Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Continuare de la Capitolul 76
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti ???(ultima postare 27/05/07)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 14/08/07)
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 08/06/07)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/07/07)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia ???(ultima postare 14/08/07)
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 04/06/07)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 19/06/07)
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
gabitzam spune:
La multi ani de 1 iunie la toti copilutii!
Am vrut sa mergem in parc dar a inceput sa ploua, asa ca am intrat in pavilionul H. Toti baietii mari, mici si foarte mici s-au ales cu cate ceva, numai mami cu nimic. Dar imi iau eu revansa dupa ce nasc
Am vazut poze cu Ema si Teodora plus mamicile. Unde a fost sarbatoarea aceea unde ati fost? Am vazut-o si pe Zapa de la Itsy Bitsy acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
"La multi ani de ziua copilului,
pentru toti copiii mici si pentru noi, cei mari !"
elisor spune:
La multi ani tuturor copiilor de ZIUA LOR!
Mi-e si jena sa mai intru aici dupa atatea absente, ma simt asa cum spunea si Anky putin cam cam 'outside'. Am incercat sa citesc cateva pagini din capitolul trecut sa inteleg ce mai este pe aici, vad in continuare ca sunt copilasi bolnavi, carora le doresc insanatosire grabnica! Din punctul asta de vedere ma declar multumita ca din martie nu am mai avut probleme cu Bianca si am putut merge non stop la servici, in schimb in acest timp am avut probleme cu barbatii (Dan si Andreas), amandoi cu internari, febra, tratamente, amigdalite, stafilococi, etc. in doua reprize. Acum sper ca ne-am linistit, oarecum.
Dan a avut cursul festiv si a terminat sef de promotie (asa si trebuia sa se intample, cu o sotie iubitoare care se ocupa de copii cand are el de invatat, da' stiu ca sunt modesta rau), mai are examenele finale si apoi sper sa ne relaxam.
Am fost la un examen la Electrica si din 14 concurenti am luat, dar am picat la interviu (stiu si unde am gresit, cred ca nu e bine sa fii nici prea franc) si am fost si la examenul de la servici pentru promovare (daca va mai amintit dilema mea daca sa merg sau nu, m-am dus in final, a fost un examen greu, nimic din ce fac la servici probabil intentionat ca sa-l ia cine trebuie, l-a si luat). Deci am avut o perioada cu mult invatat, emotii, stres, ca in final sa concluzionez ca a fost exact degeaba, daca stateam linistita si-mi vedeam de viata mea scuteam mult stres atat pentru mine cat si pentru ai mei.
Luni vreau sa ma programez urgent la un eco pentru san ca am gasit un nodulet care ma si doare de ceva vreme si nu prea am indraznit sa ma pipai mai cu atentie, dar acum sunt decisa sa ajung cat mai urgent, ca ma termina gandurile astea. De fapt vreau sa-mi fac mai multe investigatii.
Nu suntem decisi unde vom merge in vacanta, initial am vrut la cumnata-mea in Italia, dar mai bine ma lipsesc (mai ales dupa faza cu refuzul de a-l primi macar pe Andreas, care ar fi mers sponsorizat de noi si insotit de bunici care oricum merg), asa ca eu sunt in cautari, ori Grecia, ori Bulgaria, Turcia cred ca a cazut.
Daca ajungeti la munte careva dintre voi ca o alternativa la Cheile Gradistei va recomand Branul, mai exact Vila Bran, un complex superb, agrement, peisaje, servici foarte bune zic eu. Am ajuns acolo, dar cum era perioada de 1 mai trebuia sa luam minim 3 nopti si noi lucram pe 2, dar am cercetat la fata locului si am zis ca prima ocazie de timp si bani vom merge. Uitati aici wwww.vilabran.ro.
Cam astea sunt pe foarte scurt despre noi.
Prea multe nu stiu despre voi, in schimb am facut zilele astea o imensa cura de poze si m-am bucurat ca am reusit sa va vad atatea ca tare dor mai mi-era de voi si de copiluti. Am vazut petrecerea din gradina a lui Sergiu, o Lilisor cu o burtica sexy (apropos, eu nu stiu ce e inauntru), printesa in mov Alexandra a Oanei, cu parintii ei frumosi, sedinta foto si partyul de 3 ani a lui Andrei, plimbarea in parc si burtica lu' Gabitza, "zugraveala" lu' Delia si o Laura superba, Teodora a Clarei pe ponei si cu o pronuntie impecabila, potolurile lui Teddy si o Aly metamorfozata in manechin, familia Neliei cu ultimele evenimente, expozitia de picturi si tinutele care mai de care ale Dianei a Danei, Maya si Patrick si o mamica aniversata extrem de sexy, Florentina si un baietel, rarissimo pe aici, David. Ceva mai demultisor poze cu Isabella a Danielei (la fel de strengarita cum o stiam), cu Patrick al Ancai prin multele excursii impresionante si...am mai vazut oare ceva? A, da...pozele Olgutei (bun venit acasa!) si ale Oanei C. Majoritatea le-am vazut pe dropshots. Mai am de vazut atatea copii...
Imi cer scuze ca n-am felicitat fiecare copilas in parte, am facut urarea la comun pentru toti copilasii de mai, dar le doresc tuturor aceleasi lucruri: SANATATE, FERICIRE, BUCURII si NOROC!
Multumesc fetelor care au mai intrebat de mine!
Gabitza ce putin mai ai pana iti vei tine...burtica in brate! Nastere usoara daca nu mai apar pana in 10 iunie!
Atatea as vrea sa vorbesc cu fiecare in parte, sa va raspund la ce-am mai citit pe ici colea, dar mi-a expirat timpul...TIMPUL, acest concept care e tot mai greu de definit, de cuantificat, de palpat...
Poate voi reusi sa intru mai des in saptamana cand e plecata sefa mea in concediu, de pe calculatorul ei care are acces la net.
Pana la urmatoarea interventie aveti grija de voi, de puiuti, aniversari placute, distractii pe masura...
Va pup, cu mult drag si dor!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Elisor, chiar voiam sa-ti zis saru'mina pentru comentariile la poze
Da, mai este foarte putin, AMR 9 zile Ufff, ma incearca emotiile.
M-am uitat sa vad poze mai recente de-ale voastre si n-am descoperit.
In ce priveste examenele, chiar ca e pacat de sperantele si timpul investit, mai ales ca l-ai rapit de la familie.
A, si Lili are o Iulia micutza in burticutza
De vila Bran stiam, am vizitat-o si noi de fiecare data cand am ajuns in Bran, sa vedem animalutele. Si imi place si cum se vede Branul de sus de pe pajiste. Cred ca am si niste poze prin conturile mele pe undeva, de acolo. A, si restaurantul stana.
elisor spune:
Gabitza ma gadila niste fluturasi prin stomac cand ma gandesc ce putin mai ai, mai ales ca e aceeasi perioada cu copilasii nostri de mai-iunie 2005, asa ca imi amintesc mai usor cum a fost. Si sora-mea mai are 3 saptamani. Iti face anestezie generala? E bine ca e la inceput de iunie si poate nu prinzi caldurile alea insuportabile.
Poze n-am mai apucat sa pun, cum spuneam, am neglijat complet relatia cu voi, cu forumul , dar o sa pun curand.
Maine merg s-o inscriu pe Bianca la o gradinita din centru (in eventualitatea ca ne mutam si schimbam cartierul sa-mi fie aproape de servici), iar marti imi iau o zi de concediu sa o inscriu la cea din cartier, o gradi superba din toate punctele de vedere (pe Andreas nu am reusit sa-l inscriu la 3 ani), unde mi s-a spus ca ca in 3 iunie incep inscrierile iar lumea sta la coada de cu seara. . Acest criteriu (primul venit primul servit) e ultimul pe lista prioritatilor, asa ca eu ma bazez pe celelalte 4 criterii.
Hei, ati fost la vot??? Eu inca nu. Problema e ca nu stiu pe cine sa votez, nu mai am incredere in nimeni.
Ma bucur ca s-a mai racorit putin dupa vijelia si ploaia torentiala care-a fost.
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
gabitzam spune:
Epidurala o sa fie, mi-am cumparat deja trusa.
Cand l-am nascut pe Andrei a fost un sfarsit de mai foarte calduros, sa vedem acum cum o sa fie. Nastere usoara si surorii tale.
Daca ti-o primeste pe Bianca la cea din centru si nu la cea din cartier? Tu pe care ai prefera-o? Stii cate locuri disponibile sunt? Eu cred ca mai mult de uratul procedurii asteia de inscriere am renuntat la gradinita de stat.
Cloreta spune:
Hello!
Elisoorrrrrrrrr Ce ma bucur ca scrii iar. Imi pare rau pentru faza cu examenul tau, ai trecut prin aceleasi faze ca o buna prietena a mea. Felicitari sotului! E si meritul tau, bucurati-va si relaxati-va acum. Succes cu inscrierea la gradi si noi incercam maine, adica se duce tati sa vedem cum o fi.
Si nu mai vorbiti prostii tu si Anky, ce daca intrati rar pe forum? Fiecare in limita timpului, nu trebuie sa semnam condica:) Sunt perioade in care fiecare dintre noi e mai activa sau nu, suntem ca o familie, ne stim de atat timp.
Gabitza, multumim pentru comentarii. Petrecerea a fost organizata de un site ( nu pot sa spun care aici) si am o prietena care lucreaza la firma care s-a ocupat de distractia copilasilor. DA, a fost super distractie, Teodora s-a simtit f bine, asa de bine ca nu mi-a dormit dupa amiaza si ne-a mancat urechile :)))
Noi az nu am iesit decat dupa amiaza intr-un pacr aproape de casa, cam jalnic dar deh. Noi ne-am facut de lucru cu creta pe asfalt, i-am desenat Teodorei tot felul de chestii pe care trebuia sa le rmeze: patrate ca la sotron, cu cifre dar nu in forma clasica, sageti si talpi, a fost funny, ne-am alergat de zor sa o obosim putin.
Maine si poimaine sunt acasa (si vineri am stat acasa), mama e plecata si mi-am luat trei zile liber.
Gata, ma duc sa o culc pe garga.
Va pupacesc, noapte buna!
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
elisor spune:
Pai eu vreau s-o inscriu la amandoua si pana la toamna ne hotaram pe care o alegem, depinde daca ne mutam si schimbam cartierul. Unde locuiesc e o zona cu populatie relativ tanara si e singura gradinita asa ca de-asta e bataie asa mare pe locuri (vor fi 2 grupe mici), dar mi-a placut de cum am intrat. Cea din centru e gradi unde a fost Andreas (o singura grupa mica) si e la un pas de serviciul meu, care nu prevad sa se schimbe in viitorul apropiat. E bine ca inscrierile nu sunt in aceeasi zi. Ce-mi place la amandoua e faptul ca au bucatarie proprie si li se gateste acolo (nu catering) si au curte spatioasa cu loc de joaca, pomi.
Cum ai ales data nasterii? La a doua cezariana mie mi s-a spus ca trebuie programata ceva mai repede decat termenul nasterii sa nu existe riscul declansarii nasterii (ceva legat de cicatricea anterioara de pe uter, desi la mine erau aproape 7 ani diferenta) si exact asta s-a intamplat: a venit mai repede cu 2 zile decat am programat-o.
Mi-am exercitat si dreptul de vot, deci pot sa ma culc linistita.
omustata spune:
La multi ani, Dragos! Sa fii sanatos si sa ai grija de mamica si de fratiorul tau!
La multi ani, Mara! Multi ani fericiti si plini de bucurii.
La multi ani, Cristian! sa le aduci numai bucurii parintilor si sa fii sanatos!
La multi ani, Bianca! Sa ramai mereu la fel de frumoasa si sa ai mult, mult noroc!
Eli-ma bucur mult ca ai reaparut. Iti tin pumnii la eco. Eu stiu ca nodulii care dor nu sunt periculosi.
Andra-cum mai este Horia?
monu-vreau sa te sun. Sper sa apuc azi, desi am cam multe de rezolvat. Daca nu, maine .
Multumim din suflet celor care au intrebat de noi. Acomodarea la schimbarea de fus a fost mult mai usoara anul asta. Ieri am fost la Tandarica si Mayei i-a placut foarte mult, asa ca vom repeta figura si saptamana viitoare. Este foarte diferit fata de cand eram noi copii. Am dus-o si cu metroul si a fost incantata. Socrii mei si-ai luat caine, asa ca Maya vrea sa stam numai pe acolo sa se joace cu el.
Am votat si eu, desi pentru primarul general nu prea aveam nici o parere. Dar nu pot sa-l sufar pe Oprescu, asa ca macar am avut un punct de reper .
Va pup si sper sa revin curand.
Olga si Maya (28.05.2005)