Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)
Raspunsuri - Pagina 6
LoraG76 spune:
Kriss, noroc de tine....si doar ma gandeam ieri...fir-ar sa fie, cu bagajele mele si cu conjunctivita asta am uitat de tot...
EVA, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa ai noroc in tot ceea ce faci si sa te bucuri doar de reusite!!!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea mare si cu zaharina, poate ma mai trezesc si eu...
Ce faceti?
Eva, tot asa ocupata esti? Claudiu ce face? E fericit ca e in vacanta?
Kriss, cati dintisori i-au iesit Alessiei?
Claudela, Mathilda, ce mai faceti??? Nu mai dati niciun semn? Irina, te-ai intors din concediu? Cum a fost?
Luna, tu ce mai faci? Cam rar pe la noi... Cand vii in Rom.? Ce face fetita ta dulce? E si ea in vacanta?
Angela, tu ce mai faci? Cum va petreceti vacanta?
Kulta, carla2005, sper sa ne auzim mai des. Ce va fac copilutii? Kulta, ai tai merg la gradinita?
Week-end placut la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
neata
mor de somn, am baut cafea, dar degeaba..eu sunt genul care sa doarma muuullttt si binemi-a facut-o fii-mea asta noapte..3 treziri..si nici macar nu a iesit dintisorul ala tot..tot colt, sau mai bine zis e varful dintisorului credam dat-o cu gel din ala calmant, dar ..
eva,cum ai petrecut ?
Lora, drum bun si concediu placut daca nu mai reusesc sa intru astazi..pupici
Irina, ai ajuns in buc?vrem si noi o poza din concediu.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
LoraG76 spune:
Kriss, multumesc! Maine pe la amiaza cred ca plecam. Am vazut poze noi cu Alessia, e frumusica foc micuta protestatoare!
Lora, mami de Iustina
claudela spune:
Va imbratisez cu mult drag!
Intr-adevar nu am mai reusit sa mai intru deloc-deloc pe forum...A fost o perioada mai plina...Si vreau sa spun ca nici la servici nu prea am timp sa intru...
Oricum, de la 1 iulie sunt in concediu...Astept cu nerabdare..
Al meu sot se pregateste din nou pentru magistratura...sper sa fie cu mai multa bafta anul asta...
Eu va pupacesc pe fiecare si promit sa incerc sa intru mai des...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Va invit la o cafea!!
Eva multa sanatate si fericire.
Kulta bine ai venit printre noi.Dar am si eu o curiozitate ?Ce semnifica numele tau?
Kriss cum ai dormit aseara?
Lora Drum bun si distractie placuta.
Irina asteptam impresii si poze.
irinabobe spune:
buna fetelor!
M-am reintors din concediu si este groaznic acasa. mi-e dor sa stau cu burta la soare fara nicio grija , sa ma trezesc sa gasesc masa pusa si eu doar sa aleg ce vreau sa mananc, si sa nu am nicio grija.
Anyway concediul a fost super. am platit 320 E de persoana pentru 10 zile. masa si bautura la discretie. manacre foarte variata. plaja am facut mai mult la piscina pentru ca aveau acolo tobogane, motiv pt care mi-am rupt si fundul si slipul din prima zi. in mare nu imi placea ca erau pietre la mal si iti cam rupeai picioarele.
la hotel era full de verdeta. de fapt e cam ca un sat de vacanta pe vreo 4 hecatre cred, in care sunt multe vilute cu parter si un etaj. in jur era plin de maslini, portocali , palmieri, duzi si mult gazon. asa ca era foarte racoare si frumos. aveau teren de tenis, vreo 5 piscine, bar, parculet pt copii, disco, etc. oricum m-am simtit foarte bine. cel mai tare m-a suparat faptul ca am pus 2 kile si acum dupa ce ca s-a terminat concediul trebuie sa ma lupt sa scap si de kg.
kulta bine ai venit pe aici!
claudela concediu placut. pe lora nu o mai prind cred ca deja a plecat.
citesc din urma si revin. poze pun joi daca o sa aflu cum se face.
kriss79 spune:
salut
O saptamana minunata!
Lora draga, sa aveti drum bun!
Luna ce faci iubita?nu prea inteleg emoticoanele alea..pupici
Angela, am dormit bine.nu s-a mai sculat.multumim de cafeluta.
Irinaaa, sa va fie de bine concediul!!lasa,ca dai tu jos 2 kile!ma bucur ca te-ai distrat, te-ai odihnit.ati facut excursii? te invatam noi cum sa pui poze. faci cont pe webshots.com sau pe flick.com(daca aveai cont de mail de yahoo) sau pe picassa web parca..dupa aceea le downladezi acolo si copii linkul aici pe pagina..numai sa dai la album public. daca dai private, le pot vedea doar cei care vrei tu, tre sa ne faci invitatie sau sa ne scrii numele undeva parca..
claudela, bine ai revenit!spor la invatat sotului!treci la noi mai des, macar la o cafeluta..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)