Am fost sa vad cresele din oras, sunt doua care m-ar avantaja in sensul ca sunt in drumul meu cand merg la serviciu, restul sunt rea departe si pentru mine si pentru copil! Problema este ca: prima -este de stat- au foarte mult spatiu, este aerisita, loc de joaca insa ingrijitoarele nu mi-au inspirta incredere, sunt parca ramase d epe vremea mea, nervoase, s-au vaietat toate ca nu pot avea grija de copii, ca sunt putine, una tipa in stanga si in dreapta, nu m-au lasat sa intru cu copilul in calsa sa vad si eu despre ce e vorba desi fi-mea urla toata ca vrea la copii, mi-a vorbit asa cu capul scos pe usa de parca venisem de la inspectia sanitara! A doua este particulara, nuprea au spatiu, adica sunt inghesuiti ce sa mai, loc de joaca afara lipseste cu desavarsire, inauntru sunt cam claie peste gramada, dar este o atmosfera placuta, asistentele sunt toate tinere, deschise, copii pareau ca se simt bine, mi-au facut turul gradinitei, Alexandra a fost super incantata!
Nu stiu ce sa fac!
mama de 1 an si 5 luni
Mai incearca o data la cea de stat. Eu am intrat cu tupeu in sala de clasa la gradinita celui mic. Cred ca la usa au iesit ingrijitoarele, nu educatoarele. Totusi cu tipatul nu poti creste copii.
Lipsa de spatiu este o problema, mai ales daca va sta acolo de dimineata pana seara.
Mami de Denisache
As vrea sa stiu si eu cam de la ce varsta se poate da un prichindel la cresa si cam care sunt preturile prin bucuresti...? Pupici
Eu as alege varianta nr.2.
Alexia merge la Kinder Strumf.E drept ca sunt inghesuiti rau dar educatoarele sunt tinere,se poarta frumos cu copiii,atmosfera este placuta si se ocupa foarte mult de copii.Eu nu am intalnit parinte nemultumit de personal si de activitatile desfasurate la gradinita.