GEMANUTE, la multi ani !!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

blackgirl0- ce fain macar v ati odihnit asai? sa scape sotu cat mai rapid de acea opareala .

La multi ani gemanutelor de azi !

Aida sunt convinsa ca ati ajuns deja in viena, va doresc bafta multa sa va rezolvati cu bine problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaaa!!!
Am cam avut treaba de dimineata si azi dau tarziu cafeaua...am intrat mai devreme doar fugitiv pe forum, acum am o clipa libera!
Blackgirl, frumoasa locatia...noi am fost ieri la un gratar la padure, cam atat week-endul asta... Cat despre bagaje, pe mine deja ma ia durerea de cap....n-ai idee cata bataie de cap avem noi cu bagajele....haine eu/haine sotul/haine copilul/jucarii copilul, sa nu se plictiseasca la un asa drum...(plecam in Italia - 1 noapte dormim in Budapesta, 3 in Torino, 7 la mare - Diano marina, langa San Remo, apoi 1 noapte Szeged, 2-3 la Herculane, cred... si acasa)....pana la urma cred ca nu ne ajunge portbagajul...cred ca o sa ne cumparam un autobuz...cand cumparam o masina noua la noi asta e criteriul de alegere principal - spatiu cat mai mare...si tot nu incapem...
Ralu, tu mai ai 2 zile doar...spor la pregatiri!
Pupici la toate gemanutele!!!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0

Buna dimineata, gasca! Sa o iau pe rand. Vineri am incercat sa postez, nu mergea site-ul! Iar de sambata dimineata pana ieri bine spre seara am fost...

inca un pic si te dadeam la disparuti...
Sa va fie de bine iesirea... Arata bine acolo unde ati fost.

quote:
Raluca, sa-mi spui si mie cum faci cu impachetatul bagajelor!

pai... intai pun cam 3/4 din dulap. Si dupa aia constat ca aia nu am cand sa imbrac, aia nu-mi foloseste, aia nu o mai vrea sotul, pe alta nu o luam ca am luat ceva asemanator si tot asa... Si incep in sens invers operatiunea. Adica scot, scot, scot...
Si, oricum, cand aung la destinatie, constat ca ce era mai important... se afla acasa.
Deci iti dai seama ce bine ma pricep la dat sfaturi

quote:
Sa aveti parte de vreme fumoasa, mai ales la munte, caci asa-i de inselatoare vremea!

pe mine nu ma deranjeaza un pic de ploaie...
ideea e ca sa fie de aia de vara... scurta...
vreau sa mergem la Babele. Si ma gandesc ca daca e vant sau ploua puternic, sigur nu avem cum sa ajungem. Si tare mi-ar fi ciuda...
A... ce mi-a venit sa rad zilele astea... Inainte in Brasov veneau ursii in oras. Acum cateva zile au aparut si in Sinaia. Iar ieri... sa ma ia cu dureri de cap: in Busteni o ursoaica a ramas prinsa intr-un container de gunoi in oras si avea 2 pui pe aproape. Adica si in Busteni (unde am vrea noi sa stationam) se plimba prin targ, tocmai acum, cand sa ma duc eu
In Constanta era un roi de albine.
Pe DN1 - accident. Pe A2 - accident. Ambele ieri dupa-amiaza.
La Predeal, incendiu la o pensiune...
Frate, m-am si speriat cate am putut sa aud. Am zis ca mai bine nu mai deschid tv, nu mai citesc pe net nimic si gata

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Ralu, tu mai ai 2 zile doar...spor la pregatiri!

da, cam asa e...
azi si maine la munca. Miercuri - prima zi de concediu. Miercuri noaptea - plecarea.

Mai Lora, da' ce mult vei lipsi tu!!!!!!!
Si ce turneu misto aveti in plan... As vrea si eu...

--------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mercedes, multumesc de urari! Nu-i chiar asa de grav! Eu
ii spun exfoliere fortata (un fel de peeling)!

Lora, chiar ca aveti vacanta! Locatii, una si una! va doresc vreme frumoasa, grija la drum si fara incidente!

Raluca, pai acesta-i si stilul meu! Credeam insa ca ai o metoda mai practica! Eu am spus ca-mi iau doua zile libere inainte de concediu numai pentru impachetat!
Cat despre ursi... se pare ca au luat si ei concediu si au mers pe Valea Prahovei. In Brasov nu s-au mai raportat incidente cu ursuleti! Iar cu Babele, sa fiti pregatiti cu haine groase si pelerine de ploaie. Chit ca-i soare jos in oras, pe creasta oricand poate tuna si fulgera! In rest, sa luati cu voi dispozitia de vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ralu, da, o sa lipsim ceva...3 saptamani.
Fain concediul vostru...n-ai de ce te plange!!! Sunt locurile mele preferate din tara, asa ca astept muuulte poze de la tine! Iar daca vrei, langa fiica-mea mai sunt 2 locuri libere...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Ralu, da, o sa lipsim ceva...3 saptamani.
Fain concediul vostru...n-ai de ce te plange!!! Sunt locurile mele preferate din tara, asa ca astept muuulte poze de la tine! Iar daca vrei, langa fiica-mea mai sunt 2 locuri libere...

da' de unde sa iau eu atata concediu odata?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackgirl0
Eu am spus ca-mi iau doua zile libere inainte de concediu numai pentru impachetat!

pai crezi ca eu de ce mi-am luat de miercuri liber?
oricum, nici asa nu reusesc sa termin totul ca la carte pana urc in masina, de asta sunt convinsa...

quote:
Cat despre ursi... se pare ca au luat si ei concediu si au mers pe Valea Prahovei. In Brasov nu s-au mai raportat incidente cu ursuleti!

Las' ca nu demult era ursoaica aia cu puiul la mansarda unei vile... nu stii faza? Am ras eu atunci. Dar acum, imi cam ingheata rasul pe buze
quote:
Iar cu Babele, sa fiti pregatiti cu haine groase si pelerine de ploaie. Chit ca-i soare jos in oras, pe creasta oricand poate tuna si fulgera!

Eu una, mi-am pus si ghetutele si manusile in bagaj, desi sotul a zis ca am innebunit si ca, totusi, este vara
Da' las' ca am colege care au patit-o, asa ca mai bine sunt prevazatoare, mai ales ca le cara masina si nu eu Nu-i asa?
quote:
In rest, sa luati cu voi dispozitia de vacanta!

De asta am din plin, Slava Domnului!
Pai la cat v-am innebunit pe aici... e clar ca am dispozitia dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Wow, ce de-a planuri de concedii si drumetii! Bravos fetelor!!! Va doresc cat mai multa liniste si relaxare.
Imi iau si eu luna asta cateva zile, dar de nevoie. De cateva zile sunt nauca de cap, dorm pe apucatelea. Abia asta-noapte ce-am apucat sa dorm bustean. Mi-a luat fata niste microbei in gatisor, cred ca de pe la gradi, si tuseste noaptea ceva de speriat, cu vomat, cu tot tacamul. Asa ca tre sa-mi iau cateva zile sa-i fac niste investigatii amanuntite. Plus ca ne suspecteaza si de ceva nisip la rinichi.
Asa ca va rog sa ma scuzati ca n-am mai dat p-aci, dar pur si simplu eram prea panicata ca sa mai sadesc panica si pe la altii.
Va , La Multi Ani celor care se sarbatoresc azi, concedii cat mai placute si cat mai lungi!!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si eu cu Meri plecam pe 21. Dar la mare, in Ro, pt ca inca nu am definitivat adoptia si n-am cum sa scot pitica din tara. Dar daca pana in toamna rezolv problema, dam o fuga in Egypt sau Tunisia, vedem noi...

Va pup, la multi ani gemanutelor de azi!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput