Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
BillyBilly spune:
'Neata burtici!
Dragelor, am avut ieri o zi plina de greturi si somn...si una si alta si tocmai cand credeam ca am scapat. Noroc cu fructele, sunt singurele pe care le tolerez.
miereamara wow! tornada?? cred ca v-au trecut toate racorile...
Catalina
10+
Bebelusa
Leditia spune:
Neata burtici.
Eu sunt tare bulversata,pt ca daca uneori semnele sarcinii inceteaza,eu parca nu ma mai simt insarcinata si mi-e teama sa nu fie ceva rau cu bb..Am avut cateva zile mai agitate emotional..ma enerveaza ca observ ca-s ceva mai sensibila acum,plang f usor,din orice prostie..lucruri care inainte nu ma afectau si nici nu erau importante de altfel,acum ma afecteaza...parca m-am ticnit.Nimic nu-mi convine..nush ce-i cu mine,dar nu-mi place de mine asa..
Sanii nu ma mai dor,sunt tot asa mari si grei,dar nu ma mai dor.Si evident asta ma sperie.
Sper sa fie bine cu bb,sapt asta o sa merg la dr,dar spre sf sapt..asa ca pana atunci mai este ceva.
POZE
my baby
8+
cristi_2003 spune:
neatza burtici
leditia - nu iti fa griji, asa e si la mine. azi de exemplu ma simt ca si cum nu as avea nimic - dar eu zic ca e noroc ca mai avem si zile din astea.
la eco ai fost?
8+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
Am fost la eco la 6 sapt si 3 zile,am facut si control..col lung,tare,sarcina in uter,ok,am vizualizat bataile inimii lui bb..Miercuri,s-ar face 2 sapt de la ultima eco,dar iti imaginezi ca n-o sa stau sa merg zi de zi la eco..daca e sa fie v-a fi oricum..ori ca fac o eco,ori ca fac 10 pe luna..totul tine de destin.Sper sa fie bine.
POZE
my baby
8+
Michelle81 spune:
Buna gravidutzelor!Am revenit si eu tot cu aceelesi stari.Ieri am vomitat iar...Pe mine ma dor sanii tare,mi.e rau de dimineata pana seara si dupa ora 15 mi se termina bateriile,devin extrem de obosita...Abia astept sa vina data de 23 sa il vad pe bebika.
Si la noi a fost seara ieri o furtunica,bine ca ajunsesem acasa si ca nu ne-a prins pe drum
9+
Puisorul nostru scump
cristi_2003 spune:
nu de asta am intrebat de eco
doar ca si eu pana vineri cand l-am vazut si auzit daca in vreo zi nu aveam simptome ma speriam - acuma ma uit la poza si stiu ca e bine acolo.
ce m-am suparat cand doctorul a zis ca are inima de voinic - VOINICA vreau eu.
8+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
IRINA.C spune:
fetelor ma simt distrusa ..ieri am varsat INTRUNA dar intruna ....nu am ramas cu nimic in stomacel , iar azi am ramas acasa...spitalul mai poate sa astepte sunt varza , fleasca,...speriata , cum fac eu fatza la toata aceasta treaba????
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
mvb spune:
Buna dimineata,
Va vine sa credeti ca eu nu am vomat niciodata pana acum de cand cu sarcina? In permanenta am o stare de rau, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult, mananc ce am chef, chiar daca nu e ca la carte. Incercati sa mancati mancaruri usoare, fara mirosuri greoaie si ce puteti. La inceputul sarcinii citeam ca disperata de pe net ce trebuie sa manance o graviduta. Eram panicata ca nu pot manca cereale, ca nu pot manca suficient lapte...si stiti ce mi-a zis doctorita? Copilul isi ia din organismul mamei tot ce are el nevoie...el urmeaza legea naturii...mai rau e de noi care ramanem deficitare cu calciu, vitaminele.......mie deja parca imi cade mai mult par ca inainte, dar nici ca-mi pasa! Cu siguranta dupa 3 luni, vom incepe sa mancam si vom recupera carentele de acum.
Lasati simptomele de sarcina in pace! Nu va mai panicati atata!, Copilul creste bine merci. Cunosc pe cineva care a trecut prin sarcina fara sa cunoasca vreun simptom. Asa sarcina doresc la toata lumea.
Eu am fost la eco pe 22.05.2008, dar atunci era mic 6mm. ma voi duce undeva pe 20.06.2008, poate facem si pliul nucal atunci. Ma intreb cat de mare e BB acum la 9 sapt?
9+
mvb3
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by IRINA.C
fetelor ma simt distrusa ..ieri am varsat INTRUNA dar intruna ....nu am ramas cu nimic in stomacel , iar azi am ramas acasa...spitalul mai poate sa astepte sunt varza , fleasca,...speriata , cum fac eu fatza la toata aceasta treaba????
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
Of Irina, imi pare rau! Daca te ajuta cu ceva, si eu am patit la fel sarcina trecuta. Am avut 2 zile (neconsecutive din fericire), in care am vomitat 24h, una din zile fiind 31 decembrie. Fain revelion am mai avut.
Daca insa depaseste 24 h si vomiti chiar si lichidele, e bine sa mergi la dr. pentru hidratare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20057+
Delu Prichindelu'