**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana, condoleante ptr tatal tau, imi pare tare rau, cum s-a intimplat? m-am gindit f tare la Sonia mea, chiar daca nu am scris pe forum.....pe 06 cind a facut ea un anisor.....a fost la mine in gind toata ziulica, la toata lumea ziceam cum a facut Sonia mea un an....un pupic special pe inimioara, ma bucur tare mult ca este bine.

liviana, am citit putin pe diagonala, eu, i-am dat ror=ul lui dominic, si acuma ca stiu ca david nu mai e alergic la ou, il dau si lui

angela, am fost bolnava si eu si david, virusi, bacterii, etc. sintem bine acuma, il alaptez inca si nu vreau sa-l intarc. dimineata inainte sa plec la munca, cind vin si pina se culca seara e la libera alegere, peste noapte si el se scoala pe la 3-4 ptr o portie de titi. in weekend e la alegere. i-am dat albus dupa ce alergoloaga mi-a zis ca pot sa-i dau si a fost ok.nu-mi mai merge deloc mesengerul, la multi ani la printesa

la multi ani cu multa sanatate ptr micuti de ioana13, poohy, pauly, ninutza, ckristina, roxicucu, kay, chiqui, byu, duda, numai-eu, lavini, addinel.

lavini, merci mult de urari, sanatate si voua.

Manu, la multi ani sa fii sanatoasa si fericita

vas, merci mult de urari, sa fie cu noroc

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Pepsi, cred ca te-am adus cu gandul ..nu stiu de ce ieri m-am gandit mult la tine si chiar vroiam sa dau o strigare pe aici, ca-mi era dor de tine. Cum merge serviciul, afacerea voastra?

Eltekaaaaaaaa, pe unde esti??? (sigur esti plecata, ca altfel mai dadeai un semn de viata...).

Azi plec in delegatie in Italia pana duminica (de fapt e munca & pleasure), asa ca urez in avans LA MULTI ANI!! PT:

Stefan Bogdan de DOXINU
Maria de RALUCAMI
Alice DE ALEXALICE

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani pt:
Stefan Bogdan de DOXINU pt AZI

si pt maine/poimaine lui

Patrick de May-LouMaria de RALUCAMI
Alice DE ALEXALICE
Multa sanatate, fericire si bucurii voua si parintilor!

angelabv, multumesc pt info despre MMR - pe mine ma intereseaza opiniile doctorilor pe aceasta tema. Iata deci inca un plus pt formula 3-in-1. Incep sa ma mai linistesc pe aceasta tema. Ah, ce bun e forumul asta - cum poti aduna opinii worldwide.

Pepsi, chiar ma gandeam sa-ti scriu PM si sa te intreb de ROR, insa am vazut ca ai scris aici si de asemeni postul lui Angela mi-a fost f util. La voi deci nu s-a auzit de efecte negative pt combinatia de 3 vaccinuri MMR/ROR. Ma bucur mult sa aud ca David nu mai e alergic la ou. Pupam baietii si felicitam pe mami lor.

Dideip, ne bucuram sa auzim ca sunteti bine - asteptam si pozele voastre.
Irinusha, vacanta placuta! Unde mergeti?
An@, drum bun!

Fetele, cine poate face capitol nou?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am fost si noi azi si am facut vaccinul de 1 an, infanrix ipv hib, dr mi-a spus ca peste 3 luni vom face priorix. Priorixul e ror?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by kid

Am fost si noi azi si am facut vaccinul de 1 an, infanrix ipv hib, dr mi-a spus ca peste 3 luni vom face priorix. Priorixul e ror?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Da, Priorix e ROR

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

capitol nou

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput