Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Noi azi am sarbatorit cele 6 lunite
Va servim si pe voi cu tortulet. Am mai facut si nite bomboane dar pe alea n-am mai apucat sa le pozez.
Merg sa citesc din urma si p-aia la nanic. Va pup...
LA MULTE LUNITE pentru
Matei de Roxxy
Mara de Acular
Roberto si Raul de Irina
Alexandru de Olim
Carina de Daia
Rares de Telena
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ce fetita eleganta...si ce tortulet (...si alte dulciuri pe acolo..)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by totuliiquote:
Originally posted by mihutaquote:
Originally posted by Jasmin012
Intrebare: mai e cineva careia nu i-a venit CM pana acum?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Da, eu...
mami de Sophia
si eu la fel
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
super pozele cu diversificarea
Poze Radu
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Victo
salutare
intai vreau sa-i scriu lui pussi..caci cu gandul la tine m-am culcat aseara./am fost ieri la miniblu, de i-am cumparat minunii mele cadou de 7 lunite (apropo, dam tortulet, as usual) scaun de masa..fain, hauck esprit.o gramada de bani..ma rog..
asaaaaaaaa..da vroiam sa zic ca am vazut un tarc, cu marginile din lemn, hexagonal, maricel, ideal pt gemeni zic eu. mie una mi se pare inutil sa iei un tarc stil patut din plasa..caci e cam acelasi lucru pt ei. ala era maricel, cam 2, 2,5 m pe tot atata..bine nu prea le am eu cu masuratorile.dar ideea era ca exista si ceva mai maricel.era 6 sau 8 mil, nu mai tin minte..iar salteaua inca vreo 2.pe siteul lor nu apare..cum nu apar multe scaune de masa, spre ex..aaa..si dc iti faci card de fidelitate, ai 5% reducere.
acuma s atrecem mai departe..
jasmin, bb meu are AZI 7 lunite ( manca-l-ar mama pe el de frumusel, istetel, mititel etc etc) si inca nu am CM..si sper sa nu fiu gravi..;);)..bine, ca si creem, nu ma laud cu prea multe aventuri..
aa..si noi am inceput diversificarea de la 5 luni..deci e ok..acu ma chinui sa-i scot din mesele de san..si nu prea pot..;)
asa..mai vroiam s ate inttreb .stiu ca tu nu i-ai dat voit D.cum e Lucas cu fontanela?
ellis, bafta multa la analize!si la procedura in sine, si la rezultate
SA NU MA UITATI..SI EU VIN IN 8 SEPTEMBRIE IN BUCURESTI..SI STAU PANA IN 3 OCTOMBRIE.VREAU INTALNELI..MAI ALES IN CISMIGIU, CA ACOLO E SCOALA MEA, IN ZONA.
mihaelo...si pe stefanut al meu cui l-ai lasat? la multe lunite fericite Amirei..si sa fie mai mancacioasa..ca are ce..;)
no, ca mi se bloca si mie pagina de la super reclama..jes..
am fost harnicuta in dim asta..am fabricat si branzica, si iaurt..apropo..nu mi-a iesit branza cu iaurt danone de baut..numa de asta aveam in casa..asa ca am apelat la lamaie..sunt curioasa ce gust o avea..
am facut si curatenie in camera noastra..o mai am pe a lui bebita..
tre sa ma duc la cofetrie dupa tortulet..treaba multa..
scuzati greselile pe ici pe colo, da nu pot corecta..nu pot pune mouse-ul..nu-s ce are...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
te asteptam cu drag in cismigiu!
Poze Radu
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by cristi07
acum m-am uitat si eu la pozele din albumul comun...sunt superbe...
si am vazut la mai la descrierea pozei "Raducu lu' Eva"..super tare - sa nu cumva sa existe dubii !!!!
Poze Radu
Io am pus pozele si descrierea...asta ca sa nu existe confuzii, da?
Daca se indragosteste Alexia de Raducu? Trebuie sa stie de acum ca nu are voie!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
..ai dreptate...
ce mai face umblareata ?
Poze Radu
cristi07 spune:
Pussi, iata "legenda":
incep cu domnisoara grupului:
Lorena (felicici) http://good-times.webshots.com/photo/2623048370103303905qzvpBD
Serban Pavel (totulli) http://good-times.webshots.com/photo/2364861890103303905VBobAo
Antonio http://good-times.webshots.com/photo/2663283240103303905fWDNhl
Catalin (inotatorul gastii) http://good-times.webshots.com/photo/2520829350103303905bDqeVd
...si Raducu meu http://good-times.webshots.com/photo/2535228870103303905cjmEBg
Poze Radu
Victo spune:
pussi, da, in genul ala..dar mie mi s-a parut asa de mareeeee..bine, tre sa ai si loc in camera, of course..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
cristi07 spune:
mai vrea si altcineva sa scrie???? ca eu m-am starnit
Poze Radu
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
deci vreti ? va dau! poftiti
la multe mii de lunici inainte pt. Alesia si Stefanut!
victo mersi, siu de care e vorba :http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaszoba&submenu=kisbutor&category=fajaroka&empty=1&productid=138092&pageno=1&whid=9
de asta ziceai? nu-i gasesc dimensiunile dar merg la Miniblu sa vad...in Tm nu-l mai au, l-am vazut cand eram burtoasa!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
neata.
pussi am vazut ceva asemanator la un magazin din kapa.era foarte frumos. dar eu l-am vazut prin martie.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
am vazut ieri pozici superbe: bb sofia, gemenutele lu' pussi si flacaii irinei. ce sa mai zic, niste bebei superbi, superbi!!! si inca o data: pussi, irina sunteti de admirat!! eu una sigur nu faceam fata singura!!! o pt voi!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!!