Oboseala sau leneveala?
Raspunsuri - Pagina 2
ada29 spune:
Nadira,
Se simte din mesajele tale ca tu vrei sa-ti ajuti sotul si nu sa te plangi pe forum.Doar tu cunosti situatia voastra,tu stii cel mai bine ce traiesti.
Poti sa-ti ajuti sotul dar mai cred ca are nevoie si de ajutor specializat.Propune-i pentru inceput sa faca niste analize obisnuite,la medicul de familie.Din pacate pentru noi,ideea de un psiholog,ne sperie.Luati-o treptat,roaga-l sa-ti promita ca o sa faca niste analize obisnuite si incet, incet cu diplomatie sa aduci vorba si de psiholog.
Iti apreciez energia si devotamentul de care dai dovada in ceea ce priveste familia ta.Nu e de mirare ca mai obosesti dar trebuie sa lupti in continuare pentru voi,pentru puiutii vostri.Iti doresc multa putere,luciditate si sa treceti cu bine si peste acest hop.
Mult,mult succes!
Ada
nadira spune:
Multumesc pentru incurajare Ada si scuze pentru intarzierea raspunsului dat acestor incurajari, dar am vrut sa las putin timpul sa mai treaca in speranta unor schimbari in comportamentul sotului meu. In tot acest timp nu am stat pasiva, bineinteles. Am redeschis subiectul cu pricina nu am primit un raspuns concludent. Eu cred ca de-a lungul casniciei mele am fost trecuta prin multe experiente neplacute si desi aveam senzatia ca sunt "tavalita" de fiecare data "m-am ridicam de jos si m-am scuturat de praf" si tocmai de aceea inca mai sper ca ceva se va schimba in bine...
cristina_dm spune:
Mult curaj, multa putere...si nu uita sa traiesti viata TA...
Iti suntem alaturi, dupa cum vezi...desi nu ne-am vazut niciodata...
Gandire pozitiva, tarie de caracter....si multa grija, mai ales de sufletul tau!
O sa fie bine!
Cristina