Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata fetele frumoasele.Cine doreste o buna aburinda?
Am vazut aseara pozici cu Pupi mare mancacios de picioruse si azi
pozici din Albena cu Ana. Ce frumos trebuie sa fi fost.M-a distrat ce obosita a fost intr-una din poze, i se inchideau ochii.
Cum a fost drumul? Ati mers mult cu masina? tare as vrea sa ajung si eu la mare da mi groaza de drum cred ca e prea lung pt un bobo asa mic, adica ne-ar trebui vreo 12 ore.Aaa, felicitari pt dintisor.
Stancutza bine ca ati scapat de febra.

Mai fetelor eu am impresia ca mi-e tare slab laptele.De unde stiu? Pai vad atunci cand scot din congelator lapte care e muls decand avea razvi 3 luni si e asa de alb si gras, pe cand asta de acum dupa ce sta e numai zer.Stiu ca asa se face laptele de mama, dar inainte se alegea si asa ca o smantana la suprafata si foarte groasa.Acuma abia se vede o liniuta subtire de grasime.Oare asa trebuie sa fie acum?
Razvan dupe ce suge ii mai dau si completare din congelator cam 50 ml, da numai la 3 mese din 5.Iar atunci cand nu-i dau nu plange ca ar mai vrea, deci mi se pare totusi ca se satura.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ginnette, aici subscriu: si la noi are cele mai bune rezultate "ignorarea dusmanului". daca nu vorbesc cu el citeva ore intra in panica...stie ca atunci cind sint foarte suparata evit sa vorbesc cu persoana respectiva (ce sa fac, sint mai rea de gura si as spune lucruri pe care pe urma le-as regreta...asa ca ma abtin).

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Stancutza febra Sofiei este doar o reactie la vaccin,right?Ce vaccin i-ai facut?noi avem saptamana viitoare dupa ziua baiatului Infanrix penta.Tineti-ne pumnii!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ema..

Ginette...de mult ma tineam sa te intreb...stiu ca tu ai inceput serviciul...bebelina ta are mese solide deja..sau numai suculetze?

Am intrat si eu pe mailul comun..si am vazut schema de diversificare trimisa de Iulia....vad ca multe fete sunt adeptele cerealelor ca prima intentie...nici nu stiu ce sa mai fac/zic...eu inca ma incapatanez sa nu le iau in considerare...fata mea nu e grasa...e chiar in limite normale...sa vedem cum va fi cu greutatea acum..cand incep diversifiacrea...offf...stiti de ce imi e mie teama...imi e teama sa nu pierd laptele...daca ii inlocuiesc o masa...oricum m-am decis sa ma mulg...si acasa si la serviciu cand voi incepe...

Anca...stiu ca e bun cartoful..eu ma gandeam la asta nou..oare nu contine multe toxine...nu stiu...intreb si eu...ma refer la faptul ca nu e formata inca bine coaja..si ai vazut..e iute asa...habar nu am...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Alina, eu zic ca sigur sint buni cartofii. chiar si cei noi. poti sa cureti coaja, daca vrei. aaa..., si nici eu nu ii voi da cereale decit tirziu. noi stam foarte bine cu greutatea, sintem la limita superioara, nu e gras, dar nici nu vreau sa devina. asa ca va papa gris cu lapte cel mai devreme la toamna.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ramona..stii ce cred eu..ca atunci era mult lapte..si normal ca se forma multa smatanica..acum productia e stabila..si e fixa cat ii trebuie lui..deic...raportat la cantitate..smantanica e cam aceeasi..
off..si bebe;ian mea cand am lasat-o cu mama si am fost la curs...a mancat 240 ml o data...mult rau mi s-a parut..cred ca de la mine nu ia atata o data...dar nici nu plange ca nu se satura...iar aseara am cantarit-o si are 7 kile..deci..ok ..in limte normale...acum imi e teama de diversifiacre..sa nu slabeasca..sa nu cumva sa nu imi dau eu seama ca e nemancata...offf...as sta toata ziua cu tztza pe ea...ca sa zic asa...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

DANONIQUE unde esti mama draga? Sper ca sunteti bine, si nu ne scri din lipsa de timp.
Mai lipseste Stoisor, Iulia, Cynthia, Creata, si care va mai stiti cu musca pe caciula, dati-ne un semn fetelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Anca.b, esti "de-a mea" (ma refer, rea de gura) ; numai ca eu, nu m-abtin tot timpul (stii tu, face rau sa te-btii ) si le mai si zic pe fatza, cu orice risc.

Ema, eu tot INFANRIX am facut (urmeaza 'hexa' de 6 luni) si s-a comportat foarte bine - exceptie la 4 luni, cand i s-a umflat piciorul, si e putin mai mare pulpitza si acum - pediatra a zis c-a fost mica si o sa se retraga in timp. Dar in rest, n-a avut nici-o reactie.

Alina(tudor), are o masa solida (vorba vine, ca e cam moale solidul ala ) si anume: la ora 11:00 am mananca cam 120 gr de piure de fructe (mar + para + piersica - care nu-i place) si cam 50 - 60 ml lapte. Ii bagam si morcov, dar i l-am scos ca se constipase (la modul ca se intarise kk).
Dar de sambata ii bag si supa la ora 1:30 - 2:00 pm.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Alina, cantitatea de lapte e aceeasi, si acum mai mulg in biberon cate 120-140 de ml(dintr-un san, ca celalalt il las ca sa il pape), dimineata ca si atunci, ma tem eu ca(,) calitatea nu mai e aceeasi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ginnette

Anca.b, esti "de-a mea" (ma refer, rea de gura) ; numai ca eu, nu m-abtin tot timpul (stii tu, face rau sa te-btii ) si le mai si zic pe fatza, cu orice risc.

Ema, eu tot INFANRIX am facut (urmeaza 'hexa' de 6 luni) si s-a comportat foarte bine - exceptie la 4 luni, cand i s-a umflat piciorul, si e putin mai mare pulpitza si acum - pediatra a zis c-a fost mica si o sa se retraga in timp. Dar in rest, n-a avut nici-o reactie.

Alina(tudor), are o masa solida (vorba vine, ca e cam moale solidul ala ) si anume: la ora 11:00 am mananca cam 120 gr de piure de fructe (mar + para + piersica - care nu-i place) si cam 50 - 60 ml lapte. Ii bagam si morcov, dar i l-am scos ca se constipase (la modul ca se intarise kk).
Dar de sambata ii bag si supa la ora 1:30 - 2:00 pm.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

si eu zic cam tot ce am de zis, chiar daca sint dura citeodata. de asta atunci cind nu mai spun nimic (da' nimic, adica nici "salut") inseamna ca e "groasa" rau treaba.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput