Bebelusi de mai...partea a 6 a!
Raspunsuri - Pagina 4
parpalak spune:
dana, trebuie sa faci "Save As" la fiecare pagina in parte.. Cum ziceam, daca vrei, ti le trimit eu, ca deja am facut operatiunea asta..
ange, ai dreptate: mamici si tatici (si bebei): noroc si sa traim!!!
Sanatate la bebei si mamici.
Aalina spune:
Fetelor distractie placuta pe unde plecati.Si bb cuminti!
Cat despre papica eu ii dau cate un pic de suculet de morcovel, mar si portocala dar doar intre mese fara sa inlocuiesc laptele. Pana dupa 4 luni nu o sa ii dau altceva. Si atunci o sa incep cu legume. Pentru cei care refuza suculetul nu ii fortati. Las ca o sa il bea ei cand le trebuie.
Ange bubitele i-au aparut pe la o luna si l-au tinut o saptamana pana m-am hotarat eu sa ma duc la medic si sa il dau cu unguentul ala. Se da doar o data pe zi in strat foarte subtire. Costa putin 14.000 lei. Dar la noi a avut efect imediat. Desi doctorita mi-a spus ca nu e nevoie si ca se va trece de la sine insa pe mine ma innebunea fata puiului meu. Suculet de morcovi eu fac cu storcatorul de fructe de la robot.
Haide Lumy :)) mai zi ceva de mare :))
Dana draga mea nu te mai supara. L-am controlat pe bb da nu are nimic la sani. Doar se gadila :)) Si el a inceput sa se joace singurel mai mult timp si i-a trecut dorul de bunica care il lua in brate :) Si noaptea s-a cumintit mai are o masa pana dimineata da la ora 5 tot nu a renuntat sa dea alarma :(
Va pup
pisi_ella spune:
Oooofff, Dana! Daca nu ne purtam noi de grija, sa stii ca nu ne poarta nimeni!...Sa stii ca si eu m-am suparat de cateva ori, am si plans, insa am cautat sa-mi revin, spunandu-mi ca pentru nimic in lume nu merita sa piard laptele care e vital pentru fetita mea...Am zis ca...fac ceva pe cei care ma supara, intentionat sau nu...Incerc sa fiu mai nesimtita, sa nu-mi pese de vorbe, de aluzii, de sfaturi mai mult sau mai putin binevoitoare...Cand o vad pe Emma ce linistita sta la san, ce fericita pare, cand vad ca se simte ca in Paradis ghemuita in bratele mele...mereu jur si imi promit si ii promit ca nu ma mai supar,ca nu ma mai enervez...sa nu cumva sa pierd laptele...si fericirea pe care o simt cand o alaptez...
Asa ca...hai sa lasam supararile, stresul...Nu merita!
V-am pupat!
_ella
dana d spune:
Parpalak, cum sa-mi trimiti? Prin Mail? Am impresia ca nu se pot trimite texte asa de mari. Deocamdata am rugat-o pe sora mea sa salveze pe discheta cat poate de mult dar ea e in ultimele zile de serviciu si e foarte ocupata si nici nu stiu daca o sa gaseasca toate capitolele. Toate sunt la Containerul verde sau doar prima parte? Pastreaza bine documentele, in caz ca se pierd o sa te rog sa mi le trimiti.
Ella, ai dreptate, nu merita, dar de cand o am pe Ilincuta am devenit mai sensibila la anumite jigniri din partea anumitor persoane. Acum mai mult decat inainte am pretentia la mai mult respect, consider ca merit dupa ce am facut un copil atat de reusit si ma descurc atat de bine cu cresterea lui. E adevarat ca si tigancile fac copii, dar voi stiti la fel de bine ca nu a fost usor.
ange, Maia merge la scoala la varsta asta? Sau e un fel de gradinita? Cate ore sta acolo? E destul de mare sa nu te solicite atat de mult ca cei de un an si ceva ai lui Adita si Olo. Adita stiu sigur ca are ajutoare, nu stiu despre Olo cum se descurca,dar vad ca nu e prea prezenta pe site.
Acum va las. Pupici, Dana.
pisi_ella spune:
Ai mare dreptate, Dana...Si eu vreau sa fiu respectata, insa, daca nu se poate...duca-se! Cine nu respecta o mama e un om de nimic si zau ca nu merita sa ne suparam din cauza unui om de nimic!!
parpalak spune:
dana d, marimea nu e o problema in cazul asta. Imi zici daca le vrei si ti le trimit.
ange spune:
Aalina,nu reusesc sa dau de cap la bubitze...doar sa zic ca le tzin pe loc.au ramas la nivelul obrajorilor.am experimentat pe el atatea creme incat am ajuns la disperare!exact peste o sapt. am sa merg la un pediatru dintr-un spital renumit.aia va fi ultima mea speranta si apoi cand vine Maia din ro. sa-mi aduca toate unguentele de care povestitzi voi aici.nu am de unde sa iau asa repede acel nidoflor
Dana,Maia a mers la gradi 3 ani,acum am inscris-o la o scoala privata unde face acel an pregatitor inainte de clasa 1.nu merge decat de 3 ori pe saptamana cate 3 ore dar in astea 3 ore doar invatza.joaca,acasa! am dat-o pt. ca la anul va avea de sustzinut un examen destul de dificil pt. varsta ei,la o scoala cu renume aici in mtl.sper sa-mi reuseasca ce mi-am propus cu ea!
parpalak,tzi-a crescut productzia de lapte? mie parca-mi da inapoi...
ange spune:
Aalina,nu reusesc sa dau de cap la bubitze...doar sa zic ca le tzin pe loc.au ramas la nivelul obrajorilor.am experimentat pe el atatea creme incat am ajuns la disperare!exact peste o sapt. am sa merg la un pediatru dintr-un spital renumit.aia va fi ultima mea speranta si apoi cand vine Maia din ro. sa-mi aduca toate unguentele de care povestitzi voi aici.nu am de unde sa iau asa repede acel nidoflor
Dana,Maia a mers la gradi 3 ani,acum am inscris-o la o scoala privata unde face acel an pregatitor inainte de clasa 1.nu merge decat de 3 ori pe saptamana cate 3 ore dar in astea 3 ore doar invatza.joaca,acasa! am dat-o pt. ca la anul va avea de sustzinut un examen destul de dificil pt. varsta ei,la o scoala cu renume aici in mtl.sper sa-mi reuseasca ce mi-am propus cu ea!
parpalak,tzi-a crescut productzia de lapte? mie parca-mi da inapoi...
parpalak spune:
ange, cam de-o saptamina s-a cam stabilizat.. ai rabdare cu domperidonu, ca nu-si face efectele imediaat. si da-i cu lichide. si cind folosesti pompa da-i si cu compresia sinului ca sa ajuti laptele sa coboare (si cu dusuri/comprese calde - o zi-doua, pin-o ia din loc). vezi ca despre eczeme s-a mai scris si la "parintii intreaba.." - poti sa scoti tu din alimentatia ta lactatele si glutenul (piine, paste) - caz in care da-i cu vitamine grupa mare.
fetelor, m-am pus serios pe vitamine (tot prenatale d-alea) si calciu si parca nu ma mai dezmembrez - da' dentista tot o sa aiba un soc azi mai pe la prinz..
parpalak spune:
Pina la urma socul l-am avut eu - cica nu se decalcifiaza dintii, ci se retrage gingia... Alta belea... Da' ne-am trezit c-o pijamaluta hoata foc, cadou de la tanti dentista - asta da, soc! :)