Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by iulia83
acum am venit. am fost in vizite la viitoarea mosica a fetei. alina ce faci cu burtiera? e musai s-o porti?? nu deranjeaza la operatie??? ma gandesc ca taietura aia trebuie sa respire si ea nu sa stea inchisa daca vreau sa se vindece repede..deci, e musai s-o port??
Pozici IuliaAMR 5 Zile!!!
![]()
Ariana Elena
![]()
![]()
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Eu cand m-am vazut cu ditamai burta am dat fuga la primul magazin si mi-am luat burtiera (de fapt e chilot cu burtiera din bumbac elastic).. Apoi l-am intrebat si pe dr si mi-a zis ca e ok s-o port.
Acum nu o mai dau jos decat noaptea. Si chiar m-a ajutat!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Gabitza Deci aici voi fi si la a doua sarcina! deja ma gandesc la bebe2!!!! De fapt cred ca ma gandesc mai degraba la momentul conceperii...Am innebunit complet!! Dar cand ma uit la sotul meu mi se pare mai sexi ca niciodata...offf..offf..
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
sa stii ca si mie mi se intampla sa il vad mai sexy pe sotiorul meu

vad ca tot cu laptopul pe burta esti
Pozici Iulia
AMR 5 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by iulia83quote:
Originally posted by alina_anto
Gabitza Deci aici voi fi si la a doua sarcina! deja ma gandesc la bebe2!!!! De fapt cred ca ma gandesc mai degraba la momentul conceperii...Am innebunit complet!! Dar cand ma uit la sotul meu mi se pare mai sexi ca niciodata...offf..offf..
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
sa stii ca si mie mi se intampla sa il vad mai sexy pe sotiorul meu
vad ca tot cu laptopul pe burta estinu te-am certat destul?
Pozici IuliaAMR 5 Zile!!!
![]()
Ariana Elena
![]()
![]()
Praise God!!!”
Da, vechile obiceiuri.... Doar ca acum nu am doar laptopul pe burta, mai am si o fetitza scumpa foc!! Care sta cocotata ca o maimutzica pe mami a ei! Ia sa vezi ca si tu vei sta la fel!!
Acum ne pregatim incei incet de baitza, apoi papam san, apoi incercam sa dormim (Doamne ajuta!)
Alina
alina_anto spune:
Maine dimineata , dupa ce mananca Sara, mergem la socrii in vizita. Vom sta in curte. Abia astept!
Alina
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Originally posted by anuta-maria
Buna fetelor,
Eu sunt Ana, si trebuie sa nasc la inceputul lui iunie.
O sa nasc la Filantropia, am incercat sa aflu cat de bun e spitalul dar nu stiu pe nimeni care a nascut acolo? Cum sunt asistentele spitalul, etc?
Va urez voua si bebelusilor vostri multa sanatate, si nastere usoara viitoarelor mamici.
Cleo, daca ai timp poate ii spui Anei doua vorbe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
buna Ana. Bun venit pe aici.
Io am nascut la FIlantropia, cu dr Hamid (un dr de nota 10). Poti ceti la povestea nashterii, ce am scris.
Per total, am fo multumita de spital, aveam ashteptari mult mai... horror, de, povestile de la radio shants care le stim cu toate.
Ce sa zic, moashe tinere, si f. dragutse, este si un curs de mamici gratuir acolo (joia sau vinerea de la ora 17, zic sa suni inainte sa vezi cand se tine, poti sa mergi de cand vrei!!!si de la orice spital). Doctorii sunt ok, de ex, o colega da salon nu i-a venit dr la nastere, dar a venit dr care era de garda. Deci, bila alba. Regulile de vizitare sunt stricte, doar de la 15 la 17. Apoi - e inchis cu card. E curat, mancarea ok (nici multa, nici putina-am luat numai un pranz).
Alte intrebari daca mai ai...ca nu imi mai vine nik in cap.
Edit: si neonatologia e bine dotata. Era un bebe mic mic, nascut la 26 sapt. Bine, shefa de sectie mi s-a parut fara bun simt, dar cica e f. buna profesional. Asta e! I-am dat 150 roni, dar sincer- sunt singurii bani dupa care imi pare rau. Inr est, la moashe am dat cate 100 (sau 150 roni..am uitat), la dr -200euroi, in rest am avut 200 roni in harti de 5 si 10 lei,sa dau la asistentele de la bebelusi, sio de la lauzie (la pansat). Oricum, au fo dragute, si ne-au explicat f multe, si de obicei dadeam dupa. La una singura am dat inainte, si am rugat-o sa ne arate baitsa la bebe. A, 50 roni am dat la o asisntenta cu tot cu cercei, sa ii puna fetei. Si am stat si in rezerva cu plata - 100 roni pe noapte, dar zic ca a meritat, aveam baie proprie(fiind renovat, arata mai bine decat acasa...
Se da in functiune - in curand, si aripa noua. Acolo or sa fie si camere: mama + bebe. Acum, nu stiu ce sa zic, dar mie taaare bine mi-a prins ca am dormit noaptea dupa ce am nascut.
A, si epidurala e gratis. Ca mai dai ceva la dr anestezist+ la asistenta..vezi tu. Io nu am apucat asha ceva. Tare bine mi-ar fi prins, insa...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
lenca spune:
la inceput vreau sa felicit tinerele mamici, sa va traiasca bb-ii , sa fie sanatosi , mancaciosi si cacaciosi;
va multumesc mult pentru raspunsuri;
cred totusi ca tot la cezariana o sa ajungem , asta e, conteaza sa fie bine bebelina si apoi eu, nu prea as vrea sa dureze mult travaliul sa sufere bb si eu, dar o sa vedem pana la urma;
fetelor care ati nascut prin cezariana ,recuperarea dureza mai mult decat la nastere normala ? si din cate stiu eu si laptele vine mai tarziu.
vroiam sa va intreb dc printre voi sunt si fete care au nascut recent la spitalul sf. panteliomn, de conditiile de acolo si de rezerve, ca dna doctora mi-a zis ca o sa vedem la timpul potrivit cum o sa facem cu "cazarea"
va pup pe toate si sa ne auzim sanatosi
socrate spune:
Felicitari Andreea sa creasca bb Eric sanatos si papacios.
Iulia nu tb sa iti fie frica iti revii destul de repede dupa cezariana. Sincer ma bucur ca nu m-au taiat jos. Totul e sa fii cumpatata in primele zile. Eu am ridicat la o saptamana si ceva carutul copilului, destul de greu as zice lejer 10 kg. Si n-am nimic. Pe mine m-a durut spatele mai mult decat operatia in primele zile. Din ziua 2 nu am mai luat calmante. Bine, tb specificat pentru corectitudinea datelor ca am umblat cu o metatarsiana fracturata aproape o saptamana deci se pare ca suport destul de bine durerea.
Lohiile din pacate la mine au cam durat o saptamana mai singeriu dupa care am trecut la chestiile astea mai rozalii dupa care am evoluat la ceva galbeniu, maroniu care tot ma enerveaza dar macar se poate tine sub control cu tampoane zilnice.
Eu sincer am folosit vata si dupa ce m-am intors de la spital cateva zile.
Apropo de burtiere si alte chestii. Sa ai neaparat chiloti de bumbac inalti ca sa iti vina peste operatie ca altfel daca te apasa e nasolo rau de tot. Burtiera am luat dupa ce am iesit din spital, e foarte bun ca iti mai tine burta si operatia si te ajuta la miscarile astea mai grele, ridicat din pat etc.
In spital a treia zi cand mi-au adus copilul am uitat de dureri ma ridicam cu el in brate ca nu aveam ce face. Asa ca e adevarat ca dupa ce iti tii copilul in brate uiti de toate.
Se pare ca la noi cockteilul din debridat, biotics si Sab Simplex a dat rezultate sau pur si simplu azi a fost mai bine cu burtica. A facut kk de a ajuns pana in gat cu tot cu pampers.
Am fost la un botez, a fost dragut, toata lumea mi-a admirat comoara. Am fost si la petrecere dar nu am stat mult, ca era fum si bb tb adus acasa. Acum el doarme, tati e la petrecere si eu stau cucurigu. Cata inconstienta 
ma duc la culcare ca mai tarziu o sa imi para rau.
Noemi,
Nicole1980 spune:

Simoncip – unde faceti botezul ? imediat cum se naste bebe trebuie sa vorbim si noi…si nu am nici o idée
Getutza – imi pare rau de ceea ce ai patit. Si eu am problem cu fierea, dar sper sa fie bine. La mine se mosteneste de la bunica si mama. Este posibil ca peste cativa anis a nu scap nici eu de operatie. Iti tin pumnii sa fie bine.
Miss nu baga in seama nebunii ca sunt prea multi pe lumea asta
Alina este o dulce Scortisoara ta
Eu am fost toata ziua ocupata. Au venit mama si tata si am facut curatenie generala; am montat patutul si comoda in coltul lui bebe din dormitorul nostru.
Am sa fac maine poze.
Va pup pe toate. Acum imi este somn.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nicole1980 spune:
Tobele erau pt Andreea, dar se pare ca a disparut mesajul. Deci revin:
Bine ai venit bebe ERIC , felicitari Andreea !!!!!!!! 

Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Diana79 spune:
As vrea sa felicitam si noi pe toate mamicile. Sa va creasca mari si sanatoshi bebelushii.
Noi nu avem timp de forum, va admir pe voi cele care va facetzi timp.
Poate in timp vom recupera. Alysia e bine creste in fiecare zi, s-a lungit mult si e o scumpa. Papa lapte de la mami dar la vre-o 3 zile asa mai scapa si 40 ml de formula. Asta e speram sa scapam de asta daca nu, nu. Nicole a crescut f bine si cu formula. Dar nu cred ca va fi cazul pt ca lapte am.
Va pup pe toate si va doresc numai bine si nasteri usoare.

Am innebunit complet!! Dar cand ma uit la sotul meu mi se pare mai sexi ca niciodata...offf..offf..