E din 2002, 160 mii km. Toate bune si frumoase pana s-a oprit. DE TOT.
Dus la doftor (a se citi reprezentanta, cica) ...unde zace de mai bine de 2 luni...nu-i gasesc nici o buba...cica ar fi pompa (schimba pompa nu mere
)...musai sa fie calculatotul (naiba sa le ia ca toate-s electronice ...pica ele...pici si tu - la propriu)...nu e nici asta, atunci ce poate fi? ei nu stiu, eu nici atat. Daca nici la reprezentanta nu stiu ce fac? Vreau sa o mut la alta reprezentanta, in Cluj, poate aia-s mai "meseriasi"
Am oare vreo sansa sa o mai conduc???? sau o pregatesc de fier vechi?
sincer, imi pare rau pt masinuta ta, pt ca si mie imi plac si am fi luat si noi daca aveam showroom in oras.
eu sper sa reusesti s-o repari
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Du-o la alt service.
Eu tot Ford am, si m-am tot interesat pe clubul Ford, iar acolo scria de cel mai nou service Ford, undeva in Pipera.
Toata lumea parea multumita.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
pana in Buc nu am cum sa o duc.....si pana in Cluj imi ia mult sa o duca pe platforma.
sper sa-i gaseasca buba, altfel fierul vechi o papa.....
Credeam ca esti din Bucuresti.
Pai, in acest caz, iti tin pumnii sa ii gaseasca buba.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
..si noi am avut anul trecut probleme cu Fordul, tot MOndeo din 2002. Cica ar fi fost de vina electromotorul si a pompei, dar nu am dus-o la reprezentanta , ci am fost sfatuiti sa o ducem la o firma care se ocupa de electromecanica( sau cum i-o zice), am dus-o la un service Bosh. I-au schimbat electromotorul si pompa; acum merge bine, doar ca cei de la service nu au reglat-o cum trebuie si are un usor tremurat !!!
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Stiu eu un meserias bun in Tg Mures. Ti-e mai aproape?
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
multumesc Rufus, dar maine dimineata o ducem la Cluj, pe platforma, ca trasa nu ne-am incumetat.
macar de i-ar gasi baiu'