adelina elisei si cristi chivu

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Stiu ca sunt rea, dar sper sa-ti ramana semnul mult timp sub nick si cartonasul, ca le meriti.
Eu te-am raportat la moderator si nu cred ca sunt singura, dar limbajul folosit de tine e absolut penibil, judeci pe toata lumea si esti si rasista pe deasupra .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

DeianiraTu m-ai raportat ?BRAVOOOO .Iti multumesc pt raportarea facuta moderatorului. acum o sa merg acasa si o sa ma arunc in pat plangand pt faptul ca am cartonas rosu .
Vezi sa nu faci si tu la fel ca mine pt ca o sa ai si ucartonas rosu .

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

daca nu te raporta ea, te raportam eu! si te asigur ca nu-mi pasa in ce pat ai sa bocesti si cat timp, pur si simplu asta nu e limbaj demn de o doamna!

semnat: o moldoveanca transplantata

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Maru, veeeeezi daca nu esti pe faza? daca erai mai atenta si stateai mai mult timp pe aici aveai privilegiul de a ma raporta tu prima . poate data viitoate care cred ca nu se va mai intampla vreodata pt ca nu am de gand sa-mi incordez nervii in fiecare zi pe forumul acesta , cand sunt atatea lucruri de facut

pt toata lumea , si nu mai fiti asa de suparate, pt ca viata asta e si asa destul de scurta, si plina de "greutati" ca sa mai punem la suflet si cateva impresii ca cele de pe paginile anterioare despre mult discutatii Adelina & Cristi

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudorcatalin

Maru, veeeeezi daca nu esti pe faza? daca erai mai atenta si stateai mai mult timp pe aici aveai privilegiul de a ma raporta tu prima . poate data viitoate care cred ca nu se va mai intampla vreodata pt ca nu am de gand sa-mi incordez nervii in fiecare zi pe forumul acesta , cand sunt atatea lucruri de facut

pt toata lumea , si nu mai fiti asa de suparate, pt ca viata asta e si asa destul de scurta, si plina de "greutati" ca sa mai punem la suflet si cateva impresii ca cele de pe paginile anterioare despre mult discutatii Adelina & Cristi

pozeTudor

Daca nu as fi citit la viata mea cate una alta despre nevroze, depresii,anxietati, caractere, devieri de comportament,dubla persoanlitate,psihic,patologie,psihologie,reactionam altfel la ce-mi vazura ochii.
Da asa,ia uite ca ma incearca un amuzament de ma doare burta.Normal ca nu e de ras,da-s si eu un pacatos si nu ma pot abtine

Mai,mai, reclama negativa e mai buna decat cea pozitiva.
Continua te rog,doamna cu nick de barbat.Cred ca Adelina iti multumeste si-si freaca mainile fericita.

Am voie un PS?
asta e:

Mergi la inceput

Apropo Maru . Ti-am admirat si pozele cele de la piscina si cele de la plaja au fost facute( cam pustiu pe acolo ). cei 2 copii sunt fetita si baietelul tau????? piscina seamana cu cea de la park hotel de la noi.
sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei.

pozeTudor

Mergi la inceput

Lady. numele meu este Magda. Tudor Catalin este baietelul meu in varsta de 1 an si 1 luna.
ai mai jos poze si filmulete cu el si implicit poze cu toti 4. eu ,sotul, tudor Catalin Si rottweilerul nostru Sara.

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Vreau si eu avertisment din ala!!!Ce trebuie sa fac???

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

lady, tu crezi ca Adelina sta , sau intra pe site-ul asta? e ocupata cu deschiderea de conturi, creditcarduri, ca doar nu o sta sa-i ceara lui Cristi cardul sa mearga si ea putin la cumparaturi.
Cine stie, o data cu avutia asta picata din cer , se gandeste sa doneze si ea cativa euro(cum a facut si Adrian Mutu ) pt sinistratii aceia din Moldova ca e vai si amar de soarta lor, Dorm saracii din ei sub cerul liber. Dar ma indoiesc ca isi mai aminteste de unde a plecat. Acum e Doamna Chivu.
who knows???? maybe God

pozeTudor

Mergi la inceput

Rory76, Draga de tine . iti apreciez solidaritatea,
Referitor la ce trebuie sa faci ca sa ai si tu un advertisment din acela .... trebuie sa fi putin rasista sa injuri(nu urat) tiganii pardon RRomii....
Dar nu iti recomand sa faci imprudente din astea. de ce? pt devi si tu pers nongrata ca si mine :))))))

pozeTudor

Mergi la inceput