Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by paxela
gata mama ei de poezie, fara sens fara gramatica fara mama si tata ei
am gasito pe net e din 2 bucati si i-a lipit-o ,am dovedito , gata o stim
costumasul e gata , poate sa vina si serbarea
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
![](punk.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
FELIS spune:
Noi am fost ieri la gradina zoo...
ne-a prins putin
... am facut cateva poze la zoo cu verisoara.. ...
Mai avem si de saptamana trecuta cd am fost la Slanic Moldova... cateva poze.. ne-am dus pt un botez... si nu am facut decat sa urcam si sa coboram scari... Pt cine vrea sa le vada... pozele de saptamana trecuta incep cu un Mihai pletos... se continua cu un baiat abia tuns , drumul spre Slanic si poze din Slanic
Eu acum as vrea sa ... azi am fost cu baiat la biserica, l-am impartasit, apoi ne-am oprit la topogane, leagane, l-am lasat acasa si am plecat la cumparaturi... facut piatza... si eram franta de atata carat si mers cd am ajuns acasa... Da tot am facut la copil cokteil de fructe...
adica... am pus tot felul de fructe (mar, pepene galben, banana, cirese- cu iaurt cremos-acrisor si miere de albine... iar ca sa fie si satios am amestecat si cu biscuiti..
) Am baut si eu asa un pahar (fara biscuiti-eu)
Si uite asa... la cate mi-am planificat sa lucrez in acest week-end.... acum stau.. si ... ma uit la pat.. ma uit la acte...
... da parca...
chiar daca dupa... ce ma terzesc imi vine sa am
cd vad cate am de lucrat...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
![](images/user_woman.png)
andreap spune:
Salutare!
Sper ca nu ne-ati uitat..dar asta e situatia deocamdata si...ma resemnez.
Eu sunt inca 2 in 1 si sper sa am o fetitza cumintica,sa ma alse sa nasesc pe 14,sa mai invat cate ceva ptr.examenul de pe 22 si apoi....sa vina!!!!!!!!!Oriucm se pare ca pe 16 sau pe 18 provocam iar nasterea,daca nu apare pana atunci.
Am vb cu Diana care mi=a spus unele noutati:fulguletz,felicitari!!!!sa fie intr-un ceas bun
Otilia,tu esti OK?
Daniela,felicitari ptr.printesa grasunica
Monica,ce mai faci?
Eu am 84 kg,mi-e deja tare greu,am insomnii si mancarimi de piele groaznice,picioarele sunt umflate de mi-a crapat pielea....dar sunt fericita ca o sa foi mamica.Un pic demoralizata de ex.ce trebuie sa-l dau pe 22 si pe care cred ca nu-l iau,desi stau toata ziua la birou incercand sa pricep cate ceva din problemele alea idioate,seara la cursuri..alerg toata ziua.Odihna ioc!o sa fiu gata obosita cand nasc
Dar..gata,m-am plans destul
Sper sa aduca sotul laptopul acasa mai des si sa ne auzim,Oricum anunt eu intr-un fel aparitia printzesei Sara
va pupic dulceeeeeee
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Andreea, sunt bine, tocmai am sosit si nu ma puteam abtine sa nu citesc la scutecele mele dragi (ca oricum noi de mult nu mai avem scutec). Chiar m-am gandit la tine, credeam ca in we acesta a fost nunta, oricum mai este putin si sper sa fie bine. Cat despre examen eu zic sa-l lasi pe locul doi, important este sa aduci pe lume un bb sanatos si sa-ti fie nasterea usoara. Oricum ai multa ambitie sa vrei sa mergi la el, prea le-ai programat la tanc.
Alexa, stresezi copilul aiurea, eu nu as lasa-o sa invete poezia asa, as face mici modificari sa sune mai uman (eu sunt inca sub efectul unui cantecel care l-am compus la Berlin si pe care nici eu nu am fost in stare sa-l cant pana la final cu echipa ca toata lumea , ma tineam de burta). Si noi oameni mari, maxim 6 randuri iar Silviu atat de mult. Memoria se poate dezvolta si in moduri mai placute.
Felis, sa va fie de bine impartasania si salata de fructe si bineinteles si plimbarile.
Aime, acum sunt din nou optimista.
Oricum vroiam sa va spun ca pe viitor sper sa nu mai scriu mesaje din astea speriate inainte de zboruri ca eu cred ca deja v-am plictisit cu angoasele mele, nu-mi fac bine oricum nici mie starile acestea dar deja as vrea sa le rezolv cumva, am calatorit cu 36 de avioane pana acum si sper sa fie bine si de acum incolo.
Monica, te , ti-am urmat sfatul si am dormit 1,5 ore si tare bine a fost.
Aime, concediu placut! Iar Vladut merita si pupat si premiat daca te fericeste asa cu mancarea.
Maine, poimaine revin cu povestea we meu si al Anei ca si fata mea a avut niste activitati interesante, iar eu parte de andrenalina la cote inalte (150 m ).
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
bits spune:
neata si de la noi!
Bine ai venit IUNIA!Sa fii sanatoasa,norocoasa si sa-i pretuiesti pe cei care ti-au dat viata!
Fulgule felicitari!mey si eu care eram ferm convinsa ca ai pus-o de o fetitza.sanatosi sa fiti ca asta e cel mai important!acu-s curioasa si eu :iese brunet sau tot blondin fii-tu?!
noi suntem bine dar in criza de timp,calculatorul ne face figuri....Ken e super fericit ca merge in vacanta la bunici si abia asteapta sa se joace-n piscina cu topogan pe care i-am luat-o.Amon s-a facut o obraznicatura dar il iert caci e tare tare lipicios si pupacios.imi intind nervii la maxim zilnic dar imi tot spun ca-s mom inevitabile ale vietii asa ca ma resemnez si-mi duc crucea mai departe.
avem sipoze daca va era dor de noi
daniela_sb spune:
Buna tuturor!
De sambata suntem si noi acasa, incercam sa ne obisnuim in formula de 4. Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut totul atat de repede si avem bebelina aici cu noi acasa. E o mancacioasa si o cuminte.
Va multumim tuturor pentru urari. si revenim cu poze.
mamica de www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004 si Iunia din 4 iun 2008
Home is where your head is.
Otiliav spune:
Bitsone, ce ma bucur ca ai aparut ca te-am dat disparuta si in umarire generala. Trimite si mie un numar de telefon de-al tau sa te trag de maneca daca mai lipsesti asa doua luni, pai se poate. Ma bucur ca v-ati distrat, Amon este o papusica de baiat iar Ken asa dezinvolt face pipi la gard . Vacanta placuta in Ro!
Daniela, te simt optimista si cred ca totul a decurs foarte bine. Asteptam poze, frumos nume are printesa. Daca se nastea in mai tot Iunia o chema?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
Otiliav spune:
A, pai Felisule ma asteptam sa fie multe, multe poze de aceea nu le-am mai vizionat azi noapte. Ce-mi place cum se poarta cu verisoara, e tare dragut cu ea si se vede ca o iubeste mult.
Eu la Slanic Moldova nu am fost ma bucur ca ai pus poze ca pare frumos si aer curat.
13+ BB2
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
A, pai Felisule ma asteptam sa fie multe, multe poze de aceea nu le-am mai vizionat azi noapte. Ce-mi place cum se poarta cu verisoara, e tare dragut cu ea si se vede ca o iubeste mult.
Eu la Slanic Moldova nu am fost ma bucur ca ai pus poze ca pare frumos si aer curat.
13+ BB2
Pai nu sunt multe... ca daca am
![](fugim.gif)
![](ploua.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
BITS ...
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](socat.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
ANDREEAP...
![](pupic.gif)
![](indecent.gif)
![](bere.gif)
![](bebic.gif)
![](teiubesc.gif)
![](iartama.gif)
![](box.gif)
![](comoara.gif)
![](ispita.gif)
![](pupic.gif)
Deseara stati cu copii???...
![](icon_smile_cool.gif)
![](majoreta.gif)
![](hagi.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
pozele noastre,
www.felis.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Bits-ule,bine ai revenit draga! Cam lunga absenta...vorba Otiliei...pai se poate?
Pupici la cele 2 diamante.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...