adelina elisei si cristi chivu

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Eu daca sunt moldoveanca ar trebui sa ma simt atinsa???Sau cum? Ca eu nu ma simt! Cu coloana...ce sa zic, mai o spondiloza, mai o cifoza, mai una de asta care se termina in -oza, nimeni nu o are dreapta,na, pana la urma! Eu de fel nu sunt pupincurista si nici nu agreez persoane de genul, de asta ziceam de coloana...
P.S. Acu' chiar ca ma aleg cu avertisment!!!
Pentru tudorcatalin.

"sky is the limit!"

Rory76. lasale in pace draga mea . nu ai cu cine sa te
am observat cu stupoare, ca daca nu ai aceleasi pareri cu majoritatea nu esti binevenit sau bine privit de ceilalti, si mai luam si cate un avertisment ,ba chiar ni se pun mesajele sub moderare...( asta nu este o tragedie, ne-am obiosnuit cu cenzuratul de pe timpul lui "inpuscatu")
totusi nu inteleg un lucru !
Daca acest forum tot este creat pt a discuta barfe, cancanuri etc, si a putea schimba opinii pe acest forum, de ce primim rosii in cap pt ca noi nu inpartasim aceleasi impresii cu majoritatea doamnelor care scriu pe acest forum??? ( Intrebare adresata doar lui Rory76)..
in ce priveste avertismentul pe care te asteptai sa-l iei dupa mesajul de mai sus, stai linistita ca nu iti da nimeni avertisment pt ce ai scris.(nici nu incerca sa ai avertisment, mai ales daca ai si copil mic pt ca este foarte posibil sa ai nevoie de vre-un sfat de la fete si sa nu poti scrie , pt ca continuand sa deranjezi o sa sa-ti puna mesajele sub moderare)

deci mesajul este doar pt Rory76 pe care o , si o admir pt curajul de a-si expune parea vis-a-vis de subiectul forumului Adelina Elisei & Cristi Chivu, si pt solidaritate.
Din partea mea,

[size=4]Normal ca au donat tot ce au strans la nunta . doar nu erau bani munciti.Dar e frumos si gestul asta[/size=4]

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hai mai fetelor, ce naiba, tocmai asta e ideea, sa schimbam pareri, nu sa dam cu rosii. E normal sa avem pareri diferite, si rory, chiar nu e vorba de "pupincurism", ca doar nu o pupam pe adelina. De fapt s-au aprins doar cele cu pareri contra, nu cele cu pareri pro s-au suparat pe voi. Fiecare cu parerea lui.
Eu am zis ca nu sunt un cuplu tipic de fotbalist si nevasta lui. Eu cred ca Adelina e cumintica, avem atatea exemple rele cu care o putem compara. E la locul ei, atat in ceea ce priveste imbracamintea cat si comportamentul. Referitor la haine, fizic etc totul e discutabil, depinde de gusturile fiecaruia. Iar cu munca, sunt altii muuult mai lenesi si mai hoti, cu siguranta.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Chiquitita.
Referitor la lenesi si hoti... ai perfecta dreptate.
Ce face Liviuta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumim de intrebare, bine. Mai nou sparge farfurii prin casa! Am scris la clubul scutecelor alte detalii.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudorcatalin

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Eu daca sunt moldoveanca ar trebui sa ma simt atinsa???Sau cum? Ca eu nu ma simt! Cu coloana...ce sa zic, mai o spondiloza, mai o cifoza, mai una de asta care se termina in -oza, nimeni nu o are dreapta,na, pana la urma! Eu de fel nu sunt pupincurista si nici nu agreez persoane de genul, de asta ziceam de coloana...
P.S. Acu' chiar ca ma aleg cu avertisment!!!
Pentru tudorcatalin.

"sky is the limit!"

Rory76. lasale in pace draga mea . nu ai cu cine sa te
am observat cu stupoare, ca daca nu ai aceleasi pareri cu majoritatea nu esti binevenit sau bine privit de ceilalti, si mai luam si cate un avertisment ,ba chiar ni se pun mesajele sub moderare...( asta nu este o tragedie, ne-am obiosnuit cu cenzuratul de pe timpul lui "inpuscatu")
totusi nu inteleg un lucru !
Daca acest forum tot este creat pt a discuta barfe, cancanuri etc, si a putea schimba opinii pe acest forum, de ce primim rosii in cap pt ca noi nu inpartasim aceleasi impresii cu majoritatea doamnelor care scriu pe acest forum??? ( Intrebare adresata doar lui Rory76)..
in ce priveste avertismentul pe care te asteptai sa-l iei dupa mesajul de mai sus, stai linistita ca nu iti da nimeni avertisment pt ce ai scris.(nici nu incerca sa ai avertisment, mai ales daca ai si copil mic pt ca este foarte posibil sa ai nevoie de vre-un sfat de la fete si sa nu poti scrie , pt ca continuand sa deranjezi o sa sa-ti puna mesajele sub moderare)

deci mesajul este doar pt Rory76 pe care o , si o admir pt curajul de a-si expune parea vis-a-vis de subiectul forumului Adelina Elisei & Cristi Chivu, si pt solidaritate.
Din partea mea,

[size=4]Normal ca au donat tot ce au strans la nunta . doar nu erau bani munciti.Dar e frumos si gestul asta[/size=4]

pozeTudor

Mai, daca e doar pt Rory mesajul,ar trebui scris pe privat.
Si cum aici nu suntem pe privat, da-mi voie sa spun ca avertismentele nu se iau pentru ca esti gica contra, ci pentru mesaje rasiste printre altele si exprimare de doi lei.

Na,acum ca am lamurit problema, sper ca data viitoare sa iti exprimi opiniile intr-un mod mai elegant, asa cum se face in societate si sa lasi limbajul asta care te-a imbrobodit cu o moderare pentru alte locuri....pe camp de exemplu

Dar lasa,ca omul din greseli invata.

Mergi la inceput

Ladyj daca scriu pe forum sau ai trimit mesaj privat lui Rory nu cred este treaba ta cum si unde scriu. vad ca ai mereu ceva de comentat ,sau pe cineva de jignit, asa cum ai jignit-o si pe Bic de pe forumul Zona Zoster.
Totusi , daca in acel mesaj am specificat pt cine anume este mesajul , nu inteleg de ce a trebuit sa-mi atragi tu mie atentia unde trebuie sa scriu ...
In schimb ce sa spun mai mult .... mesajele tale sunt la subiect in general si bine argumentate, uneori
[red]Nu stiu ce varsta ai , nici nu ma intereseaza, dar cred ar trebui sa inveti sa citesti "printre randuri"( daca tot mi-ai dat peste nas, site-ai oferit voluntara ma inveti unde trebuia sa postez comentariul pt Rory, inteleg ca ai citit acel comentariu al meu exclusiv pt Rory, si te ducea capul mai mult decat susti ca te duce trebuia sa tragi o citesti "printre randuri" si iti dadeai seama ce anume am vrut eu sa spun in acel mesaj... si iti si argumentez. am inceput mesajul cu, citez " Lasa-le draga , ca nu ai cu cine sa te certi"

O zi superba iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudorcatalin

Ladyj daca scriu pe forum sau ai trimit mesaj privat lui Rory nu cred este treaba ta cum si unde scriu. vad ca ai mereu ceva de comentat ,sau pe cineva de jignit, asa cum ai jignit-o si pe Bic de pe forumul Zona Zoster.
Totusi , daca in acel mesaj am specificat pt cine anume este mesajul , nu inteleg de ce a trebuit sa-mi atragi tu mie atentia unde trebuie sa scriu ...
In schimb ce sa spun mai mult .... mesajele tale sunt la subiect in general si bine argumentate, uneori
[red]Nu stiu ce varsta ai , nici nu ma intereseaza, dar cred ar trebui sa inveti sa citesti "printre randuri"( daca tot mi-ai dat peste nas, site-ai oferit voluntara ma inveti unde trebuia sa postez comentariul pt Rory, inteleg ca ai citit acel comentariu al meu exclusiv pt Rory, si te ducea capul mai mult decat susti ca te duce trebuia sa tragi o citesti "printre randuri" si iti dadeai seama ce anume am vrut eu sa spun in acel mesaj... si iti si argumentez. am inceput mesajul cu, citez " Lasa-le draga , ca nu ai cu cine sa te certi"

O zi superba iti doresc

pozeTudor
I do it my way !

Magda,(asa ziceai ca te cheama,nu?) daca vrei sa ne conversam te rog eu sa fii ceva mai coerenta in exprimare.OK?

Daca mesajele tale ar aduce in discutie teoria Freudiana as face un efort intelectual mai vast,dar asa zau daca ma chinui.
Deci,mai multa coerenta please.
(citeste printre randuri...e cu schepsis)

In alta ordine de idei,hai sa nu fim off topic,vrei?
PS sunt magulita de-a dreptul ca imi citesti postarile.Nu trebuie sa fii de acord,te rog, chiar nu!

Zi frumoasa,doamnelor!

Mergi la inceput

lady j Scuza-mi eventualele greseli draga mea. ( scriu foarte repede deoarece sunt la serviciu, iar seful nostru nu prea ne ingaduie sa intram pe net, cica suntem platite sa facem contabilitate nu sa intram pe net. )
deacord cu tine FACEM PACE

week-end placut tuturor

Mergi la inceput