Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by anuta-maria
Buna fetelor,
Eu sunt Ana, si trebuie sa nasc la inceputul lui iunie.
O sa nasc la Filantropia, am incercat sa aflu cat de bun e spitalul dar nu stiu pe nimeni care a nascut acolo? Cum sunt asistentele spitalul, etc?
Va urez voua si bebelusilor vostri multa sanatate, si nastere usoara viitoarelor mamici.
Cleo, daca ai timp poate ii spui Anei doua vorbe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Si tot cautand o scortisoara cu gene lungi , am dat peste in superb baietel blond de Emycor..sa-l papi tot, nu alta
Lori
39+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
alina_anto spune:
Cleo Eu ii spun Sarei maimutzica , mai ales ca se catara pe mine cand are colicii... pup mami si Mara
Lori Pozele sunt in contul comun, picassa
Laura Cum a fost Mircea azi?
Fetelor, acum a plecvat dr de la noi. Sara a luat intr-o sapt 300g. mi-a spus ca e foarte bine. Eu parca as fi vrut sa ia mai mult...are acum 3770g. Am nascut-o cu 3250g, la externare avea 3110g, acum o saptamana avea 3470g. Voi ce ziceti???
despre bubitele de pe fata mi-a spus sa nu-i dau cu nimic!!! decat s-o sterg cu apa fiarta si racita.
La fundulet, chiar la gaurica, este foarte iritata, zici ca are hemoroizi (doamne fereste!!), iar dr mi-a zis ca este de la un kk acid...si sa-i dau cu crema cu zinc pe care i-o luasem pt fata..!! In rest totul e bine, urdorile de la ochi nu sunt o problema atata timp cat nu se lipesc ochisorii.
I-au aparut 2 cojite in cap si mi-a spus s-o pieptan bine, de cateva ori pe zi, mai ales inainte de baie, cu o perie din par natural (nu plastic!). Se numesc cojite de lapte si trebuie indepartate..
Voi cum va descurcati cu unghiile lui bebe?? Ca ale Sarei cresc intr-o viteza!!! Trebuie sa i le tai mereu..off.. si din cauza asta o tin mereu cu manusi (de fapt noi ii punem sosete in maini!!) mai timpul.. E mai greu cand o las in body fara maneca, pt ca atunci nu-i stau nici sosetele in maini si se cam zgarie..
Fetelor, eu am devenit dependenta de discutiile cu voi. Ce ma fac?![]()
![]()
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
alexuta75 spune:
Alina, e o scumpa scortisoara ta. E dulcica foc cum doarme. Sit u arati super! Ti-ai revenit foarte bine!
Felicia, sa stii ca e normal sa simti asa. Eu la prima sarcina plangeam ca nu mai vreausa nasc de frica. De dataasta am fost mai curajoasa, asta pt ca steam de epidurala. Dar e normal sa ai emotii, nu stii totusi cum va fi. Noi toate suntem alaturi de tine si eunt sigura cao sa ai parte de o nastere “ca la carte”, asa cum ai avut si sarcina!
Alina, mie mi se pare ca a luat foarte bine in greutate. Daca nu ma insel, trebuie sa ia aprox 250 gr / sapt. Si eu abia astept cantarirea luni, si apoi vineri fix la o luna, si gata, o voi cantari lunar.
Fetele, am pus poze noi cu Antonia sui cu Alexia
http://community.webshots.com/album/563646148PsGprM
Alexandra, mami lui Alexia (4 ani) si Antonia ( 06.05.2008)
gabitzam spune:
Alina, pai ce sa faci? Te sacrifici si vorbesti cu noi ![]()
Pe mine asta ma tine de cand eram gravida cu Andrei, nici acum nu mi-a trecut ![]()
MissParker spune:
Vazut flacau scump si adorabil de emycor 
Vazut si poze cu printesici minunate de Alexutza. Devenit verde de invidie fiindca nici nu se vede ca ai nascut acum cateva saptamani ![]()
Felicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
gabitzam spune:
Daca va logati pe contul nostru de picassa o sa o vedeti si pe gogoasa balerina a lui Chinabulina, o scumpete!!!
M-am uitat la toti bebelusii, sunt minunati 

In albumul lui Leeloo, se vede cum Tudor seamana cu ecografia de la 28 de saptamani ![]()
alina_anto spune:
Alexuta, asa mi-a spus si dr ca normal se ia in greutate cca 200-250g/ saptamana. Dar mie nu mi se pare asa grasuta...dar cred ca am luat-o eu putin razna....
Gabitza Deci aici voi fi si la a doua sarcina! deja ma gandesc la bebe2!!!! De fapt cred ca ma gandesc mai degraba la momentul conceperii...
Am innebunit complet!! Dar cand ma uit la sotul meu mi se pare mai sexi ca niciodata...offf..offf..
Am vazut si eu pozele cu toti bebeii frumosi! Ii pup pe toti si pe mamicile lor!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
iulia83 spune:
acum am venit. am fost in vizite la viitoarea mosica a fetei. alina ce faci cu burtiera? e musai s-o porti?? nu deranjeaza la operatie??? ma gandesc ca taietura aia trebuie sa respire si ea nu sa stea inchisa daca vreau sa se vindece repede..deci, e musai s-o port?? 
Pozici Iulia
AMR 5 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
iulia83 spune:
miss mie mi-a cazut foarte tare burtica si pot spune ca acelasi lucru il patesc si eu cand stau in fund..tot in partea dreapta imi baga funduletzul sau spatele si mesteca acolo de zici ca-s mamaliga...cu picioarele in sus si stand in fund nu mai pot sta demult...
alina d-ra scortishoara e o dulcica 
si eu i-am luat o gramada de hainute galbene ca asa imi place culoarea asta la copilashi...nu ma prea impac cu roz-ul total si omniprezent
lorich 

tare aia cu divortul
Pozici Iulia
AMR 5 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”