Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 11

onixone spune:
bravo Gabitza asteptam poze !!!!si cat mai repede!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

nelia spune:
Nici o veste????
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

loreen spune:
Buna dimineatza...
” aseara , 6 iunie 21.15, s-a nascut puiul nostru Radu Alexandru, 3.200g.50cm. Cezariana de urgenta. anestezie generala.N-am vazut inca bb, sunt la postoperator.”
Acesta e mesajul care mi l-a dat Gabitza acum 5 minute... Gabitza
sa-ti traiasca frumusete de flacau si sa te faca cea mai implinita femeie ca fericita esti. Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti revii repede si sa te intorci acasa la baietii tai dragi...
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Danelutza spune:
La multi ani, Ana Ileana !
Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, sa fii fericita alaturi de cei dragi, iar parintilor sa le aduci doar bucurii ! La multi ani, Diana Maria !
Sa cresti mare, sa fii mereu fericita, norocul sa te insoteasca pe tot drumul vietii, sa ai parte de sanatate si multe bucurii, alaturi de cei dragi !
Felicitari Gabitza !
Refacere rapida, bebe sanatos si mincacios, sa fii mereu fericita, alaturi de feciorasii tai si de sot !

onixone spune:
gaitzam:FELICITARI SI REFACERE RAPIDA.RADU SA CREASCA MARE SA FIE UN MANCACIOS SI SA NU TE CHINUIE NOAPTEA!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Androix spune:
Cuscra, am uitat sa-ti zic la telefon ca abia astept sa scriu pe forum.
Gabitza, felicitari! Sa va traiasca Radu, sa va bucurati de el si de Andrei si sa fiti sanatosi si fericiti!
Andreea mama de Filip si Georgia

Tdi spune:
Bine ai venit Raducu! Gabi, sa va traiasca puisorul si sa va bucurati de el si de fratiorul lui, sa fiti sanatosi si fericiti!
Intrasem aseara pe aici si am vazut mesajul de la Androix, m-au lovit emotiile si n-am mai scris nimic (de parca io nasteam!), ma bucur ca a mers totul bine si astept cu nerabdare sa vad poze cu bebe mic!

Tdi spune:
ChrisDun, m-am ingrozit de gradinitza voastra...cum e posibil asa ceva?! Nu vreau sa te sperii insa mi se pare foarte traumatizant pentru un copil sa suporte batai si imbranceli...eu personal ma simteam groaznic si nu am uitat nici acum dupa 100 de ani ca la gradi ma batea fest o fetita tare agresiva, iar educatoarea era indiferenta.
La multi ani ANA ILEANA!
La multi ani DIANA MARIA!