GEMANUTE, la multi ani !!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Lora- ce buchet minunat,felicitari! La multi ani iti doresc si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, mi-a luat piuitul ce buchet maaaare si fruuumos! Sau era vorba de aparatul de "tortura"?

Mercedes, am citit si subiectul de dincolo, insa nu stiu ce sfaturi sa dau. Deocamdata am doar atestat de matusa, iar in educatia nepoteilor nu m-am bagat niciodata. Au parinti, bunici... Eu sunt buna numai la iesit in parc si la joaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mercedes, ti-am spus acolo cate ceva din ce cred eu.
Blackgirl, da...si buchetul si aparatele...cadou de ziua mea... (o fi vreun apropo subtil ca trebuie sa mai slabesc??? - glumesc, bineinteles...)

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Lora Wow, ce buchet minunat!! Am ramas fara cuvinte!! Dar...cu intarziere, iti urez si eu "La Multi Ani!" sa ai noroc si sa ai parte de tot ce iti doresti. (soryy ca n-am fost pe faza)

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

BIA sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii ... si spor la deschis cadouri

LORA multa sanatate si implinirea dorintelor ... wow si eu in rand cu fetele

... scuze de intarziere!

la toate gemanutele!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Multumesc fetele pentru raspunsuri si scuze ca am intrebat si aici dar m am gandit ca fiind si bia geamana poate imi dati ceva ponturi mai bunedaca ma pot exprima asa.

Ma termina cu acel ,, mami taci,, cand nu vrea sa repete dupa mine cuvantul spus de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mercedes, ce-am gasit pentru tine:

Gemeni

Sunt copii foarte vioi, agitati si mai ales foarte vorbareti. Curiozitatea lor nativa se manifesta inca din copilarie si veti vedea ca sunt mereu in cautare de surprize si mereu gata sa inventeze un joc nou. Dau dovada de o vivacitate si o voiosie incredibile, le place sa se miste si le place mult aerul liber.

Vor fi foarte atrasi de plimbari in parc, urcari pe munte, precum si de patine, role, bicicleta. Le place sa se joace cu alti copii si vorbesc mult atat cu adultii cat si cu cei de varsta lor. In discutiile cu prietenii lor, le place sa isi impuna punctul de vedere si nu cedeaza usor.

Sunt niste copii atenti si ageri, au o memorie excelenta, motiv pentru care studiile le vor merge excelent. Curiozitatea este a doua lor natura asa ca vor fi interesati de orice si mai ales de lucrurile noi. Se plictisesc repede, vor mereu ceva nou, asa ca veti vedea ca se vor plictisi repede de vechile jucarii si ca vor dori altele noi. Sunt atrasi de limbile straine, lectura.

Sunt in general niste copii reci, pentru care relatiile sentimentale si afective cu familia nu sunt la fel de importante precum cele intelectuale.

si

Copiii gemeni: Sunt foarte vivaci, voiosi, plini de energie si, fireste, curiosi. Se orientează repede spre o grămadă de lucruri pe care ar dori să le facă si pe care, odată începute, arareorile termină. O indicatie foarte utilă pentru educarea lor o constituie deci impunerea unei conduite care să le dezvolte personalitatea si puterea de concentrare asupra unei actiuni, de orice natură ar fi ea. Atunci când discută în contradictoriu se încăpătânează fără sens, cu atât mai mult cu cât devine evident că n-au dreptate. Nu-si vor recunoaste greselile decât cu mare greutate si vor încerca să-si impună întotdeauna punctul de vedere, indiferent dacă e just sau nu. Au talente mai în toate domeniile si urmare unei meserii nu va fi niciodată o problemă de aptitudini, ci una de alegere. E bine ca părintii să-i ocupe tot timpul cu câte ceva, căci inactivitatea îi apasă greu si pot deveni foarte nerăbdători în tot ceea ce fac – o trăsătură negativă care le este foarte dăunătoare.

sau

Copilul din zodia Gemeni

Pustiul Gemeni este foarte independent si de mic vrea să fie luat în serios, chiar dacă face o multime de năzbâtii. De aceea adultii ar trebui să încerce să pătrundă în lumea lui pentru a-l întelege iar atunci când greseste să i se explice ca unei persoane mature de ce a gesit si cum ar fi trebuit să se comporte. Pedeapsa fizică în cazul unui copil Gemeni nu are nici un efect, dimpotrivă spiritul rebel din el se va trezi si va avea tendinta de a comite aceeasi greseală. Este din fire un copil foarte curios si părintii ar trebui să exploateze această curiozitate copilărească spre un scop mai bun, cum ar fi acela de acumulare de noi cunostinte si evolutia spirituală. Problema lui este însă aceea că se plictiseste repede si nu are suficientă răbdare să cunoască lucrurile mai în profunzime, rămănând doar cu suprafata. Ajunge să cunoască o multime de lucruri dintr-o multime de domenii dar nimic serios.

No, acuma te-ai mai luminat un pic?

Eu zic ca ai un copil perfect normal, sanatos, sociabil, cu convingeri ferme de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Liliana, Aida, multumesc!
Mercedes, eu zic s-o lasi in pace o perioada, cred ca e cam stresata cu pronuntia corecta si de aia iti zice sa taci. Las-o sa pronunte ce si cum vrea o perioada si mai reluati dupa exercitiile. Are si ea nevoie de o pauza si, crede-ma, gemenii sunt foarte incapatanati...cunosc din propria experienta...daca cineva vrea sa fac ceva ce n-am eu chef, ei bine, chiar daca trebuie, de-al naibii nu fac, na!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

lora- mersi. Iti dai seama ca si eu cunosc din propria experienta dar cand altii ma toaca la cap ,, nu vezi ca, copilul asta e in spatele altora, altii vorbesc in fraze,, si alte asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Ralu, ce putin mai ai pana pleci in concediu....si eu la fel...+ 2 zile...

eu am facut si cererea de ieri , e si aprobata... de azi fix intr-o saptamana e prima zi de concediu

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput