...cine mai doreste, cine mai pofteste??? Cu zaharina, musai!!!
CarmenE, n-am facut niciun cozonac, nimic, n-ai sa vezi la mine asa ceva...doar un orez cu legume, dietetic...
Si nu s-a ars, din fericire...
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
Aurorra spune:
Neatza!!!!
Lora, ce matinala esti!!!
Hai ca vin eu la cafea ca am un somn
si abia incepe ziua pana diseara la 6.....muuuult mai este! Si vremea asta aiurea imi provoaca si mai tare somn!
Hai fetele trezitiva sa ne tineti companie!!
Zi buna!
Aurora
21+ mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
allexa06 spune:
Buna dimineata!
mi-e rauuuu,am o stare de aiurea...cu durere de cap,temp,frisoane,azi noapte am si
si cum nu era de ajuns mi-a mai aparut si ceva pe fata!!!!Ca un fel de iritatie pe obraji...nici nu stiu ce sa fac,sa merg la dermato,sau poate se retrage de la sine,sau o fi de la pastile,ca am inceput sa iau un antibiotic...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
LoraG76 spune:
Allexa, imi pare rau...posibil sa fii alergica la tipul asta de antibiotic, suna medicul care ti l-a recomandat neaparat! Si apoi, nu e ok sa faci febra sub antibiotic daca e bine prescis. Nu sta asa, ia legatura cu un medic!
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Annika doarme, Lara e la gradinita, asa ca profit sa scriu un pic. Cum sapt. asta suntem singurele, am tot cautat sa mergem prin vizite, ca a fost vreme ploioasa si cu Lara numai in casa e tare obositor. Annika nu doarme prea mult, se trezeste des si ii place tare mult sa fie plimbata in brate, asa ca nu reusesc sa fac mare lucru. Numar zilele pana cand se intoarce mama.
Ellinia, multa sanatate!
Allexa, eu cred ca-i de la antibiotic eruptia de pe fata.
Aurora, ti se pare Lora la ora 8 matinala?? Pai ce sa mai zic de mine, ca-mi da Annika trezirea la 5!!
Carmen, cred ca nu-i usor cu actele. Asa-i ca peste tot, alergatura. Sper sa rezolvi cat mai repede si apoi sa te bucuri de afacere.
Lora, apropo aparate de fitness, si eu am un stepper asemanator si asa m-am bucurat cand l-am primit, ca-mi doream un aparat, zicand ca in casa sigur voi face exercitii (la TV). Daca ma crezi in 4 ani de zile de cand il am de 5 ori m-am urcat pe el (cam 10 min poate); il foloseam in dormitor pe post de cuier (agatat camasi, hainee etc); acum l-am scos la vanzare pe ebay, ca ocupa loc si avem in camera paturul Annikai. Asa ca tie iti doresc mult succes si la cat mai multe exercitii!
pupici si celorlalte fete
Adriana
Eftimie C. spune:
Mai sa fie, ce vreme scarboasa avem in weekend-ul asta!![]()
Allexa multa sanatate!Ai grija cu alergia aia.E posibil sa fie de la antibiotic.Si eu mai fac, dar pe corp nu pe fata.
Noi plecam la Bucuresti si sper ca vremea sa nu fie chiar la fel.
De luni voi fi mai putin activa pentru ca incep serviciul si nu voi fi acasa inainte de ora 18.
Va doresc un weekend frumos!
LoraG76 spune:
Waaaaw, CarmenE, felicitari! Da-ne cat mai multe detalii! Si de baut!!! ![]()
Adriana, eu aseara am facut exercitii 32 de minute...l-am folosit in fiecare seara pana acum, sper sa ma tina in continuare cheful!
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
Lora multumesc,dar nu am prea multe detalii.Deocamdata, job-ul e pentru 2luni, apoi vedem cum sta treaba.
Sper dupa prima zi sa va spun mai multe si mai ales sa incingem o petrecere ![]()

allexa06 spune:
Fetelor,multumesc pt sfaturi
,ma simt un pic mai bine,nu ma mai doare asa tare capul(am stat in pat pana la 10),in schimb tusesc de mama focului.Iritatia asta parca nu mai este asa pronuntata ca azi dimineata.Oricum inainte sa plec la serviciu am sa trec pe la dr.sa vad daca trebuie sa renunt la antibiotic.
LORA-spor la exercitii
CARMEN E-succes la noul serviciu,ce faceti la Bucuresti(eu curioasa de colo
)
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ana1980 spune:
Buna
EftimieC FELICITARI !pt job. Da...asteptam detalii dupa ce incepi.
Lora super fain...sa te tot tina facutul exercitiilor. Oricum n-ai sa poti face chiar in fiecare seara, dar macar sa le folosesti.
Allexa sanatate maxima si revenire rapida.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro