Gravidute & Mamici de IASI (53)
Raspunsuri - Pagina 9
mihamora spune:
Poftiti la o
rece cu gheata.
Neata!
LA MULTE LUNITE pentru BIANCA si MIRUNA 

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
cu gheata eu vreau.As vrea si s-o beau cu tine Michelle (acolo unde esti tu acum nu la mine) dar asta e alta poveste.
Gata plimbarea la Vatra Dornei.Am avut vreme frumoasa asa ca o mare parte din haine le-am carat degeaba.
Le-a placut baietilor-mai ales lui Vlad.I-a placut Bistrita, i-au placut veveritzele, izvoarele din parc.Mi-a placut si mie.As fi vrut sa am putin timp liber sa pot bea o cafea la o terasa.Am baut-o tot cu Andrei in brate.Mi-a facut bine iesirea chiar daca drumul a fost obositor.
Oana te asteptam cu impresii si poze de la nunta.Sa va traiasca finii, sa ajungeti sa le botezati.
Am citit din urma dar mare lucru nu mai retin.Decit ca ralu e ocupata la servici,Amira nu maninca decit laptic( e vina bucataresei).Si Diana e bine.Mi-e dor tare de ea.
Am sa pun si poze.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Miha, da, retroactiv. eu, de ex, am primit in ian pe 2 luni, nov si dec.de regula vine pe 11-15 ale lunii pt. luna ce s-a terminat..
Dar eu acum in iunie voi primi banii pentru toate cele 6 luni sau numai pe 2?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
da, da, in forta, ca sa-mi pot pregati urmatoarea disparitie
Unde ai de gand sa dispari fato?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
teoretic pe cele 6 luni(6x200
..practic..ai sa vezi![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
danyelle005 spune:
Intr-adevar, e o diferenta![]()
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by danyelle005 Filmul asta l-am vazut dar daca se va rula ceva interesant as vrea sa merg.
L-ai vazut dar nu la Cinema City!
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Am citit din urma dar mare lucru nu mai retin.Decit ca ralu e ocupata la servici,Amira nu maninca decit laptic( e vina bucataresei).
O fi si vina bucataresei,nu zic nu.
Dar oare ciorba pentru "baieti mali" cum de-i place?
I-am dat intr-o zi o lingurita din castronul lui Robert si a inceput sa planga ca mai vrea...
Sa va fie de bine excursia si asteptam poze.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
teoretic pe cele 6 luni(6x200..practic..ai sa vezi
Tare bine ar mai prinde la buget teoreticul asta.
danyelle005 spune:
Neata la ora asta
Ce bine de voi
Multumim de cafea, si eu tot cu gheata vreau...poate imi revin din mahmureala...........sau poate o
ar fi mai buna..
quote:
Originally posted by mihamora
Poftiti la orece cu gheata.
Neata!
LA MULTE LUNITE pentru BIANCA si MIRUNA
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
danyelle005 spune:
Gata am pus poze de la nunta incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2204750730103159727myIZAF?vhost=good-times