URGENT: calatorie cu bebe in UE fara pasaport???
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
cu placere!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Natasa spune:
Am o prietena ca a fost cu copilrl la pasapoarte si l-au pozat acolo, dar vad ca voi spuneti ca se poate merge si cu fotografii, fara copil. Eu as prefera sa nu-l car si pe el pina acolo, sint valabile ambele variante?
bb_yasmi spune:
natasa, si eu stiu ca e ok ambele variante. noi am preferat sa mergem cu bb la pozat...
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ramiha spune:
Buna!
Mi-am facut pasaport pe care am trecut si fetita.
Sa spun si celorlalte persoane interesate cum au decurs lucrurile: am platit 2 taxe la cec (in total aproape 100RON), apoi am facut fetei 2 poze 2,5X3,5cm. Am pregatit urmatoarele acte:
- CI mama si CI tata (original + copie)
- Certif nastere bebe (original + copie)
- chitanta de la CEC
- poze
Am mers la sectia de politie de care apartin IMPREUNA cu tatal si am completat niste formulare tip. Am depus actele + formularele. Eu am participat si la o sedinta foto (important: la bebei nu li se fac foto acolo). Asta a fost tot. In 7 zile lucratoare iese pasaportul. Ah, inca ceva: am stat la un rand de 3h (sectia de politie din Dr. Taberei).
Mai revin cu o intrebare: dat fiind ca vom calatori toti 3, mama+tata+ copilul, de ce alte acte mai avem nevoie in afara de CI mea, CI tata, pasaportul meu pe care e trecut si bebe ? Nu vrem sa ne trezim la aeroport ca nu avem toate actele ok.
Multumesc mult celor care mi-ati raspuns.
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007