a fost cineva?

a fost cineva? | Autor: antosit

Link direct la acest mesaj

www.holidaylettings.co.uk/rentals/kas/9514" target="_blank">http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/kas/9514
Tot cautand o locatie de vis pt vacanta am dat peste aceste vile care m-au dat gata (ca sa vede-ti mai multe d-ati clik pe Kas!)
A foste cineva ?....sfaturi, impresii???

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu nu am fost....

Dar mi se pare foarte scump. Sau poate e scump din punctul meu de vedere. Adica, tu vrei neaparat piscina ta personala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Din cauza reclamei aleia la Pampers, nu reusesc sa scriu tot ce am de scris....

Ideea ar fi sa mergi cu masina personala...Daca nu, ma tem ca avionul costa o gramada. In plus, un kilometru pana la plaja nu este tocmai putin, mai ales la intoarcere si mai ales daca esti si cu copiii. Pe de o parte pare super-lux, cu piscina personala, cu camere elegante...Pe de alta parte te apuci sa gatesti in vacanta?

Daca vrei lux, cred ca e mai lux la all-inclusive. Daca vrei ceva modest, pentru mai multe persoane, exista apartamente mult mai ieftine in nordul Italiei (si aproape de Venetia!) si in Spania.

Dar ma intereseaza ce avantaje ai gasit tu....Poate nu m-am prins eu si sunt, in general, foarte interesata de oferte de turism si mai ales de litoral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Da este un pic scumput dar suntem o gasca de 6 persoane si se mai ...amelioreaza treaba.De mers vom merge sigur cu masina, iar masa o vom lua 90% la restaurant, terase, etc (sigur nu ma apuca bucatareala in concediu) Am sa trimit un mail saptamana viitoare sa vedem ce imi spun.M-a incantata foarte tare zona, pare un loc linistit, ideal pt. relaxare iar conditiile descrise....

...daca a-ti fost sau a-ti auzit pe cineva, va rog!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Antosit,
Nu stiu cat de mult te pot ajuta, nu am fost in Kas (este insa pe lista mea dar astept sa mai creasca piciul) dar am stat in Turcia si colegii mei de la scoala mi-au spus ca e tare frumos. Este o zona linistita, preferata in general de britanici si nemti. Nu cred ca au plaja cu nisip sau prea larga... asa este si in satele de pescari de langa Izmir, dar sincer, pe mine personal nu m-a deranjat (nu aveam bebe atunci).
Distanta pare maricica pana la plaja, dar ca statiune/satuc cred ca este o alegere buna. Daca mergeti astept impresii..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Buna fetele!
Yagmur!
Prietena mea a trimis niste mail-uri si acum asteptam raspunsurile!Se pare ca ne-am trezit cam tarziu pt. ca majoritatea sunt ocupate in perioada in care vrem noi sa mergem.Acum...cum ne-o fi norocul!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

antosit, m-am uitat si eu la linkul pus de tine. intr-adevar mi se pare o zona mirifica, in mod sigur am adaugat-o pe lista noastra de viitoare vacante. sper sa reuesti sa ajungi, pare un loc minunat.
apropo de preturi, mi se par super ok, asta daca am inteles eu bine. vilele se inchiriaza saptamanal (6 sau 7 zile??) si costa undeva la 2.000 euro/vila la ce m-am uitat eu. si scrie ca pot fi 6-8 persoane. ori, daca facem calculele ajungem undeva la 360-370 euro/pers. la banii astia si peisajul de vis, mi se pare fantastic!
Mi-a placut vila Myrajer, am dedus ca e si aproape de plaja, dar ma mai uit ca sunt multe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Antosit, este superba vila si asa cum spui tu, impartita la 3 familii mie mi se pare convenabila.
In Turcia nu am fost la vila (doar la all inclusive si nu ti-l recomand daca esti genul activ care vrea sa iasa, sa se plimbe, sa manance pe la diverse taverne locale), dar am inchiriat tot asa, printr-un sistem asemanator o vila in Grecia anul trecut. Uite www.jamesvillas.co.uk/regions/Meganissi/Spartochori/Alex_4112.cfm?id=34964923,618413707" target="_blank"> aici este linkul ei.
Am platit totul prin Internet, nu am luat decat vila, fara zboruri, am mers cu masina.
Mie mi se pare luxul suprem...ai o vila a ta, cu o priveliste superba, mananci unde iti doresti (poti si "acasa" ca totul e super utilat, ai si barbecue pe terasa), iar agentiile astea britanice, cum e si cea gasita de tine sunt serioase si super ok. Noi am gasit cheia de la vila sub pres, am intrat, ne-am facut comozi, a doua zi a venit o reprezentanta a agentiei sa ne intrebe daca mai avem nevoie de ceva, la mijlocul saptamanii a venit cineva a facut curat, a schimbat paturile si cearsafurile. Zilnic la ora 6 a.m. venea cineva sa ude florile in gradina si sa stranga frunzele din piscina, intamplator l-am vazut...
Deci, recomand cu toata inima genul acesta de vacanta si sunt sigura 100% ca e mai frumos in Turcia asa decat la un all inclusive. Am sa salvez si eu destinatia ta, pare f frumos.
Aaah, si mancarea ne costa maxim 100 de euro pe zi pentru 4 persoane, dimineata mancam "acasa" cu ce luam de la supermarket, la pranz o gustarica (salata) si seara mancam cu 12 euro de persoana f bine pe la diverse taverne locale. Una peste alta ne-a costat cam ca la un all inclusive de 5 stele, dar am avut piscina noastra si o priveliste de vis. Ne-am simtit cu adevarat in vacanta de lux (ca doar acasa nu ne putem lauda cu o astfel de vila).

bb2

Mergi la inceput

Fetelor... ce sa zic, eu sunt din ce in ce mai incantata! Mi-au iesit ochii, ca la melc de cat am stat si m-am uitata la poze si...visez cu ochii deschisi!Sper sa primim cat mai repede raspunsuri la mail si poate avem noroc sa mai gasim ceva pt. anul asta!
Kid multumesc si pt link-ul cu Grecia, l-am salvat ca...cine stie!
Promit sa va tin la curent cu tot ce aflu nou despre aceste vile!

Anto

Mergi la inceput

Gata! Am reusit intr-un final sa ne hotaram!Aici mergem:
www.holidaylettings.co.uk/rentals/kas/49226" target="_blank">http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/kas/49226, in septembrie!Abia astept!!!!!

Anto

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput