Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
Bine ai venit IUNIA, sa fii sanatoasa si sa veniti repede repede acasa la Danutz si la tati. Daniela ai ales un nume special, e f frumos .
Fulguleatzo sa-ti traiasca si tie voinicul, eu asa ma si gandeam ca o sa faci, tot un baietel.
Oti iti tin pumnii, te inteleg si eu sunt super panicoasa in cazuri din astea.
Roxanica is prin zona, va citesc cand pot, dar uneori nu am timp de nik. Ne omoara astia pe aici. E sezon in industria noastra si scot untul din noi
.Azi sunt mai libera si m-am pus dis de dimineata pe citit
.
Fetele, o intrebare: la gradi v-au cerut adeverinte de salariat ptr inscriere. Buuuun, tipa de la noi de la HR vrea musai sa ne treaca si salariul pe adeverinta, da eu ma intreb de ce? E necesar? O sa sun si la gradi sa intreb.
Despre noi, nimic nou, Vlad a inceput sa manance de imi vine sa-l "stuchi", imi cere mereu "ceva de mancare" sper sa-l si tina. Ne pregatim de prima parte a vacantei, la inceput de iulie, mergem sa ne oxigenam si odihnim la Busteni, e nerabdator sa vada tot ce i-am povestit si sa "drumeteasca" .
Va pe toate si un w-e super va dorim
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roserb spune:
Daniela, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita, si abia asteptam sa o vedem! Tie iti doresc refacere usoara si multa putere de munca de acum incolo!.
Fulgule, felicitari pt baietel, de acum o sa faci tu torturi cu putze! (las' ca-i bine si cu 2 de acelasi gen, o sa se inteleaga mai bine, si apoi o sa ai 2 nurori, cine mai e ca tine!)
Miki, La multi ani, sa fii sanatoasa , frumoasa si la fel de tonica!
Aime, poate ne vedem cand mergeti la Busteni, daca ne nimerim si noi in we cu pricina pe la noi la casuta!Mi-ar face mare placere. (saptamana viitoare pleaca sotzul meu in turneu pe la voi la Iasi!)
Roxana&Co
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
dama spune:
Mai intai urez si eu un bun venit pe lume micutei Iunia (ce nume frumos si original) si felicitari Daniela, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si cuminte. Refacere rapida tie.
La multi ani, Miki, sa fii fericita si iubita de flacaii tai, si in viitor binecuvantata si cu o fetita .
Otilia, sarcina usoara in continuare si nu mai fii anxioasa, Ana o sa fie cuminte si bine la prietena ta. Imi dau cu parerea despre bebe din burtica, eu zic ca e tot fetita, dar iti doresc sa fie ce vrei tu...insa orice ar fi sa fie, sunt sigura ca iti va umple inima de fericire alaturi de Anuta.
Fulgu, felicitari pt flacaul 2 (ce zice Davidutz de fratior?)...nu am vrut sa zic dinainte, dar aveam un feeling asa ca nu ma vei lasa singura ...si ca sa fie treaba treaba, poate de data asta ii faci si lui Alex un baiat (adica brunetel)
...uite de ex, ai mei, unul brunet si unul blond.
Dar de ce ai facut amnio, sau ai vrut sa spui ca ai facut TT? si sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare.
Cassandra, imi pare rau ca esti ingrijorata si sper din tot sufletul ca bebe sa fie bine si cu medicatia respectiva totul sa fie ok pana la final.
pe toate, sa aveti un we frumos si calduros (ca aici la noi ioc
)
Mami de David & Patrick
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
quote:
Originally posted by roserb
Aime, poate ne vedem cand mergeti la Busteni, daca ne nimerim si noi in we cu pricina pe la noi la casuta!Mi-ar face mare placere. (saptamana viitoare pleaca sotzul meu in turneu pe la voi la Iasi!)
Wow, ar fi tare fain, o sa prindem w-e 5-6 iulie acolo si vom sta in poiana Tapului. Habar nu aveam ca acolo e casuta voastra, credeam ca e mai aproape de Buc. Asaaa, deci vine pe plaiuri moldave sotul tau.
Cred ca Fulgu se referea la amnio, ptr ca a vazut ca bb e baietel din analizele cromozomiale, din cariotip. Cred ca a avut emotii cat casa Fulgutza noastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
Mai... da de ieri... multe evenimente pe aici...
DANIELA... felicitari... refacere rapida... si bb sanatos...
FULGULE... gashca faci... cum sa te opresti aici???... Sa ai grija de
si sa mai treci pe aici...
mai des...nu doar cd o sa
cu cel mic... A.... sa nu ma
, dar si vara mea stia de baiat pana in luna a noua... cd baiatul era deja fata... si tot fata a iesit...
MAi ai ceva
?
PAXELA... uite asa mai aflu si eu de pe net... ce mai faci tu...
Da ai si tu un program...
Credeam ca numai eu sunt buna de
... dar nici cu tine nu-mi e rusine...
MIKI... sa nu zici tu nimic???... Pe unde umbli??... Mai pune si tu poze... ca mor dupa copilasii tai...
Imi place sa ma uit la pozele voastre...
la copilasii vostri... sa vad ce mai fac
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
Wow, ar fi tare fain, o sa prindem w-e 5-6 iulie acolo si vom sta in poiana Tapului. Habar nu aveam ca acolo e casuta voastra, credeam ca e mai aproape de Buc. Asaaa, deci vine pe plaiuri moldave sotul tau.
Casuta noastra e langa Campina, dar nu e distanta mare si ma gandeam ca poate facem o escapada catre voi, mai schimbam si noi decorul.
![](pupic.gif)
Roxana&Co
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MIKI! Sa fii sanatoasa!
Felicitari Daniela! Bine ai venit pe lume micuta Iunia,fetita cu nume special.
Felicitari si tie Fulgule pentru cuculet! Sa fiti sanatosi cu totii.
Otilia,tinem pumnii sa fie totul bine.
Roxana,cum e Bianca? Si-a revenit?
Pupici si Irisinei,cea care merge asa frumos pe role.
Azi am avut o sedinta foto cu ai mei copilasi.Incepand de aici
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
try spune:
Danielea, felicitari pt printesa, sa creasca mare si sanatoasa, iar tie refacere rapida si laptic din belsug. Dac tot esti asa sprintena dupa ce-ai nascut, baga niste poze sa-ti vedem comoara.
Miki, la multi ani, frumoaso. Ne-ai uitat de tot. Nu mai avem parte de frumosi itai de beietei?!?!
Cassandra, grijile pe care ti le faci acum sunt inutile, stiu ca e greu sa te relaxezi, insa nu-ti chinui mintea si sufletul pana nu stii concret ceva. Mutla sanatate si betiz cat mai sanatos si frumos.
Fulguleatzo, e baiat deci are putza. Asta e logica preferata a lui fi-miu in ultima perioada. Cand eram in Mexic atunci a aflat el ca baieti iau puzta si fetele pasarica. Si de atunci ,cand ti-e lumea mai draga si realizeza ca cineva e baiat, imediat adauga si-o putza-n descriere. E mortal.
Lasa mami ca Davidutz o sa fie innebunit dupa frate-su.
Ieri Adrian s-a lovit cu capul de cada (i-a alunecat nu stiu cum piciorul) si frate-su zice duios si mamos "oooo, s-a lovit papusa asta mica" (asa ii mai alint eu prin casa (papusa).
Am uitat pe cineva in valtoarea mea matinala?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
noi suntem in pregatiri de serbare, costumul e 3 sferturi gata, iam luat un costum de botez, alb cu pantaloni si vesta din saten, sau cum so numi, si la-m vopsit, cu vopsea de vinarom:
, singura care prinde pe plasticul ala, si are o poeziie, sa ii traiasca, ca eu nici so citesc cu rima nu pot
Cu firea mea cea arzatoare,
A sosit iarasi inapoi,
Cu cantec de privighetoare,
Cirese bune, dar si flori!
Atatea flori au inflorit
Si pomii toti au inverzit!
Ciresele se coc in ram
Si pasarele bat in geam.
Sa iasa toti copiii-afara
Sa o primeasca – a cata oara?
norocul lor ca sa dus tacsu sa il ia astazi ca eu ii dadeam cu ea in cap, ok cred ca e istet dar are 3 ani jumate totusi, au in grupa un baiat care pleaca la scoala, si tocmai pe el lau gasit cu minunea de poezie, asta e cea mai grea in afara de de mai are 3 ca ghiocel
pe langa faptul ca a ajuns tacsu sa il ia , erau singuri in grupa , a durat destul pana a venit doamna, iar ei se injurau ca la usa cortului, de morti , de organe etc, cu dalea grele nu asa , cu replici gen bai cap de p..a , wooooooowww am ramas masca cand mia zis
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu