Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LUY esti MINUNATA .
Iti multumim mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit sa ma adun si eu de pe drumuri, am alergat toata ziua, ma rog dupa ce a venit tati....am profitat, iar baiatul meu a fost cuminte....iar cand m-am intors ne-am jucat si ne-am tarat prin sufragerie , tati ne zicea rame.....s-a urcat pe mine si m-a tras de par, eu am strigat ajutor de cateva ori, iar el a inceput sa planga ca nu stia ce se intampla...., cand m-a vazut zambind s-a luminat la fata si a continuat distractia ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Eeeeeeee cand strig pe aici de vre-o intalneala...nu m-a auzit nimeni,poate ai mai mult succes, dar trebuie sa ne grabim...acu' pleaca lumea in concediu, sau cel putin asa am retinut eu.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

va urez noapte buna ! sunt franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am culcat iar baiatul. Ce dor mi-a fost azi de el...ma obisnuisem cu el. Iaca povestirea despre mare pe capitole:

Drum
Andrei nu prea doarme in masina, chiar daca e drumul lung. Daca nu sunt opriri nici nu plange. La intors a dormit aproape tot drumul, la dus s-a trezit exact cand cu blocajul pe autostrada si a bazait cam toata portiunea de deviere, mai ales in zonele de ambuteiaj unde stateam pe loc. Nu pot spune ca era mare plans dar mai multa nervozitate, l-am potolit numai sacrificand telefonul mobil al lui tati, numai bun de ros.

Mancare
La noi fara probleme ca el e pe borcanele, a mancat fara comentarii. L-am mituit noi cu ceva biscuiti sau banana bucatele si nici gand sa manance.

Joaca
S-a adaptat extrem de bine la noua locatie, zici ca a stat acolo mereu. S-a jucat cu sora-sa, a misunat, a fost tare fericit.

Plaja
I-am luat o piscina mare si inalta sperand ca sta acolo. Nici gand, a escaladat imediat marginile, era curios sa vada ce e cu nisipul. I-a placut mult nisipul, statea in fundulet si freca de zor picioarele. Nu ii placea insa sa puna mana in nisip si nu a vrut sa mearga deloc. A si gustat putin, dar apoi a fost tare grijuliu sa nu se mai intample. Nu s-a vaicarit de soare, nu a plans deloc la plaja. A ros linistit jucariile lui si duminica a si atipit pe saltea. E clar ca ii place la mare

Somn
Ei, asta a fost singura problema. A adormit pana la urma in patutul pliant, dar cu mare mare greutate si ceva bazaieli si nervi pana atipea. Nu mai spun de foieli. Am dormit eu cu Alex in pat si el in tarc, cu noi in camera, si s-au cam foit amandoi. Nu s-au deranjat prea mult unul pe altul, dar va asigur ca ma deranjau pe mine pe rand. Foarte greu cu somnul in alta locatie, pana la urma a atipit si pe plaja, dar greu. Cel mai dificil cu caruciorul, nici gand sa stea in el si nici atat sa doarma. Cel mai greu moment al iesirii a fost mersul la estaurant sambata seara, cand am prestat vreo 2 ore de invartit carutul prin zona. Si nici gand sa adoarma. Pe la 10 seara i-am pus o paturica pe care a tras-o peste fata si asa a atipit, chiar si neplimbat. Dar ce sa spun, mare scandal, nu voia sa stea in carut si s=a lasat si cu farfurii sparte (o sa descarc pozele si va arat dovada).

Cam asta. Per total a fost foarte foarte bine, eu zic ca e excelent pentru iesire cu bebe de 9 luni. Mai mergem o tura peste 2 saptamani. Si Alex a fost ok, a avut multi copii sa se joace. Mai dificil ca a fost incapatanata si s-a dezbracat sambata desi era cam frig, a intrat pana la fund in apa rece, si uite asa, sper sa nu raceasca. Nu mai spun ca s-a ars rau, ca nu am dat-o cu crema. E prima data cand se irita de la soare. Nici pe Andrei nu il dadusem si a avut 2 pete rosii in zona de la coate, dar duminica l-am protejat bine.

Cam asta de la noi. Aaa, nu s-a jucat cu nisip deloc in afara de foitul picioarelor (Andrei adica). Nici cu jucarelele de nisip, cu exceptia unei site pe care a ros-o cu sarg in ciuda nisipului lipit pe ea. I-a placut cel mai mult bataiala pe saltea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rodica
La Multi Ani!!!!! Sa iti aduca viata numai bucurii, sanatate si impliniri!

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ma bucur ca afost bine cu Andrei la mare, noi plecam peste 2 saptamani,o sa stam cel putin o saptamana, depinde de tati....sper sa nu intervina nimic, eu chiar ma gandesc cu groaza cum o sa ma descurc.

Lui Cristi ii place la nisip, cel putin in parc abia il iau de acolo, ma tareste spre nisip si se aseaza in fundulet si incepe sa scormoneasca cu manutele, pana aici totul bine, cu somnul nu-mi fac probleme(cu mami in pat la titzileala), problema mea este cu mancarea, el nu papa borcanele( decat fructe...doar caise sau piersica)....ma gandesc sa gatesc si sa iau congelat, dar......o fi ok atatea zile congelat?????sau mai am o varianta la o pensiune cu bucatarie( asta inseamna sa ma car cu oale si alte alea).....chiar asa fetele care plecati cu bebici cum procedati(ma refer la cei care nu papa borcanele)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, merci de detalii, pe mine ma intereseaza in primul rand cazarea pt. Ghighi, adica inauntru el sta numai pe jos asa ca trebuie sa nu fie gresie ( mai cade ) ci parchet. Mochetele-s de regula cam imbacsite, intr-o locatie noua cum a fost aia din Cheia e ok ( era super curata ). De dormit, doarme in pat langa mine ca si acasa, deci nu-s probleme. Asa patim si noi cu carutul, la restaurant mancam pe rand, unul plimba copilul si celalalt infuleca in graba. Nu ne deranjeaza ,ne-am obisnuit deja.

Greyeras, la vila verde aveau parchet pe jos, de-asta ne-am hotarat sa ramanem acolo, era safe pentru Ghighi. Frumoasa printesa ta, mi-a placut si 'mingiutza', tata vrea fotbalist deci......pai data viitoare poate-i faci si lui pe plac.

Luy, fac ce fac si ma mai uit la clip....mii de pupici inca o data.

Danielle, tie-ti scrisesem un mesaj luuuung despre un prieten din roma, de capul caruia se tin fosti colegi sa revina-n tara, am pierdut mesajul dar imi refac fortele si-ti zic inca o data, sper sa nu mai mai incomodeze reclama

Nu i-am mai pus ou azi in piure, e inca foarte iritat la fundic si am zis sa mai aman cateva zile, sa nu fie ceva pe fond de alimentatie, sa nu-i dau noutati. Noi suntem singuri in noaptea asta, tati a plecat la brasov la o lansare ( cica ), mi-e asa urat ca nu cred ca atipesc noaptea asta, ma uit pe mute la episodul 143 elodia....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

io m-am hotarat sa vand calculatorul vechi, am zis sa vi-l prezint voua intai, poate are cineva nevoie, sper sa nu ma reclame cineva la admin sa-mi iau avertisment pt. mica publicitate

http://tinypics.us/out.php/i26470_120198896244comp.jpg

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara si de la noi.

Gata.Au plecat musafirii.Cristi a fost obosit tare si a adormit de la 8.30.
Vreau sa va spun ca astazi ne-a iesit al 7-lea dintisor.

Pentru cei care vor sa ne vada, am pus cateva pozici din luna a noua.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

azi am primit o vizita, cine ghiceste cine-i simpatica primeste o mie de pupici
http://www.flickr.com/photos/22410163@N08/2545312679/

Mergi la inceput