"Sterilizarea femeilor din RO" ??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by XIO

Eu nu l-as face pt. ca sunt cateva lucruri care ma pun pe ganduri :
-e eficient pana la 26 de ani . OK , daca am 25 sa inteleg ca e bun, daca am 25 si 6 luni e bun , dar din ziua in care am implinit 26 nu-si mai face efectul?
-a fot testat mult prea putin
-oricum nu actioneaza decat pe cele 4 tulpini cancerigene
-se face doar daca nu esti infectat cu HPV , ori 80% din populatie are acest virus. Deci daca oricum il am , de ce nu pot face vaccinul ca sa ma protejez de tulpinile maligne?

Mie argumentele lui XIO mi se par de bun simtz.

Si stiu f. bine de cata determinare( ca sa ma exprim delicat) e in stare o multinationala care vrea sa introduca un produs nou pe piatza, si mai ales de cata sustinere are din partea politicienilor respectivei tzari. Asa ca as astepta sa fie mai bine testat produsul...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Trec peste faptul ca nu ai avut interesul de a traduce in romana acest fragment (conform regulamentului DC).

Am gresit, recunosc, imi cer scuze! N-am citit bine regulamentul... si am mai vazut unele postari de acest gen...

Am dat ieri peste site-ul respectiv si am cam ramas cu gura cascata. Mesajul n-a vrut sa transmita vreo opinie personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am 34 de ani si dr mi-a spus ca pot face vaccinul. Perioada ideala de vaccinare e pina in 26 de ani si preferabil la fete care nu si-au inceput viata sexuala, dar asta nu inseamna ca nu protejeaza si virste mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Unul din efecte secundare ale vaccinului este si paralizia...
Caz real:
http://jenjensfamily.blogspot.com/

In josul paginii mai sunt cateva link-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Nici eu nu ma pot pronunta - asa cum ai dorit - pro sau contra acestui vaccin. Pt asta chiar e nevoie de mai multe date si, in plus - e nevoie sa stim care e sursa informatiilor (si a acelor pro si a celor contra...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by An@

Pe la inceputul anului a fost o stire la tv cum ca 2 tinere de 18 si 19 ani din Germ, respectiv Austria au murit in urma vaccinarii cu acest vaccin; stirea era de genul ca ambele fete au avut nu-stiu-ce boli nedepistate care au "interactionat" cu vaccinul.

Nu stiu daca este sau nu complot, dar interese din partea firmelor farmaceutice sunt. Chiar citeam undeva despre vacc antigripal cum ca declanseaza epidemii (ce sunt vaccinurile? virusi vii, atenuati), lumea intra in panica, se vaccineaza si tot asa. Este un "cerc vicios". Intamplator sau nu, am o prietene ff constiincioasa in alre vaccinarii. In fiecare an isi face vacc antigripal si in fiecare an, fara exceptie face la 1-2 sapt dupa vacc o gripa urata rau, cu febra mare si tot tacamul. Dar nu se invata minte.

Eu nu fac decat vacc obligatorii si la fel la fiica-mea. Celelalte care sunt in "perioada de proba" ... nici nu ma gandesc sa fiu cobai.

mami de Ana (22 mai 2007)

Depinde daca este de etiologie virala sau bacteriana.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Una mai gogonata-ma refer la titlul topicului-nu am mai citit de mult!Cit despre vaccin ma bucur ca mai avem destul timp,fetita mea e mica!Cit despre mine,nu cred ca mai are rost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mey schimbati titlul topicului, deci sterilizarea este la nivel international se vrea si in UK, am vazut ca si in Canada si in Belgia...

Gogomanie si va spun o teorie care pt mine a functinat discutand cu medicul meu despre alt vaccin controversat: ROR. In discutie mi-a zis asa "negresit ca firmele farmaceutice se imbogatesc in urma vaccinurilor, negresit ca sunt multi bani implicati insa eu (adica doctorul) am gandit asa: intr-o tara in care populatia imbatraneste vizibil, in care este nevoie de tineret, forta de munca pt a plati taxe (enorme de altfel) macar pt a reusi sa platim pensiile batranilor si a duce razboaie in Irak ma indoiesc ca guvernul si-ar asuma riscul de a imbolnavi un numar considerabil de viitori tax payers."

Mie mi s-a parut plauzibil, asta si faptul ca stiintific (plus ca am o prietena buna care lucreaza la cea mai mare firma de cercetare farmaceutica de aici si mai imi explica proceduri) nu exista dovezi sa asocieze aceste vaccinuri cu teoria conspiratiei.

Un vaccin se cerceteaza timp de app 15 ani pentru a vedea eventualele efecte.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cand am auzit ca acel vaccin se comercializeaza in Romania m-am bucurat pentru persoane care aveau astfel posibilitatea sa se protejeze impotriva HPV-ului.
Citind postarile voastre mi-am dat readus aminte ca lumea nu este chiar asa bine intentionata -ma refer la campaniile duse de productarorii de medicamente/ vaccinuri in general.
Eu am peste 26 de ani asa ca ies din calcul oricum pentru vaccinare iar cat despre fetite as amana acest moment pana spre cel al debutului vietii sexuale.

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Voila si parerea unui medic francez:

"Le Dr Bernard Guérin du Masgenêt est gynécologue à la maternité du centre hospitalier Gustave-Dron, à Tourcoing (Nord). Pour lui, il est beaucoup trop tôt pour généraliser à toutes les adolescentes la vaccination avec le Gardasil®. Les médecins ne disposent pas d’assez de recul sur les effets indésirables. De plus, ce vaccin ne protège pas à 100% : vaccinées ou pas, les femmes doivent continuer les frottis !"
continuand cu:

"Avec cette vaccination, la France est prête à dépenser une fortune pour un problème de santé publique qui n'existe pas ! J’exagère un petit peu, mais dans notre pays, le cancer invasif du col - le vrai cancer - est rare chez les femmes bénéficiant d'un suivi gynécologique et de frottis de dépistage réguliers.....A l’opposé, ce vaccin pourrait être très utile dans le tiers-monde, où les systèmes de soins ne permettent pas aux femmes d’avoir accès à une surveillance gynécologique régulière"

http://www.mutualite.fr/actualites/toutes_les_infos/nos_articles/gardasil_r_prudence_sur_une_vaccination_de_masse

Ptr cei care nu au inteles, ideea e ca:

Acest medic nu recomanda vaccinarea in masa adolescentelor, ptr simplul motiv ca nu se cunosc inca efectele pe termen lung. Si chiar si cu vaccin, femeile trebuie sa continue sa faca testul PAP.
Considera ca Franta e gata sa plateasca o avere ptre o problema inexistenta, avand in vedere ca e f rar ca o femeie sa ajunga la adevaratul cancer invaziv de col, daca face PAP anual.
In schimb, spune ca acest vaccin e de preferat in tarile lumii a 3 a unde femeile ajung f rar la un ginecolog.

Ca o mica paranteza: cnd am auzit de acest vaccin, stiind ca o prietena a fst depistata ca purtatoare de Papiloma virus, am cerut sa fiu vaccinata.
Medicul mi-a spus ca e prea tarziu, ca se face doar la adolescenta. INsa - sa continui sa fac PAP-ul.

POZELE NOASTRE:
* Mic dar fortos (pag.30)
* Prima intalnire cu Marea Neagra (pag.36)

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput