recuzare complet de judecata- proces de divort

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aminca spune:

Plateste pensie alimentara, ha, ha ce gluma din partea ta Eliza5! Plateste pentru ca i se opreste din salariul. In momentul in care a venit decizia de plata la companie s-a certat cu doamnele de la Financiar si cu jurista. Cica el a apus apel si divortul nu s-a incheiat, de ce trebuie sa plateasca? As renunta la pensia lui dar legea nu permite astfel de intelegeri, sunt ilegale! Nu stiai? Crezi ca-i interzic relatiile cu copilul? Timp de 1 an de zile l-am primit in casa sa se joace cu copilul si sa se apropie de el. In acest timp el avea treaba sa ma jigneasca pe mine nu sa se apropie de copilul lui. Iti mai amintesti cand aveau copii tai 1 an si erau alaptati? Daca i-ai crescut singura, fara sa te ajute nimeni intelegi ce spun eu acum: mi se rupe inima cand infige mana in copil si il smulge urland de langa mine, pentru ca o instanta platita gras ia permis acest lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

ma bucur ca ti-am putut fi de folos, din pacate eu nu sunt avocat.

Elena de Petru (17.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aminca, in demersurile tale ar trebui sa iei in calcul si ceea ce ai putea sa obtii. Probabil ca nici o instanta nu-i va anula dreptul tatalui de a-si vizita copilul, atata timp cat el isi doreste o relatie cu acesta.
Acum ai obtinut vizite scurte pentru ca e mic copilul; insa pe la 3-4 ani oricand tatal te poate actiona in instanta si poate obtine dreptul sa tina copilul si peste noapte, sa-l ia in vacante, etc.

Indiferent ce argumente ai avea tu, cata vreme nu ai dovezi care sa ateste ca tatal este violent cu copilul, prea mari sanse nu ai sa obtii altceva.

Faptul ca acum copilul plange si ca tatal ti-l smulge din brate - spune foarte mult si despre atitudinea ta. Stiu ca e greu sa te comporti altfel, dar trebuie s-o faci; in cazul prezentat de tine, copilul sufera. Poate daca ai incerca sa-i oferi copilului sentimentul ca ai incredere ce se intampla cu el, si daca ai incuraja manifestarile pozitive ale copilului cand isi vede tatal, copilului i-ar fi mai bine.

Am trecut prin ceva asemanator - stiu ce inseamna sa stea copilul lipit de tine si sa nu vrea la nimeni, stiu ce inseamna sa divortezi cand copilul are 1 an si plange cand il ia tatal sau in brate, si nu se potoleste pana cand nu pierde contactul vizual cu tine - insa cum reactionezi tu nu va ajuta deloc copilul. Tu trebuie sa incurajezi relatia lor, pentru ca se pare ca tatal chiar isi doreste o relatie cu copilul - si indiferent ce a fost intre voi ca soti, nu ar trebui sa intervii negativ in relatia parinte-copil a fostului tau sot.

In fine...nu stiu daca avocatele tale sunt incompetente, poate ca sunt, altfel ti-ar fi explicat foarte multe lucruri - printre care si acela ca ce ai obtinut deja in instanta este minimum de timp de vizita al tatalui care de obicei se hotaraste (de 2 ori pe luna); mai putin de atat nu stiu unde si cine ti-ar putea acorda.

Mergi la inceput

Tocmai pentru ca au stiut toate detaliile acestiu dosar avocatele nu s-au asteptat la aceasta decizie in bataie de joc. Dar cred ca restul discutiilor sunt inutile, fiecare are dreptul sa abordeze propriile probleme asa cum vrea el. Multumesc pentru toate mesajele de pana acum.

Mergi la inceput

Astazi a fost prima data cand tatal a luat fetita de la domiciliul mamei. Nu a venit cu bunica fetitei ci cu necunoscut, probabil sa-l aiba martor iar la politie. A purtat-o cu masina 80 km. Cand a adus-o inapoi copilul nu mai avea reactii normale. Timp de o ora nu a scos nici un sunet, s-a dus la patutul ei si a stat acolo cu degetul in gura si ochii in tavan. Sonia este o fetita foarte vesela si vorbareata, comportamentul acesta este anormal pentru ea. Va rog, daca exista un medic psihiatru pediatru pe acest site asa avea mare nevoie de un sfat. Va rog de asemenea sa va abtineti de la sfaturi neprofesioniste gen " conteza atitudinea ta fata de tata" si alte asemenea. Fetita are 1 an si 3 luni, nu stie sa vorbeasca si nu intelege ce se intampla cu ea. Am incercat sa-i explic dar nu stiu cat poate intelege. Cu alte cuvinte, sunt disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Adreseaza intrebarea ta la sectiunea potrivita te rog. Ca si nedumerire dar nu solicit raspuns, "medic psihiatru"? Este cineva bolnav psihic?

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput