Gravidute & Mamici de IASI (53)
Raspunsuri - Pagina 18
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anymony
Raluca...am intrebt aici hotelul e plin pina in septembrie asa ca....nu e nici o sansa de cazare.
Multumesc!
Raman pe varianta cu statiunile celelalte.--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
mariussimiuc spune:
Helau! ![]()
LA MULTI ANI ISABELLA,noruca mea frumoasa! 
Gabi,sa-ti traiasca iedutii,ca tare-s frumosi.Dar cheliuta asta mic ii intrece pe toti.
Frumoase torturi ai facut.
Detalii nu dai? ![]()
Lacramioara,imi dau si eu cu parerea,de om neexperimentat in ale antibioticelor....Oare Augumentinul asta nu e apa de ploaie pentru ca s-a obisnuit organismul?Sanatate multa!
Cristina,eu pentru Amira am scaunul lui Vladut,e de la BabyCare.E varianta cea mai simpla,nu se ridica,nu se coboara si nu e nici foarte solid,dar pentru cat il folosim,doar pentru luat masa nu si alte activitati,zic eu ca e destul de bun.Alea de la Primii Pasi din Carrefour le-ai vazut?
Ma chinui de vreo ora sa pun un filmulet pe webshots sa vedeti voi cum a mancat Amira bors.Asta ieri,ca azi inca nu i-am dat.Are acus 2 ore de cand doarme. Asa ca sa nu va mai aud ca spuneti ca nu stiu sa fac mancare buna,daaaa? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Cnoform uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg. Dcaa ai ptuut citi mejasul, trmitie-l mai depatre !!! Bestial
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Asta in legatura cu ce va scriam mai sus. E vorba de legea integritatii senzatiilor. ASa ca, de acum am si scuze stiintifice. mai urmeaza sa vad care e cauza deseleor inversiuni pe care le fac
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Asta in legatura cu ce va scriam mai sus. E vorba de legea integritatii senzatiilor. ASa ca, de acum am si scuze stiintifice. mai urmeaza sa vad care e cauza deseleor inversiuni pe care le fac

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabiarama spune:
Miha ,torturile au fost improvizatii.La cel masinuta aveam mai multe portocale prin casa , acre, si am facut blatul pandispan cu suc de portocale (de la Natalia) si am incercat crema ganache (care nu mi-a iesit ).In plus , nu mi-a placut faptul ca acel colorant albastru raminea pe limba ,buze .Tortul de la petrecere e din blat cu nuca si cacao , in interior am folosit crema alba de la tortul cu 3 feluri de cioco pusa peste un strat de capsuni si ananas , iar ce trebuia sa fie glazura de deasupra e crema maro de la acelasi tort ![]()
Am si o sectiune ,o sa incerc sa o descarc . Combinatia de la ultimul tort mi-a placut foarte mult,si nu numai mie .Am zis ca o sa o mai incerc cit de repede , tot cu capsuni .
gabiarama spune:
Iata si sectiunea http://home-and-garden.webshots.com/photo/2601540850070203959WgrHIp
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Iata si sectiunea http://home-and-garden.webshots.com/photo/2601540850070203959WgrHIp
Ce bine arata!

Mi-ai adus aminte de tortul cu 3 feluri de cioco. Bun tort.
alynta27 spune:
Daniella multumesc frumos! Felicitari pentru statul pe olita!
Any sedere placuta la mare!
Ralu soacra mea e bine acum dupa operatia de ieri. S-a dat jos din pat, a mancat. Spre fericirea noastra nu i-a scos tot sanul ci doar nodulul de 2.5 pe 1.5 cm. Ce urmeaza va fi mai greu asa ni se spune!
Nushulica eu prefer sosetele care se tin de piciorus. Cele largi sus le scoate rapid din picioare. La Mondex in Carrfour gasesti ssosete bune. Mai gasesti si la celelalte magazine de copii din Carrfour. Sa stii ca sunt mai scumpe, in jur de 5lei bucata.
Nonna multumesc! Asa e ca trauma morala e mai grea! In prezent o optimista! Speram ca atunci cand va incepe chimiterapia sa se mentina increzatoare! Acusica vei fi matusica! Cred ca abia astepti! Cu oboseala esti de inteles! Cu serviciu si casa e mai greu! Lasa ca vine vacanta si te vei odihni! Am admirat si eu pozele de la Vatra-Dornei!
Gabi sa-ti traiasca baietii! Frumusei foc! Vei fi o frumoasa soacra cu trei nurori!
Iulia felicitari pentru anisorul jumatate implinit, fetitei! Pentru a trece nodulii de la injectii i-a o frunza de varza si zdrobeste-o cu o sticla (cum faci o turta) apoi o pui pe nodul. O tii acolo cateva ore si ai sa vezi ca se retrag frumos!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
nushulica spune:
alynta, miha iulia
multumesc frumos de informatii si sfaturi, astea sunt cele mai utile de la mamici care folosesc deja un anumit produs
si eu prefer sosetelele care se tin de picior, cel putin cand incepe sa mearga cat e micutz sunt de acord cu miha ca mai largute sunt mai bune sa nu-l stranga prea tare la piciorusul grasan(pe care deja visez ca i-l pap
)
unde e teba asta ?? unde anume langa mase plastice?ca eu is varza si nu prea stiu zona aia
de standul din siraj wylles am auzit si eu ca au hainute ieftine de astea de bumbac si urmeaza sa le fac o vizita peste vreo 2 luni dar din cate stiu nu au sosete acolo(
voi vedeti ca eu am o pb cu sosetele da?? eu si vara dorm in chiloti si cu sosete
deci bebe sigur va dormi cu sosete
)
noapte buna si multa sanatate puiutilor!!!
21+
DAVID
mariussimiuc spune:
Helau! 
O cafea nu da nimeni?
Eu inca nu m-am trezit...am o stare de parca-s beata...
M-am trezit la un moment dat ca voiam sa-i dau Amirei din iaurtul lui Robert si nu pricepeam de ce nu mai deschide gura,ca pana atunci voia sa manance. ![]()
Nusha,la prima statie de tramvai de la Tesatura spre baza 3,pe partea dreapta e magazinul celor de la Teba.
Am auzit eu asa...ca te pregatesti sa papi un tort Barbie? ![]()