Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINA....ce bine de tine....eu si la sarcina trecuta sufeream de insomnii.....se vede ca hormonii astia sunt de vina.....eu ies pentru ca de obosita ce sunt nu reusesc sa adorm si deja m-a luat cu nervi. Poate la pranz prind si eu o ora de somn.......

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Gata cafeluta
Mada ce interesant ca va tine doar o zi la spital.Eu sincer la banii pe care trebuie sa-i dau,as sta macar 2-3 zile,ca acolo au grija de mine si ma mai odihnesc...acasa suntem doar noi cu sotul,si el cred ca o sa fie mai panicat ca si mine.
Cu alimentatia la bebei mai mari eu nu ma bag,vad ca deja s-a discutat destul de vast intre mamicute pricepute
Dana dureri ca la CM am si eu de ceva vreme,asa usoare si nu toata ziua.Cu insomniile nu am probleme.M-a intrebat si dr daca pot sa dorm,si eu sincer nu prea am treaba,dorm dusa...doar ca ma trezesc de vreo doua ori sa ma duc la shushu si ma trezesc cand ma intorc de pe o parte pe alta,dar adorm dupa aceea instantaneu.(desi noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta,ma doare zona pelviana de-mi vine sa urlu,mult mai rau ca ziua)A si fac miscarea asta destul de des,si inainte sa fiu gravi eram frasuita,acuma e si mai rau.

O astept pe sorella la ,dar sunt in zona

Kimmy36+Timeea Kristina AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele,

sunt putin cheauna....vad ca au inceput si la mine insomniile ...ma trezesc noapte si nu mai stiu pe ce parte sa ma pun...plus ca imi este rau noaptea....imi vine sa ...

Aseara am fost la cumparaturi..si am cumparat mai multe lucruri, eu am tot ce-mi trebuie in afata de camasa de noapte...care nu as tine neaparat sa fie de alaptat......sper sa gasesc una normala...
Am luat si pt Timeea.....mai sunt unele lucruri de cumparat...dar sper ca saptamana viitoare sa finalizez...si saptamana asta sa fie ultima la servici...ca nu mai vreau

...sunt asa de fericita ca am luat lucrusoare pt bebe...

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, ce zi plina ai!!!
Dana, , poate o veni si somnul!!!
Ca tot sunteti la capitolul cumparaturi si, desi cred ca s-a mai discutat subiectul( mie mi-a intrat pe-o ureche si mi-a iesit pe cealalta), vreau sa va intreb daca sutienele de alaptat le pot cumpara de pe-acum sau trebuie sa mai asteptfiindca sanii mai pot creste??? Camy, tu ce ai cumparat pt tine ????

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutzelor va astept cu drag la capitolul numarul 76.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

pt toate
Eu ma pregatesc sa ma duc la medicul de familie sa-mi iau concediul prenatal si dupa tb sa achit cateva facturi.Mi-am cumparat pompa de san manuala de la Chicco,mai are cineva?Are cateva piese pe care nu stiu sa le folosesc,poate ma ajutati voi.
Kimmy nici eu nu am deocamdata probleme cu insomniile,la fel ca si tine ma trezesc cand merg la baie si cand ma intorc de pe o parte pe alta.
Camy sa stapaneasca sanatoasa Timeea lucrusoarele,poate faci poze sa le admiram si noi.
O zi buna va doresc!

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

' Neata fetelor!

De fapt nu e chiar dimineata! Noi ne-am trezit la 6, am udat florile, am facut curatenie...am papat...ca de vine caldura...pauza!
Bujo ai avut dreptate...ieri am fost la medic si asta mic nu a stat o secunda locului nici acolo, si se distra medicul cu el ca vroia sa-i vedem fatuca, iar el nimic... era tot cu manuta pe botic, parca isi acoperea intentionat! Si medicul a spus acelas lucru... e un BB foarte, foarte vioi...si cica asa va fi si cand se va naste, asa ca..am cam pus-o... dar nu mai conteaza, sanatos sa fie! Avem deja 1580g!

Ne apucam si noi luna asta sa ii facem camera lui strulu...trebuie sa-i rezugravim sau poate ii pun tapet pentru ca, anul trecut cand am zugravit casa am facut camera aia roz...eu fiind convinsa de o viata ca eu voi fi mamica de fetita...si teapa...ce parere aveti, e ok tapetul??? am gasit ceva misto de tot la practiker... si mobila...si mocheta si candelabru(tot la practiker am gasit ceva misto de tot din lemn cu niste avioane colorate-f dragut) si perdeluta... si o multime de alte chestii...
Hainute avem o tona de la nepotelul meu care are 6 luni...chiar si f multe nou-noute de nou-nascuti pt ca ii erau mici din start...s-a nascut cu 4100 g si era foarte grasunel! Asa ca ne-am scos!

De cand se pregateste bagajul pentru spital???
I-a cineva Vigantol??? Mi-e mi-a dat medicul ginecolog si mi-a recomandat si medicul de familie...

Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa!!!

Mergi la inceput