Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)
Raspunsuri - Pagina 4
carla2005 spune:
Ma primiti si pe mine in club? Am 28 ani, am terminat dreptul la Universitatea Titu Maiorescu promotia 1998-2002! Am lucrat la o institutie de stat ca jurist acum sunt in concediu de crestere a copilului si sper dupa ce termin concediul sa-mi gasesc altceva de lucru (in sistem privat eventual) ca e jale mare in institutiile romanesti!:)
Va invit la un pahar de cola...mi-a fost lene sa fac cafea azi!
mama de 1 an si 6 luni
LoraG76 spune:
Carla, bine ai venit la noi! Sper sa te simti bine si sa ne vedem cat mai des pe aici!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
Carla bine ai venit printre noi.
Multumim si de bautura.
Eva ce sa zic...te faci tu mare si o sa le arati tu ce poti.
Kriss cum e cu dintisorul?
kriss79 spune:
salut
Carla, bine ai venit la noi in club!
Angela, inca nu a iesit de tot..tot coltisor deocamdata..si maraaaiiitttaaaa...off..
Lora,mai ai putin pana pleci..Iustina e incantata?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
LoraG76 spune:
Kriss, da...nu mai avem mult...abia astept!!! Iustina e foarte incantata mai ales ca azi i-am cumparat un costum de baie si l-a probat si s-a fatait o gramada in fata oglinzii...
Carla, esti mamica de fetita sau baietel? Sa-ti traiasca!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
Neata,
Va invit la o cafea si la un capuccino.
Am o gramada de lucru si nici un chef.Vreau in vacantaaaaaaa.
Dar din pacate noi am programat vacanta in septembrie.Asa ca pana atunci ma bucur de fiecare weekend.
kriss79 spune:
neata
Angela, nu fii supi..si noi tot in sept vom pleca se pare.noi am vrea in spania, langa barcelona..dar inca nu ne-am hotarat.
Nu am reusit sa imi beau cafeaua..
Alessia e maraita rau, azi aveam in plan sa mergem la cinemama(filmul totul despre sex rulat special pt. mamici cu bb)de la 11..dar e f agitata, nu sta deloc, plange,maraie..samd.nu va sta 2 h si ceva cat e filmul in brate..
Lora, sa poarte sanatoasa costumul de baie
Avem 7 luni!!
LoraG76 spune:
Salutare!
Eu n-am avut o zi prea usoara azi, asa ca am lipsit motivat...
Voi ce mai faceti?
Tot asa obosite ca si mine sunteti sau doar eu sunt asa..??? Ca-mi vine sa dorm cu capul pe birou...
Si cand ma gandesc ca trebuie sa fac si bagajele si mai am si cumparaturi de facut...
V-am pupat, va doresc o seara cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
o CAFEA?Un capuccino sau un ceai?
Ce doriti?
Lora si eu simt la fel.O oboseala cumplita.
dar am si o veste buna ,baietelul meu a luat locul I pe scoala la concursul Eurojunior si a castigat un telefon mobil.
kriss79 spune:
SALUT
FELICITARI baietelului tau, Angela!cat e de mare?scoala primara?ma gandeam la premiu..la tel mobil..oricum am vazut acum si copii de gradinita cu mobil
cafeaua am baut-o tarziu caci am avut de iesit de dim de la 8 jumate..
Lora, ati inceput bagajele?
Ziceati ca ma luati si pe mine in valiza..irina si cu tine..dar vad ca ati uitat..
Avem 7 luni!!