Gravidute & Mamici de IASI (53)
Raspunsuri - Pagina 11
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ella10
Maine noapte plecam spre mare in formula de trei,abia astep
O zi buna!
Ela, unde va cazati? E cu programul ala de o saptamana la mare?
Drum bun si vreme frumoasa sa aveti! Sa tineti soarele acolo, ca vin si eu din urma...
edit: am vazut acum ca ai raspuns pentru Any ca nu stii unde mergeti.
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anymony
noi plecam miercuri dimineata cu masina...asa ca pe la 14 ajungem...
Drum bun, Any, si pentru voi! Ai grija cum conduci! Daca nu mai apucam sa vb, te sun eu cand dau de greu saptamana viitoare
Si ca tot veni vorba: am inteles ca daca te duci prin Slobozia, cum ziceai tu, este, intr-adevar, mai bun drumul fata de dincolo. Am aflat dupa ce am vb atunci cu tine, de la niste soferi experimentati, care veneau de la C-ta la Iasi.
--------------------------------------------------------------------------------
danyelle005 spune:
LACRAMIOARA multumim. Intr-adevar Amalia a fost o mica vedeta la nunta, alintata de toata lumea. si Stefy a fost tare elegantata.
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Daniela, tare frumusei sunteti cu totii, dar Amalia, e cea mai...... Casa de piatra la miri.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
MIHA multumim[quote]
Originally posted by mariussimiuc
Daniela,ce elegante ati fost! 
Ella si Any...drum bun si distractie placuta la mare.Sa va ganditi si la noi. ![]()
Si Stefy a fost tare eleganta de 1 iunie.
Pupici la printesa imbulinata. 
LA MULTE LUNITE BIANCA si MIRUNA!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
ELLA, ANY drum bun, vreme frumoasa si copii cuminti va doresc.
ralnied1 spune:
PE DATA DE 16 IULIE 2008, PE STADIONUL DIN COPOU VA AVEA LOC CONCERT EXTRAORDINAR COSTEL BUSUIOC SI JULIO IGLESIAS. FIECARE VA CANTA PROPRIILE PIESE SI IN FINAL VOR AVEA UN DUET. PRETUL BILETELOR SE AFLA SAPTAMANA VIITOARE.
ralnied1 spune:
Concert Directia 5 - vineri, 6 iunie 2008 - Piata Palatului
Nonna76 spune:
.E prea dimineata?
Imi dati voie sa ma pling?Sper ca da.
Abia astept sa vina vacanta sa pot face si eu curatenie in casa. N-am reusit sa string hainele de iarna din dulapuri si sa le inlocuiesc cu cele de vara.Ar mai trebui si un smotru ca la carte.
Nu am timp.Cind am povestit unei colege tinere ca timpul meu liber egal cu zero sau eventual cu o jumate de ora la ora 7 pe net s-a crucit.Nu-i venea a crede ca asta inseamna sa ai familie si copii.
Si altceva.Nici azi nu vine soacra-mea.E tot la tara. A venit in week-end acasa si a plecat iar. Noroc ca-i sora-mea acasa-e in sesiune si si a venit pentru o saptamina.
Sa nu-ti vina s-o impusti?
Cristi a zis sa nu ma complic ca-i batrina si senila.
Si eu am continuat sa fac statistica cu soacre de treaba si la mine procentul e 0%.N-am gasit pe nimeni sa-si laude soacra.
M-am plins destul?
Eu o astept pe Oana cu poze de la nunta.Dar sigur e ocupata cu smotru.imi inchipui ca datorita pregatirilor iar au scapat lucrurile de sub control.
Printesa Orientului cum se mai descurca cu diversificarea? Ea vrea mincare pentru oameni mari.Niste sarmale....
V-am pupat.Nu stiu daca mai intru azi.ca datorita vremii stam mult afara.Mai trebuie sa merg si la scoala.
ghinetz spune:
salutari
am revenit si noi. inca ma refac. nu am mai avut de mult o noapte ( si o zi) asa agitata
(nu mai pun majuscule, ca-s cu victor in brate)
la nunta a fost tare frumos. Au iesit bine si copiii, lumea a dansat, a mancat, mirii au fost frumosi, nasii si ei
. Doua mari temeri am avut, dar au trecut cu bine: ca nu facem fata la obiceiuri (ia gaina, da gaina, pune voalul, danseaza "corabia"...de astea) si ca nu se descurca mama cu Victor peste noapte. Am avut o camera la hotel deasupra restaurantului si a trebuit sa merg doar o data, pe la 2. Apoi l-am mai alaptat la 6 cand s-a terminat nunta. Mama mi-a zis ca a mai marait putin, dar l-a linistit ea.
Stefan a stat la petrecere pana la 3 si a dansat non-stop. A pus ochii pe o fetita (miresica) si, desi mai mare decat el cu 5 ani, au facut un cuplu tare simpatic si placut de toti.
Poze nu am inca. Nu am avut aparatul nostru, asa ca...astept.
in rest...ce shmotru, Nonna?! Nu mai stiu ce e ala..Sa nu va faceti impresie f proasta despre mine, dar mai am inca haine de despachetat. ieri am fost zombi toata ziua. Abia azi simt ca mi-am revenit putin. Acum fug sa-l imbrac pe victor si merg la piata. mai vb dupa-amiaza.
a! multumesc celor ce mi-ati apreciat noul lock. Eu - asa cum ma stiu - ma gandesc deja cum sa fac sa redevin naturala, ca nu-mi place.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Stefaniei Iulia (05.12.2006)