Usi de interior

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, noi suntem acum in plin santier(schimbare de usi), nu imi imaginam ca se face chiar asa mare mizerie...mai avem pana la finmisarea completa, o sa revin cu detalii dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Dory, te inteleg fooooaaaaaarte bine cu mesterii si cu tot ce se intampla cand esti in amenajari. Eu deja cred ca am facut ori cu inima ori cu stomacul la cat m-am consumat si a fost greseala mea... ca trebuia sa nu pun atat la suflet!
Ne-au promis ca dureaza 3 saptamani si uite mai bine de 2 luni, si in tot acest timp atatea am patit cu ei ca am ajuns sa credem ca suntem cei mai ghinionisti.
Iti doresc din suflet sa fie ok si sa terminati cu bine ce aveti de facut!
Pupici!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by andra_b

Dory, te inteleg fooooaaaaaarte bine cu mesterii si cu tot ce se intampla cand esti in amenajari. Eu deja cred ca am facut ori cu inima ori cu stomacul la cat m-am consumat si a fost greseala mea... ca trebuia sa nu pun atat la suflet!
Ne-au promis ca dureaza 3 saptamani si uite mai bine de 2 luni, si in tot acest timp atatea am patit cu ei ca am ajuns sa credem ca suntem cei mai ghinionisti.
Iti doresc din suflet sa fie ok si sa terminati cu bine ce aveti de facut!
Pupici!

Noi am avut noroc ca ni le-a montat o cunostinta( finul, finului nostru ), in 2 zile le-a montat, numai ca mai are de finisat una alta pe la ele si in plus trebuie sa zi zugraveasca dar asta se va intampla peste vreo 1-2 sapt. pt ca el nu poate lucra decat in we., we. asta nu suntem noi acasa si uite ca se amana lucrarea, in plus trebuia sa lasam sa se usuce bine incarcatura pe langa ele ..... ca a incarcat cu ipsos de modelaj si stratul era ft. ft. gros, pana la urma nu mai conteaza cand o sa finalizeze lucrarea, numai treaba buna sa iasa pana la capat. Noua ne-a fost ft greu atunci cand le-a montat pt. ca am avut copilul acasa si nu cred ca trebuie sa mi spun ce a insemnat chestia asta...., pana in toamna vrem sa punem si parchet in dormitor , sa schimbam si caloriferele in toata casa si sa punem jaluzele verticale peste tot .

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput