Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Victo
[
ha ha ha..aralia..vezi, la noi la baietei atarna si de aia au de ce trage..bineinteles, tot inainte de baie, cd sta in fundul gol.
HA HA HA>>si al meu face cate o maslina din aia..azi a facut vreo 2 ce-i drept..nu ti-e mila sa schimbi scutecul numa pt asa ceva?
Daca face cate-o maslinuta la scurt timp dupa ce am schimbat-o, iau maslinuta si o impachetez la loc! Eu am in casa detector de maslinute care nu ma lasa sa nu iau produsul de acolo..Bijou o impinge cu botul si tiuie cand are kk in scutec...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Aralia spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Si eu vin sa va intreb: cum le taiati unghiutele de la picioruse la astea micii? Ca eu din ce in mai greu.
Da din picioare de numa, iar cand doarme, daca il apuc de picioruse se trezeste si imi e mila de somnul lui.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
Tati face show si eu ma chinui cu picioarele...
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Aralia, cum mai e piciorul tau? Mai doare?
Ma mai doare dar nu e umflat si il ignor... Multumesc ca ti-ai adus aminte!
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by catus76_ro
Buna!
Sa va povestesc ce am patit azi in parc.....am iesit pe la 18 in parcul carol, am papat iaurtelul si ne-am plimbat.....la un momemt dat ne-am trezit calare peste noi cu o bicicleta si o fetita grasunica de vreo 7-8 ani , eu tineam caruciorul...care s-a rasturnat...nu i-am dat drumul dar a ajuns la orizontala...noroc ca bebe era prins in CENTURI ( AVEAM SCOICA ATASATA DE CARUCIOR)..la inceput a fost nedumerit apoi a inceput sa planga, l-am luat in brate, l-am pipait si mangaiat...se pate ca nu are nimik, doar o mica vanatatie pe o manutza..in primul moment nu am mai putut reactioana, apoi m-am asezat pe o bancuta si tremuram rau de tot, de abia m-a linistit sotul...apoi am mers mai departe si pe o alee iar un baietel era sa intre in noi...noroc ca am grabit pasul vreo 2 pasi...si-a cazut copilul cu bicicleta...offfffffffff...oare ce o fi azi....
acum adormise, ca de obicei...dar s-a trezit plangand...de abia s-a linistit...el care acum dormea dus pana il trezeam la baita!
si colac peste pupaza cred ca are o mica intoxicatie sau ce o mai fi ..de la iaurt...ca are vreo 3 pete rosii pe fata...sau poate sunt muscaturi de tamtari( azi-nopte i-am auzit prima data in casa bazaind)...oricum fac o mica pauza de iaurt si o sa-i dau iar laptic......
pupici si AVETI GRIJA SA PUNETI MEREU CENTURILE DE SIGURANTA LA BEBEI...POT FACE MINUNI!
Pupici la puiuti si mamici!!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
Doamne, bine ca era in centuri! Petru mic sa ii treaca vanataia!
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
LA MULTI ANI!!!
Nu am mai intrat de foarte multa vreme,sper ca totusi cinea isis mai aduce aminte de noi ,m-am gandit sa le trimit-em cate un pupic din partea mea si Angelinei tuturor bebelusilor,ne-a fost dor de voi,dar am tot fost plecati ,dar sper sa recuper-am ,pana atunci va pup dulce si o sa revenim cu ceva poze si detalii,sa va distrati la maxim alaturi de copilasii vostrii,doar e ziua lor
Angelina
23 Octombrie
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Ce mai faci? Ce mai face bebe Angelina? Pooooze!
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
La Multi Ani! tuturor copiilor, mari si mici!
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
adra_bell spune:
Buna!
In primul rand urez "La multi ani" tuturor bulgarasilor si globuletelor!
Bine ati venit Silvia si bebe David, fiica-mea e si ea mai grasunica, nu sta in fund nesprijinita.
Stefania, ce ai mama cu noi? Fetele zic de dulciuri, eu am ramas cu gandul la rulada aia de pui
Sa va spun o faza: eu tin telefonul pe mute, de obicei, daca vad ca suna, bine, daca nu sun eu inapoi. De vreo 3 zile am tot gasit apeluri ratate de la un fix care incepea cu 033....Nu aveam idee ce prefix este. In sfarsit azi dimineata raspund la telefon, sigura ca este vreo greseala. Un robot incepe: "Buna ziua ieseanule! Vino azi la vot, pentru a infrumuseta capitala Moldovei draga noua" si alte balarii d-astea. Imi vine sa comentez ca Eva: nghaaaa!
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
sanduta spune:
Cu taiatul unghilor cred ca-l pun pe tata sa faca show sa-mi fie mai usor
Azi e ziua mea de cumparaturi si am cumparat mango. Asa ca va rog cine le da mango sa-mi spuna si mie cum il da bebelusilor.
In legatura cu cadourile, vreau sa-i iau bancuta multifunctionala si tarc, dar cum as ajuns azi fara nici un cadou i-am luat un costumas tare dragut de vara si o minge de fotbal. Si multe pupicuri
LA MULTI ANI PT TOTI COPILASI !
SI PENTRU NOI CA FIECARE E UN COPIL IN SINE !
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
oana8188 spune:
Adra daca e cu 0332 e un fix de RDS din Iasi. Ce tare! Pai poate vii sa votezi pe aici la noi
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
popbianca spune:
buna ziuaaaaaa!
sanduta,le tai cu rabdare, una cate una,cu cantcele si mutre ,mai cu forta(o tin de degete)...la fel si la maini...ca se intinde dupa forfecuta
eu mango l-am dat crud , prin blender + biscuite
validelide, nu am cantarit-o ca am ajuns tarziu acas,si repede la baita,am uitat de cantar...poate azi ca si eu sunt foarte curioasa
catus76, pupam vanataia piciului...o sa treaca repede
intotdeauna sa punem centurile!
uram si noi LA MULTI ANI,printesei Bianca Nicoleta!
Ank83,chestia cu jucariile si hainutele, un gest frumos, trebuie sa ne gandim si la cei mai putin norocosi,eu de ex.adun hainutele mici(nu toate...ca vreau si eu bb2)si le dau unei prietene care are legaturi la un centru maternal
in alta ordine de idei, daca va fi fetita tot va trebui sa mai cumperi...eu una nu ma pot abtine...acum mi-a trasat sotul target..in fiecare zi sa imbrac copila cu alte haine
lauberika,asteptam cu nerabdare expicatia lipsei tale indelungate!precum si pooooze
aralia, super detectorul tau
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia