Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Angela, f bine am dormit.in ciuda pierderii meciului si calificarii mai departe..
avem program administrativ astazi..a venit cineva la curatenie si altcineva la curatarea gradinii si curtii..eu preg supita si carnita..si fata doarme deocamdata..
eva, am sa verific gingia..se poate sa ai dreptate.
va pupam

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

buna dimineata,

Se pare ca eu dau cafeaua in aceasta zi.
Pe unde umblati fetelor.Se vede ca e vacanta!!!!!!!!

Mergi la inceput

salut
Va poftesc la o .cam tarziu ce-i drept.
Am vazut poze cu Oana, fetita lui Amar.e tare scumpica.scria la scutece(suntem la aceeasi, papanasi de sept-oct 2007) ca nu se odihneste noaptea, se scoala fetita des si de asta e tare obosita si intra rar.
Irina, mi-am adus aminte.ce ati mai facut cu casuta voastra?
Mathilda ce mai faci? ce mai face Klara?
Claudela, spor la munci!

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

am scris cam in acelasi timp..nu am vazut mesajul tau.
ce vacanta Angela? e ploios la noi si am o stare cam naspa.

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!
Cafeaua este gata.
Ieri am avut o zi mai usoara pentru ca am ajuns mai devreme acasa pentru ca s-a scurtat un seminar.
Intentionam ca la acest sfarsit de saptamana sa mergem la toate circurile care sunt acum in capitala. Sunt vreo 5.
Numai ca nu vrea si Claudiu. El vrea la zoo impreuna cu verii lui.
Oricum si astazi am program pana la 20, asa ca programul se va desfasura sambata si duminica, daca nu mai intervine ceva.
De vacanta nici vorba! Cred ca anul asta este compromisa.

Kriss, cum stai cu dintisorii?
Unde mai este Mathilda? A intrat si ea in vacanta?
Angela tu ce mai faci? Nu pleci si tu in vacanta?
Dar pe tine Kriss nu te aud de vacanta, sau am uitat? Nu cred ca i-ar displace Alessiei ca mami si tati sa stea la soare cu puiul si sa se prajeasca. Ce faci cu dieta? Ai inceput-o?

Va pup pe toate si va doresc un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

vreau si eu la circ.
Eva spune-mi si mie unde sunt amplasate?parca am auzit ceva pe la Radio.
kriss ce faci?
se pare ca e cam liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. azi ma inscriu si eu la cafea.
kriss legat de casuta nu am mai facut prea multe, m-am mutat de 2 luni am luat mobila, dar mai am izolatiile de facut, de zugravit holul, etc. in curte pusesem niste trandafiri de care eram tare mandra, dar am luat un ciobanesc micut care la fel de mandru a fost de ei , i s-au parut tare gustosi si i-a rontait pe toti . asa ca mai sunt multe de facut dar e nevoie de bani si nu prea stiu unde sa dau mai intai. luna asta va trebui sa ma duc sa fac si un hsg sa vad care e starea trompelor si a uterului asa ca alti bani, alta distractie. chiar kriss tu nu pleci in co?
angela te-ai apucat de invatat pt barou?
eva distractie placuta la circ sau zoo si sper sa treaca timpul mai repede pt tine sa pleci in concediu ca ai nevoie. in rest e totul ok?
va pup pe toate fetelor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Irina, multumesc de intrebare, pare totul ok. Dar asta de data foarte recenta. A fost si foarte-foarte rau. Speranta moare ultima! Pupici si we placut!

Mergi la inceput

buna seara
Angela, Irina, inca nu ne-am hotarat la data plecarii in concediu.astept inca putin sa vad cum si cat mai merge alaptatul..oricum cred ca in septembrie vom pleca.verisoara sotului isi face nunta tot in sept in buc si nu stie cand exact..asteptam si raspunsul ei..Ne-am hotarat insa pt. Spania, Costa Brava pt concediu, noi 2, fara fata anul asta.va ramane cu bunicele, numai ca daca va mai suge tre sa o intarc inainte de plecare..nu cu cateva zile..Va aveam 11 luni..deci va fi marisoara..
eva,nu m-am apucat de nici o dieta in mod special.nu mananc seara,mai putine dulciuri, fructe mai multe..nimic spectaculos.

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput