Sezatoarea canadiana (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, stati asa, ca daca e sa organizeze cu gura, Agata face program la toata lumea din casa, nimeni nu face ce trebuie, nimeni nu face bine ceea ce face, in afara de ea, bineinteles.

Noi sintem acum la capitotul geografie, a afalt ca fiecare tara are o capitala si ma intreaba tot tipul ce capitala are tara de care isi aduce aminte. I-am facut o lista colorata, cu continentele si cu citeva tari de pe fiecare continent (tarile de unde vin copiii din clasa ei), cu capitalele respective, cica vrea sa o prezinte astazi dimineata (in fiecare dimineata au o prezentare, se inscriu copiii cum ajung si le prezinta celorlalti ce au pregatit: mi-a placut lucru asta si mai ales pentru ca prezinta orice, si o carte, si un film, si un vis, si rochia noua... si oja de pe unghii). Aseara a trebuit sa intru pe net si sa-mi fac lectiile, ca mi-e teama ca vine astazi de la scoala cu cine stie ce tara si vrea sa afle capitala.

Si mai sintem la capitolul reguli. Am anuntat-o ca din toamna nu ma merge asa, ca trebuie sa fixam clar niste reguli ale casei (le avem, dar le mai incalcam, toti, si de aceea se ajunge unde se ajunge), unele pentru toti, altele pentru copii si altele pentru adulti, pe care le votam, le aprobam si apoi le respectam cu sfintenie. Si dupa ce facem lista completa, ne vom gindi la masurile pe care le vom lua cu cel care le incalca. Agata: pai, eu zic sa-i dam un avertisment la prima incalcare, inca unul la a doua si abia la a treia sa primeasca un simbol trist si cind va aduna trei tristuri, atunci abia vine si pedeapsa, mai usoara daca e la prima serie de tristuri, mai dureroasa (mi-a placut cuvintul folosit!) daca are mai multe serii. Si o intreb, si care crezi tu ca e cea mai dureroasa pedeapsa pentru fiecare dintre noi: pentru ea cica daca ii iei de tot desenele sau filmele si daca ii scoti desertul de la masa, pentru Tudora ar fi sa-i iei broasca testoasa de plus si turma de dinozauri de plastic (tare!) cu care doarme si sa i le pui in camara, pentru tati sa nu-i mai dai voie sa se duca la sala sau sa bea bere (!?) si pentru mine... sa nu mi se dea cafea si sa nu ma mai lase nimeni sa stau la calculator cind fac o pauza si ... pe DC, dar ea nu stie cum se numeste site-ul unde intru. Vedeti ce spirit ascutit de observatie are fata mea!?! Si cit de toleranta e cu greselile, abia la al treilea avertisemnet sa i se dea un trist si numai daca aduna multe tristuri sa se ajunga la pedepse dureroase... Si m-a anuntat cind a plecat la scoala ca nu se voteaza nimic fara ea, ca vrea sa stie tot ce hotarim, ca acum e mare si are multe de spus!

Nu am citit, dar voi citi diseara, cind fac o pauza, vorba Agatei. Acum plec sa o iau pe Agata de la scoala si sa o duc la dentist, apoi sa-i iau rochie rosie, poate ajung la magazinul dat de Dana, ca in L'Aubeinerie nu au si la 5 au RV la coafor, sa le tundem pe amindoua.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Fetelor nu prea am timp sa intru sa vad ce mai discutati pe aici si tare imi poare rau ca nu mai pot. In schimb atat cat intru va pup pe toate si doresc sa va intreb ceva. Stiti cumva pentru copiii care au pasaport canadian si care stau mai mult de trei luni in Romania trebuie viza de la Ambasada Romaniei? Au postat mai de mult pe aici pe undeva chestia asta si tare mi-e frica sa nu avem probleme. Am trimis copilul impreuna cu mama in Romania si sunt de prin mai acolo si or sa stea pana in septembrie. Anul trecut am fost plecata cu el in Romania si am stat 5 luni. Nu am avut probleme la plecare. Voi stiti ceva de chestia asta?

