Bebelusi de mai...partea a 6 a!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

carrie,noi avem dermatita atopica
este acea dermatita care are la baza o alergie.ce alergie,de unde,din ce,nu stie nimeni...
am incercat cateva creme pana acum,am sa incerc in continuare si altele pana scapam de ea.
nu ma las firar mama ei de dermatita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Parpalak daca il iei in brate garantez :)) Mai ales ca in ultimele doua zile nici cat il luam inainte nu am mai putut. Bine ca mana mea da semne de dezumflare.
Ange pur si simplu se intoarce pe burtica si asa adoarme. Nu mai vrea deloc altfel. Pentru ca zilele astea am stat mai mult cu el in pat am vazut de ce este in stare. Pleaca dintr-un capat al saltelei si incateva minute parcurge 2 metri. Nu stie inca sa se ajute de maini si se ajuta de cap (zau ca nu stiu cum ii iese) dar in rest merge pe branci :))
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

carrie, am si eu zile cind imi maninca 6 mese pe zi si zile cind are 10 mese pe zi. Alea cind nu depaseste 20 ml cu biberonul sau 10 ml la sin. Am si nopti cind ma lasa sa dorm si nopti cind se trezeste si-i e fomica si se declara multumit cu vreo 10 minute de supt la sin si nopti in care e fomist mare si trebuie sa ma scol sa-i pun de-un biberon si-mi rade 100-150 ml - ca sa nu mai zic de noptile cind, dupa ce i-am facut biberonul constat c-a adormit si daca incerc sa-i bag biberonul in gura imi trinteste un zimbet de la o ureche la alta. Deci cam asa cu mesele noastre. Acum vreo trei zile aproape intrasem in sperieti, abia a mincat 590 ml, ca ieri sa manince 800 ml... Are si mese in care rade 150 ml in 10 minute si mese in care ii ia o ora ca sa manince 60 ml... Acuma a descoperit ca poate sa-si tina singur biberonul, asa ca, de emotie, uita ca trebuie sa si manince. Isi aduce aminte cind il scapa. Sau sta si molfaie la biberon si e foarte indignat cind i-l scot ca sa-l sterg.. Sau incearca sa-si bage si degetelele in gurita in acelasi timp cu bibe... Ce sa mai, ne distram de minune. Si tot balamucul a inceput de cind iau medicamentele pentru sporirea lactatiei - ca pina atunci papa de puteai sa-ti potrivesti ceasul dupa el.

Aalina, da' sa fie pupic, nu molfait sau supt, ca de astea am si eu! :) Vezi ca cer garantie! :)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Ange iti tin pumnii ca sa reusesti sa-l vindeci pe cel mic! HAi ca vei reusi!

Aalina frumoase poze! Interesanta pozitia pe burtica ...))) M-a distrat cit de dulcic este!

Carie si noi sintem legate una de alta ...NIMIC nu pot face ... Vrea sa stau linga ea , vrea sa-i vorbesc intr-una! Cum ies din camera un pic cum ma simte si incepe sa miriie!Am incercat sa o pacalesc cu jucarele dar se joaca doar cind sint in preajma ei! Nu ne ramine decit sa ne mutam din camera in camera si sa ne facem cit de cit treburile .

Parpalak sa-i faci o poza cu biberonul si cu degetutele in gurita ! Ar fi tare frumoasa!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna, fetele! De vreo 2 zile ne-am descoperit manutzele!!! Le unim in dreptul pieptului si ne uitam la ele crucis pentru cateva secunde! Miscam din degetele si le studiem...nu prea mult insa, pentru ca manutzele pleaca si nu le mai gasim!... Ce sa va mai spun in legatura cu botezul?...M-am cam speriat cand a luat-o popa de cap...de ceafa mai bine zis, ca pe un pui de matza...Era cam mare distanta de la masa pana la cazan, iar popa a mers cu ea tinand-o de cap...si cam atat...Cu o singura mana!!!! Era sa paralizez! Asa i-a luat popa si pe bebeii vostri?? In cazan a bagat-o cu amandoua mainile, m-am mai linistit...Biata de ea, nu a zis nici pis cand a luat-o popa de ceafa, insa a urlat un pic dupa ce a scos-o din cazan...Nu mult...Mi-a fost tare mila de ea...
Acum a fost cam agitata, s-a zbatut, a avut niste crampe...A gemut tare de tot...Am mancat azi o portocala, pentru prima data dupa nastere... Se poate sa-i fi provocat colici?
Poimaine plecam la Bran!!! Am pregatit deja trei sferturi din bagaj, insa nu cred ca o sa avem loc pentru atatea cate vrem sa luam! Si nu pot renunta la nimic! Asta e...Vedem noi...
V-am pupat,
_ella

Mergi la inceput