Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Am crezut ca pot si eu cumva sa adorm putin insa nu am reusit,cand m-am intins in pat m-a luat o stare de foame in stomac,apoi de rau,amestecate toate...of of ...

Billy billy-tare bancul

9+

www.ticker.7910.org/an1cCrbVWQ00012NTk4MDVifDg1NDQ1NWJqYXxNaW51bmVhIG5vYXN0cmEgbWljYQ.gif[/img" target="_blank">Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Alina1976-bine ai revenit!

9+

www.ticker.7910.org/an1cCrbVWQ00012NTk4MDVifDg1NDQ1NWJqYXxNaW51bmVhIG5vYXN0cmEgbWljYQ.gif[/img" target="_blank">Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina bine ai venit!

Am auzit ca la a doua sarcina se vede mai repede burtica. O sa vedem noi ...
Cred ca depinde si de organism. O fosta colega a mea avea o burta pe la 3 luni ... acuma, ea zicea ca e de la bebe dar poate ca mancase mult pre mult!
Mie la Ioana mi s-a vazut pe la 4 luni, dar dupa a inceput sa creasca vertiginos, incat in 2 saptamani de cand a inceput sa se vada a trebuit sa imi schimb garderoba.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

IoanaFilipescu-bine ai venit la odisee!nici eu nu reusesc sa tin pausl cu fetele dar sunt sigura ca,cu trecerea timpul ne vom cunoaste cu toate mai bine si ne va fii mai usor cu "integrarea"aici.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmc spune:

Buna, mamici.
Este prima data cand va scriu cu toate ca va urmaresc de ceva timp.
Sper sa intru si eu in gasca voastra de fericite., la mine UM a fost pe 4.05.2008 si de aseara m-au apucat greturile pe la 12 noaptea. Sper sa ma numar si eu printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Naty, si eu ma gandeam la fel ca tine, ca asa ar fi logic ca la a doua sarcina sa ti se vada burtica mai repede...dar uite ce text am gasit la Odiseea sarcinii la sapt.8 "Femeile care a deja un copil au muschii abdominali mai slabi si voe incepe sa isi 'arate' sarcina ceva mai tirziu decit cele care sunt la primul copil"
Asa o fi.....sau o fi gresit?

Michelle, bine v-am regasit ...chiar mi-a fost dor de voi.

BillyBilly, multumim de banc! TARE bun!!

Eu una nu tin neaparat sa mi se vada burtica asa repede...stiu ca cele care sunt la prima sarcina de abia asteapta insa credeti-ma ca o sa vreti sa scapati de burtoi de prin luna a 8-a!! Sigur ca e frumos si chiar sexy sa ai o burtica mica si dragalasa...dar burtica asta mica devine ...iar eu nici nu am zis la serviciu ca sunt gravida inca...nu stiu nu-mi vine sa strig asa in gura mare ca sunt gravida, pur si simplu mi se pare un lucru destul de intim...asta e, o sa se vada la un moment dat si atunci nu o sa mai am ce face...

Alina9+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Andre_ea, te rugam sa incepi sa ne treci la nume si Spitalul si numele Dr. Poate poti face o alta aranjare ca sa nu fie insiruiri de texte prea mari...

Multumim

Alina9+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Buna burtici! Si eu sunt noua printre voi.Am 20 de ani,nascuta pe 21 ianuarie 1988 ,iar bebe meu ar trebui sa se nasca pe 8 ianuarie 2009 :D
Nici eu nu am stari de greata.Mai am crampe si dureri la sani ...
Burtica a inceput sa se vada putin,am 10 saptamani si 4 zile.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Raluca Alexa eu o sa nasc la Cuza Voda, la doctor Aursulesei D.
Michelle 81 imi pare rau ca nu ai putut dormi. Lasa ca am dormit eu, de am rupt patul...acum m-am trezit si dorm de la 4,30.
9+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Alina1976

Andre_ea, te rugam sa incepi sa ne treci la nume si Spitalul si numele Dr. Poate poti face o alta aranjare ca sa nu fie insiruiri de texte prea mari...

Multumim

Alina9+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

N-am deschis eu capitolul acesta. Nu pot opera nici o modificare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20058+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput