*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

78662-set plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Monica nu dispera, uite si alte coduri pe setul de plaja:
78662
78670
78654
Unul din ele trebuie sa mearga
Am mai gasit si:
-78409 sac bowling negru "le coq sportif"
-78328 sac negru new york
-78492 sac camel
-78417 sac bronze
-66427 vaisselle anis-fuchsia
-57681 set de 6 cescute cu farfurioare
-71382 vesta bej
-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Neatza! Am intrat si eu repede sa va citesc acum inainte de sedinta. Mi se anunta o zi cam nasoala si mi-e ca nu mai am timp sa intru.

Monica eu am dat ieri o comanda, de fapt am impartit-o in doua si la una a mers codul cu FDP0 - 45381 si cel cu setul de plaja - 78662.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

Monica eu am dat ieri o comanda, de fapt am impartit-o in doua si la una a mers codul cu FDP0 - 45381 si cel cu setul de plaja - 78662.

Bravo tie,ai fost pe faza.Uite ca acum nu mai merg codurile alea :( ,tocmai cand ma hotarasem si eu sa dau 2 comenzi mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Cu sigutanta e vreo problema la ei, ca eu am avut probleme mari sa ma loghez si sa intru "in cos".

Stiti ceva de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4605616&SizeCode=00022&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sandalutele astea?? Le are cineva, or fi ok, sau nu ?! Sunt in dubiu ...

Dar despre bermudele www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5582407&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=39&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astea? Nu stiu ce sa fac deloc ... le am in cos de cateva zile si uite ca nu m-am hotarat iar sandalele pe alb (asa cum le voiam eu) nu mai sunt ! Asa-mi trebuie!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Cami eu am avut in ultima comanda si bermudele si sandalutele. Mie imi plac ambele. Bermudele mi se par ca in poza, sunt dintr-un denim subtire iar sandalutele sunt scobite pe talpa in interior dupa forma piciorului. Am niste poze facute duminica dar nu le-am pus pe net. O sa dau link dupa ce fac upload.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:

Bravo tie,ai fost pe faza.Uite ca acum nu mai merg codurile alea :( ,tocmai cand ma hotarasem si eu sa dau 2 comenzi mici.

Nu stiu daca am fost pe faza, cred ca pur si simplu s-a intamplat. stau de nu stiu cat timp cu produsele in cos si abia ieri am reusit sa dau comanda..Dar sper sa resusiti si voi cu alte coduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:

jasmine uite eu acum ma pregatesc sa dau o comanda si vad ca imi merge 78662 cu setul de plaja, ia mai incearca acum

edit: gata am dat si comanda sper sa ajunga vie si nevatamata

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Salut redoutistelor! Am zis ca nu mai fac comenzi pina la reduceri, dar nu cred ca se poate, am fost corupta de o prietena si trebuie sa fac o comanda. Daca trebuie nu mai ai ce face.
Claurjo care e camasa Cacharel? Am constatat ca fac colectie de camasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da si eu fac colectie de camasi si nu port nici una.

Uite camasa, daca maresti poza se vede pe eticheta Cacharel. http://www.laredoute.fr/vente-chemise-western.aspx?productid=324081305&documentid=545008&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Claudia_Daniela uite poze cu bermudele si sandalutele de care intrebai.

Mergi la inceput