Bebelusi de mai...partea a 6 a!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Daiopri,nu te necaji pe medicii canadieni1e boala generala asta cu medicii in toata canada...eu ma chinui cu o nemernica de eczema de 2 luni si doctorii de aici zici ca-s nebuni.nici nu ma baga in seama,spun ca-i normal!!!ca sa nu-ti spun cat am patimit pana am pus mana pe o reteta cu un simplu medicament pt. alaptat...
Curaj!
Lumy, cum e vremea la mare?chiar sunt calduri asa mari cum se aude pe aici?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

La bucatarie Paul sta in scaunul de masina dar nu are timp sa se plictiseasca, pentru ca eu ma invirt ca titirezul ! :) Si mai si trintesc oale.. :) E palpitant! :) D-aia cu baterii am primit si noi, da' nu-mi place ca se inchide cu fermoar, e ideala pentru afara, unde-i plin de tintari, dar ii cam obstructioneaza privelistea, ca se uita prin plasa. Ceiulet - eu i-am dat de colici. N-am avut prea mare succes, asa ca n-am insistat.
ange, eu ziceam de dunga aia verticala de pe burta mai, nu de operatie. :)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Ange, nu vorbeam de dunga de la operatie, ci de dunga maronie, verticala, care s-a conturat in perioada sarcinii si care persista si acum...De la buric in jos...
Eu ii dau Emmei ceai Baby Drink si ceai de musetel...ii fac foarte bine...Doarme tun dupa ce bea... Probabil o linistesc la burtica...
_ella

Mergi la inceput

Voiam numai sa va spun ca azi NU e ziua mea - faceam doar probe cum se ajunge in sectiunea cu tortuletzul, ca m-a intrebat o mamica de aprilie :)

Mergi la inceput

pisi_ella,parpalak, nu sunt! doar obosita...
bb vostrii sug degetzelul?

Mergi la inceput

ange, nu esti , esti doar mamica! :)

Mergi la inceput

ca bine zici parpalak!:))
si chiar sunt mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mai fetelor mai mai dormiti si voi noaptea :))) Se vede ca vi s-au linistit puisorii stati la povesti :)
Si eu am dunga si chiar si pete pe fata. Aveti habar cum ar trece?
Dorian a dormit toata noaptea la el in patut, evident cu pauze la 3 ore de mancat. Si la 5.30 a dat desteptarea cu maraieli. L-am pus in carut si a ras singurel pana la 6.30 cand a adormit ca un prunc :)) Are el ce are cu ora 5

Ange Nidoflorul nu are hidrocortizon. Si pediatra mi-a spus ca de la calcura a facut aia pe fata. La inceput au fost cateva bubite si apoi obrajorii aveau ca o crusta care uneori se inrosea. Nu am avut rabdare sa astept sa ii treaca pur si simplu pentru ca el avusese un ten atat de frumos incat nu suportam sa il vad asa. In doua zile dat cu nidoflor in strat foarte subtire si-a revenit.
Pisi nu stiu nimic de problema ta.
Imi pare rau ca unii bebelusi sunt bolnaviori. Sanatate!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

PUPICI LA TOATA LUMEA!!!PLECAM LA MUNTE!!!!URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
MAI NOU DORMIM TOATA NOAPTEA DE LA 23 LA 8 DIMINEATA FARA SA PAPAM SI DUPA AIA MAI DORMIM PANA PE LA 11.30-12.00!!!
Nu stiu daca o sa ne incapa bagajele in masina dar incercam!Sper sa fie frumos.Va pup pe toate si pe toti bebeii si ne auzim pe la sfarsitul saptamanii viitoare!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna! I-a trecut Emmei basicuta de la degetel!...Am dat-o cu albastru de metilen si cu rivanol...De dimineata se resorbise...Si noi plecam la munte, Bebelusha, ce? Numai tu? Insa mai tarziu, dupa 20...Dupa botez...A propos, fetelor, le-ati dat ceva bebeilor in ziua botezului? Vreun medicament, ceva? Am auzit ca asa s-ar da...Voi ce stiti?
_ella

Mergi la inceput