Gravidute & Mamici de IASI (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Miha, da, intr-adevar nu stii de la cat o sa vrea a mea..
soacra mea mi-a motivat ca l-a pus devreme pt. ca facea naveta, umbla mult pe tren, intre buc si craiova la tara..greu cu schimbatul samd..il punea cam cand stia ea ca face..si facea:)
si acum o tot pune pe a mea pe burta si imi zice ca de ce nu merge de-a busilea..ca e mare?i-am zis ca am citit ca unii merg de la 9 luni..dar o tine una si buna..
sotul tau e concursoman?:)am votat! succes!
faine pozele celor doua minuni ale tale!peste ani sper sa ma laud si eu cu Alessia si un fratior
oana, de ce sa il intreb pe pediatru la cat a stat fata lui..nu are fata, ci baiat mare.iar celalalt pediatru nu are copii.

mai eu ma refer sa il pui pe oala pt. kk..cam cand stii tu ca face..nu toata ziua buna ziua..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Kriss, scuze, am fost eu malitioasa la faza cu pediatrul. Uite o si scuze, cum ziceam, m-am aprins prea tare.

Am cateva poze de la nunta. Mai astept si de la petrecere. Si cd-ul, desi m-am zbantuit ca o nebuna. Cred ca imi va fi si jena sa ma uit. Eu care la nunti stateam ca o statuie la masa, acum...De, trebuia sa fac antren, nu? Ca doar eram nasa...

Nonna, felicitari pentru nepotica. Sa ne povestesti mai multe: cum a nascut, cum se simte sora ta, cum o cheama pe fetita...A! Si tot pentru tine, o dedicatie speciala: "vine va-can-ta/cu trenul din Fran-ta!!!!" I-as canta si lui Gabi asta, dar mi-e ca arunca cu vreo farfurie si are sanse sa ma nimereasca. Si nu de alta, dar macar daca ar fi cu tort. Ca pentru ea vacanta inseamna 3 copii energici acasa, zi lumina si muult dupa ce se intuneca.

Miha, am vazut copiii, dar speram sa vad si noua freza de mamica.

Diana!!!!Cand mai apari???

Michelle, sigur nu v-ati schimbat resedinta si ramaneti in Spania. Bine ar fi, a as veni sa va vizitez, cu motiv, cum altfel. Vin pana acolo si-ti dau datoria. Nu poti spune ca nu ma primesti...

Celia, nu ne-ai mai povestit nimic nou.

Chiar, cand mai facem o intalnire????

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

stai linistita Oana..nu ai fost, dar nu am inteles ce leg avea pediatrul cu ce imi zice soacra mea
Aratai super in poze.si ce daca te-ai sbantuit?bravo tie!

Avem 7 luni!!

Mergi la inceput

poze noi
ma apuc de un nou cap..numai sa stea fata..ca iar maraie de zor..

Avem 7 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput