Sezatoarea canadiana (93)
Raspunsuri - Pagina 18
mikiion spune:
E 1-1!!!!!
www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
monicutza_bb spune:
Exact asta verificam si eu, scorul Romania - Italia (dar e sarcina de serviciu, ca m-a pus seful meu sa caut scorul )
Hai Romaniaaaa
Scuze de disparitia subita, gagalicea mea cea mica a facut o viroza, apoi o otita, si am cam umblat cu ea pe la doctori, nu tolereaza antibioticul, of... Dar este mai bine acum, doar dintisotii ce o mai chinuie mititica.
Miki La multi ani pentru Marc, sa creasca mare, sanatos si armonios, sa se bucure de tot ce este frumos in jurul lui si cele rele sa il ocoleasca. Un pupic de la Alex pentru sarbatorit (scuze de intarziere).
Felicitari proaspetei mamicute si bebicii Olivia, sa fiti sanatoase amandoua. Felicitari si viitoarelor mamici, inca cu bebici la purtator, bucurati-va de perioada asta frumoasa.
In vreo 2 luni ne apucam si noi de cautat casa, sper ca pana vine iarna sa o gasim si sa ne si mutam (cu toate ca nu cred ca exista casa pe gusturile noastre si in buget). Dar mai intai sa obtinem preaprobarea de la banca sa vedem cat ne intindem.
Gata cu mica mea pauza, pup sezatoarea cu drag.
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
columbiana spune:
repede, pina nu vede careva pe unde umblu pe internet:)) cit a fost scorul final????
http://www.floriinro.ro/
monicutza_bb spune:
remiza 1 - 1
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Denisam spune:
Anas-nasol 1-1dupa ce puteam sa ii batem dc nu ratam 11m primit cadou,dar Mutu-offf..acum bine ca are deja Olanda 1-0,asa dc ea se califica,poate nelasa sa o batemsi mergem si noi cu eain sferturi
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
mikiion spune:
Ma chinui sa scriu mesajul asta de luni. De atunci nu am mai avut timp. Plus ca de miercuri :sunt la servici, si ba n-am avut calculator, nici birou, ba nu ma prinsesem cum sta treaba si unde pot intra pe net si pe unde nu......
Acum sa iau pe rand:
Multumesc pentru urari. Va creste mare( ca deja este la 94 cm la 2 ani si 15 Kg) destept sa mai fie si mai putin banditel. Ca o sa ne scoata pieri albi...Hello, unde mai esti Simmona sa-mi dai sfaturi?
CGE felicitari pentru mutat!!!!Dar v-ati miscat foarte repede. Uite un exemplu de reusita in Canada, ca sa nu mai fie toti carcotasi.
Fetele din Rive Sud, m-am gandit la voi. Bine ca nu v-a prins pe pod. Si ca v-a venit repede curentul.
Merci, Podeanu pt. ideea cu tortul de la DQ, a fost f. f. bun. De acum nu mai iau altceva pt. aniversari.
Laurajr familia F. au fost prietenii cei mai buni ai nostri cand eram noi mici. Dar cand am ajuns printr-a 5-a ei s-au mutat din Cornisa in centru si s-au racit legaturile. Cand eram mici eram nedespartiti, mai ales ca Felix era in clasa cu fratele meu iar Cerasela de o seama cu mine. Am vazut toata tara impreuna am fost de n ori la mare....Cand inca nu se stricase inca totul, pana in anii 82-83....
Vad ca acum au devenit nostalgici, la pensie si refac grupul ( format din vreo 4 familii) si se reintalnesc.
De curiozitate la ce clasa ai zis tu ca ai fost? Laure erau mai multe in anul nostru( ca si Mihaela de altfel), erau nume populare in generatia noastra.
Si fetele din Bacau nu vi se pare ca toata generatia noastra a plecat din tara? La mine in bloc , nu cred ca a mai ramas nimeni acasa. Daca nu e in Italia, sunt in Canada.
Mona B Clarins e la Sears si la Baie. Nu ca mi-as permite sa cumpar.....
Am ajuns si la articol....Senzatie stranie mi-a mai dat.
Ana are dreptate. E o diferenta mare intre generatii. In general cei care au 45+ au trait epoca aia de deschidere din jurul anilor 70. Si sunt mai deschisi.
Generatia sub 30 au fost educati in sistemul asta f. nationalist, si egocentrist de educatie. La istorie de ex. nu se vorbeste decat de ei. Restul lumii , daca nu e prezentat doar pana la razboi, e prezentat din perspectiva tarilor sarace unde sunt razboaie si foamete si mizerie. In discutiile cu colegii mei la universitate mi-am dat seama ca ei au idee asa de falsa. Pt. ei in afara de tara lor si SUA, restul lumii e total inapoiata.
Germania a ramas la stadiul din anii 5o, dupa distrugerile din timpul razboiului. Cand le spui ce dezvoltati tehnologic sunt nemtii se uita la tine tare mirati. Iar restul lumii e in razboi civil sau manca din gunoaie si vin aici pt. ca nu au ce manca la ei. Si ei generosii ii primesc si le dau de mancare.
Si exista f. multe cercuri unde esti complet exclus. Nu numai pt. ca esti imigrant, ci pt. ca nu esti venit pe primele 5 corabii...... Sotul meu, cu istoria, are nenorocul sa se invarta numai prin astfel de cercuri. Echivalentul celor din jurul lui Vadim ( care teoretic
e istoric, ca are diploma) la noi. Si el, sotul, oricum e exclus din start. Dar a fost uimit sa vada cum un tip care lui i se parea perfect localnic, cu nume francez, a fost interogat la o cafea, «cu prietenie» ca de unde e......ca numele lui nu e quebecos. Si el cu coada intre picioare sa recunosca ca stramosii lui au venit «doar» in sec. 19 din franta.......
Oricum noi am vazut mai multe, ca am trait la Quebec ville. Si acolo sunt 3 la suta imigranti in tot orasul. Si majoritatea sunt refugiati columbieni. Se mirau ca suntem in starea sa vorbim franceza. Montrealul e complet diferit, in bine.
Imi pare rau nelia ca te-ai simtit asa. O sa te obisnuiesti pana la urma. Eu am doar prieteni imigranti la mine in an, sau francezi. Ce noroc ca seful meu de acum e francez din Franta.
Restul colegilor, tineri, 25 si ceva de ani, privesc prin mine.Asta e senzatia. Nu reusesc sa comunic cu ei.
Mai reusesc cu cei mai de-o seama cu mine, doar.
Asta e unul din motivele pt. care ne gandim serios sa o luam de aici spre Ottawa, de ex. Pt. ca simtim ca sotul meu nu poate sa treaca de o anumita bariera in cariera lui. Pana acum a fost exclus de la toate bursele, de la toate concursurile, are probleme sa publice in revistele lor, care sunt doar ale lor,si ale prietenilor lor. Si ne dam seama ca stam pe loc. In domeniul mee, sau cum e fratele meu inginer, nu am avea probleme de integrare. Dar sunt domenii unde tin cu dintii. Si oricum cam peste tot, e o politica tacita, nu dau din mana posturile de conducere de decizie. Stiu asta din gura lor. Pt. ca s-au chinuit atata sa ia posturile astea din mana anglofonilor si le e frica acum sa le piarda.
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
columbiana spune:
Mihaela,
nu pot spune decit ca ai 100% dreptate; va doresc sa aveti noroc si sa plecati de aici, voi sunteti inca tineri si mai aveti sperante.....
mikiion spune:
Merci Ana, dar eu miros ca eu gasesc relativ usor aici de lucru. Si parca vad ca o sa ezit la anul sa mai facem o mutare.
Mai imi trebuie cate un articol din asta sa mai imi dea un impuls de plecare.
De fapt stresul meu e limba engleza. sa incep cu a treia limba....Plus ca in domeniul meu , a sti o limba inseamna sa treci testele alea de la joburile federale, care nu sunt usoare. O sa mai vedem. Vorba mamei mele, sa ajungem pana atunci.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
columbiana spune:
Am pus aici citeva poze de la gala de premiere de la scoala lui fiu'meu; a fost joi seara- foarte misto programul, cu piese de teatru, satira, orchestra de flaut a scolii, poezie, muzica....nu pot sa-mi imaginez profesorii mei din Romania dansind si cintind pe scene in spectacol pentru si cu copii....
http://good-times.webshots.com/album/563784719iYdZaM?start=0
Podeanu spune:
Merci fetele ptr gindurile bune. |Noi am fost norocosi, ne-a venit curentul dupa doar o zi dar prietenii cu care plecam miine in Dominicana le-a venit de abia astazi. In schimb nu am avut internet pina in seara asta.
Mikiion, ma bucur ca ti-am fost de folos.
Miine zburam spre tarile mai calde ca aici. Va doresc vreme frumoasa si voua pe unde va aflati si va citesc la intoarcere.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...