M-a apucat creatia si vreau sa ii fac la mama in baie un mozaic cu manutele mele.
Experienta am, am mai facut un "vulcan" la o amica pe un perete.
Mozaicul meu o fie din bucati de faianta si gresie de marimi si forme neregulate, de diferite nuante de ablastru, verde si crem si galben.... mi-ar mai place un pic de mov pe ici colo.
Intrebarea mea este.... gasesc in Romania de unde sa iau dale de gresie/faianta la bucata .... mi-ar prinde bine chiar si rebuturi.... mesteresc eu din ele.... mi-e cam groaza sa cumpar cate o cutie din fiecare model ... as vrea mai multa diversitate.
Eu sunt din Ardeal.... daca fetele de pe la Cluj ar putea sa-mi raspunda mi-ar fi de mare ajutor.
Sigur, orice alta parere ma intereseaza...eu chiar nu stiu cum e acasa...si nu o intreb pe mama ca vreau sa-i fie surpriza ( sa vada ea ce talente de Gaudi are fica-sa
Uite Alot, eu am avut un magazin unde vindeam faianta si gresie si stiu ca aveam multe bucati care fusesera mostre de la depozit si chiar nu aveam ce face cu ele. Cand am inchis le-am dat la homeless people, si-au placat si ei...nu stiu ce! Oricum, incearca ori la magazine de gen ori la depozitele mari din oras, cred ca au tone de chestii din astea ciobite intr-un colt, cu diverse defecte, ma rog, la mozaic se pot folosi. Cu ce tai bucatile ? Ai cleste din ala special? Succes!
"sky is the limit!"
Rory, mersi de raspuns...
O sa merg la Cluj sa vad.
De taiat, stiu un nene care pune gresie si are el un cleste si mi-l imprumuta. Dupa aceea le si slefuiesc cu un smirghel puternic (nici nu stiu cum sa ii zic) l-am luat de la Leroy Merlin, un magazin de bricolaj.
alot vad ca esti din zalau, de ce nu intri la fetele din salaj,poate nu trebuie sa mergi pana la cluj pentru acele bucati de care ai nevoie
[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121789&whichpage=2]
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex