Contraceptia - ajutor
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_2 spune:
foarte buna este si pilula cu progestagen "minipilula" contine numai progestagen si se ia o plilula in fiecare zi, fara pauze intre folii (se ia si in timpul mentruatiei)
- steriletul cu hormoni eficienta 99% 5 ani
-plasrurele contraceptiv se fixeaza pe abdomen , coapse sau brat
adelcros spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Cel mai interesant mi se pare cel cu cipul anticonceptional insa ma duce cu gandul la 666 (numarul satanic). Se spune ca in vremea din urma se vor implanta cipuri sub piele tuturor oamneilir pentru monitorizare. Cel puternic va stii intotdeauna unde suntem si ce facem datorita informatiilor personale introduse pe acest cip. In fine, este o teorie, insa ma inspaimanta putin. Voi lua legatura cu sefa mea din Franta ptr mai multe detalii si va voi comunica si voua ce am mai aflat referitor la cip.
adelcros spune:
Buna! M-am interesat de toate metodele contraceptive posbile si cea mai bina este steriletul. Aceasta este metoda cea mai utilizata si de marele vedete. Cat despre cip, acesta este utilizat in Franta de vreo 3 ani dar nu este chiar dorita.Deci voi ramane si eu la metoda "sterilet" Acum ma instersa care este cel mai bun sterilet si va tin la curent. Ok. cu drag, Adelina Crosman.
quote:
Originally posted by tasia
Eu cred ca acel hormon eliberat inhiba ovulatia, parca asa imi amintesc ca imi spunea doctorul meu anul trecut cand mi-a pus cipul. Dar nu sunt 100 % sigura. Pot sa-mi intreb doctorul daca vrei. In Romania sunt putini doctori cre stiu sa-louna, in general sunt profesori, sefi de clinica sau ginecologi foarte buni.Pentru ca acestia au fost la congrese inafara si au invatat sa puna cipul.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
adelcros spune:
buna! M-am interesat de cip si poate fi implantat de Medicoverfara probleme. Sefa mea din Franta si l-a pus aici prin intermediul Medicover.e]Originally posted by ama1357
lcros, stai linistita ca oricum mai e mult si bine pana cand vei putea sa iti pui steriletul. in sensul ca steriletul se aplica in prima zi de menstruatie si daca nasti peste o luna, mai ai de asteptat si perioada de alaptare. daca vei alapta la san exclusiv ai sanse ai prima menstruatie chiar si dupa 6 luni, baietelul meu a implinit deja 5 luni si la mine inca nici un semn de acest gen. asa ca ai timp sa te hotarasti.
pe perioada alaptarii trebuie folosit prezervativul pentru ca in ultima luna inainte de primul ciclu poti ramane insarcinata. asta e motivul pentru care multi au un frate cu exact un an mai mic exista si pilula contraceptiva pe perioada alaptarii, e mai putin tare dar nu are aceasi siguranta, am auzit multe cazuri de sarcina..
nastere usoara
[/quote]