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

nelia, tare mult mi-a placut planul agatei. am ras de numa'. fata desteapta
si noi avem tot felul de discutii cu asta mai mare (ma rog, mai are cateva saptamani si face 6 ani). de ce asa si de ce nu altfel? mama da' cat mai e pana joc fotbal? de ce trebuie sa fac lectii in fiecare zi? de ce trebuie sa ma culc, cand afara e lumina? vreau sa ma mai joc. m-am jucat prea putin. abia am inceput sa ne jucam ceva si tu ma chemi in casa
imi plac postarile voastre despre educatie

un weekend cat mai fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nelia, si noi avem reguli lipite pe perete si o harta in camera lui Victor.
A incercat el sa ma mituiasca sa las tabloul cu reguli la apartament, dar nu i-a mers. Oricum, vrea sa le modificam, cik la casa noua, reguli noi.

A, si apropos de calculator, l-am prins pe Victor cand imi citea mesajele de pe DC, mi-a aflat userul.
Pe taica-sau nu l-a interesat.

Spor la trebi la toata lumea,(inclusiv mie),

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

mi_ro, m-am uitat de curiozitate la profilul tau si mi-au atras atentia doua chestii: numele de familie (si pe matusa mea o cheama la fel) si ca-ti plac goblenurile (si mie, dar nu am reusit decat odata sa cos vara asta; am cateva care ma asteapta sa le termin, unul de ani buni de zile)

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, ce povestesti tu acolo de lalaiala fetelor nu e dezabilitate ca la andrei, e doar varsta, lucruri specifice varstei, nu ai cum sa le ceri sa fie constiinciosi de cand ies din burta. andrei in schimb are vointa, nu zi ce nu, stie ce are de facut, nu ca nu ar intelege sau nu ar sti cum sa rezolve tema, dar sa o execute, e de jale. si in ultimul timp am observat si la el o "aplecare suspecta "spre treburile casnice...

povestiri de pe frontul: 2 copii
astia o tin intr-un ras continuu, se mai incontreaza, se mai tizuie, se termina intr-o bataie cu pernele, joaca pe wii e foarte animata, n-am mai auzit pe cel "bored" de nu stiu cand (de luni adica)

Ilinca a vrut la shopping si i-am satisfacut ieri seara dorinta, n-am apucat sa mergem in foarte multe magazine ca deja o dureau picioarele si se plictisise sa probeze, asa ca concluzia a fost: shopping is no fun!

cred ca prea curand nu o sa mai ceara la shopping...
caut voluntari, cobai pentru meciuri-antrenament de tenis de camp!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Hai Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hai Romania,macar egal sa facetzi ca vad ca deja era sa incasam vreo 3 goluri dc nu era Lobontz!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

m-am uitat si eu la meci-prima repriza; bine ca s-a terminat la zero-zero; nasol ca s-a terminat si pauza mea:))

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Mi_ro iti trebuie viza in romania. Sau ar mai fi varianta sa le faci pasapoarte romanesti.
Noi am trimis baiatul inainte, dupa care am fost sa-l luam si depasisem cu vreo 2-3 zile cele 3 luni si nu mi-am batut capul, da mi-a zis vreo cateva ala de la aeroport, ca de ce prezint pasapoartele canadiene si nu ro, si ca baiatul a stat mai mult de 3 luni si ar tb sa plateasca, da hai ca ma iarta.
Khristin, is bine pana acum. Nu am cine stie ce simptome, doar cantarul tot merge in sus, ca eu de frica sa nu imi fie rau, ma hranesc continuu:))) Da, zic si eu ca e pt binele bbeului:))
Am vinerea viitoare de mers la medic, si poate ii mai vrajesc de un eco, caci o fata de la odiseea mea a venit cu vesti proaste, si tare stau si eu stresata. Mai ales cu varsta asta bat-o vina!
Wk placut.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput