Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

E activat, alinushca, am primit pm pina acum.

23+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by printzesa_26

fetele...eu sunt inscrisa mai demult pe forumul aceasta...am mai scris si pe la alta pagina...
V-as fi tare recunoascatoare daca m-ati trece si pe mine la listuta de burtici...cu DPN 1 octombrie, fetita cu numele de Karina.

Va pup

Bine ai venit printre noi

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Ok, acum e activat. Nu stiu ce s-a intimplat, s-a dezactivat singur.

23+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!

n-am apucat sa citesc nimic din urma poate in weekend cand stau acasa

eu sunt varza ma doare urechea stanga de vreo 2 zile m-a tras un curent si ma doare cu tot cu cap masele si tot tacamul(am avut o otita la urechea asta inainte sa raman gravi pe care sigur n-am tratat-o bine ca ma mai durea un pic si atunci cand am terminat tratamentul)

mi-am luat pasta de dinti sensodyne ca nu mai puteam de dinti au devenit f sensibili si la rece si la cald si la orice ma disperau efectiv plus ca gingiile sangerau tare la spalat, si o folosesc de cateva zile si deja se vad imbunatatiri, Dne ajuta sa fie bine !

azi am fost si am dat sange pentru a repeta toxoplasmoza , abia pe 9 iunie am rezultatul dar sper sa fie bun

vreau sa va cer o parere despre un patut(cred ca e patut) mai ales pe mamicile cu experienta, ce parere aveti despre el, daca e bun, practic, util, daca va sta bebe in el...ma rog tot ce imi puteti spune

patutul este acesta:
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=3140&c_id=168&cf_id=169

imi place f mult, mai ales ca patuturile astea simple de lemn cu zabrele mi se par urate tare, dar daca n-o sa am ce face tot la de asta o sa ajung

in rest, toate bune am burta plina cu cirese capsuni si pepene sper sa scap macar asa de ca ma dispera si asta de cateva zile

astept pareri despre patut bune rele cum or fi

19+ DAVID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

Alinush felicitari pt semnatura.Cand mergi la Iosup?Legat de experienta din metrou.....brrrrrrr am trait si eu ieri v-am zis clipe de cosmar si dupa ce ca nu deschidem geamul ca ne trage curentul unii la ora 8 dimineata se gasesc sa mai manace si usturoi.....brrr,macar de i-ar trage curentul jos din autobuz/tranvai/metrou.

De acord cu tine :)

Voi va balonati?sunt atat de balonata ca simt ca daca ma duc in piscina plutesc deasupra apei...si nici Luca nu prea se misca,am o stare tare proasta!

Ma balonez daca beau bere sau sucuri acidulate

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

am schimbat si eu semnaturaam trecut de jumate(de fapt maine da am schimbat-o de azi)

va anunt ca am 6kg pe mine deja

20+ DAVID

Mergi la inceput

nushulica, nu vreau sa mai aud de cantar, am ramas uimita data trecuta: am luat 4kg intr-o luna

nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand voi naste

felicitari pentru semnatura

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nushulica eu cred ca patutul acesta care iti place tie se poate folosi doar cateva luni pana incepe bebe sa se ridice in fundulet...si atunci ce faci??? in schimb cel cu "zabrele" e foarte bun chiar si pana la 2-3 ani ca se poate muta salteaua mai sus sau mai jos depinde cum ai nevoie ca sa nu cada bebe din patut...si mai mult decat atat acele zabrele il ajuta mult pe bebe sa se ridice ca se tine de ele....pana la urma e decizia ta...eu... mi-am dat si eu cu parerea
alinushca eu am o cunostinta care tot asa nu a vrut sa o taie la nastere si asa s-a rupt....d-ne fereste!!!! si a fost mult mai rau dupa aceea....macar epiziotomia este doar o taietura mica dar cand te rupi tu acolo sa stii ca te vindeci mult mai greu....eu cred ca cel mai bine il intrebi pe dr. tau cum crede ca este cel mai bine atunci cand va fi momentul

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelynna82

nushulica, nu vreau sa mai aud de cantar, am ramas uimita data trecuta: am luat 4kg intr-o luna

nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand voi naste

felicitari pentru semnatura

21+ - posibil baietel

Bebe

offf mie imi zici ma oftic de fiecare data cand ma sui pe cantar am zis ca-l si mut din baie ca mi-a intrat in reflex sa ma cantaresc in fiecare dimineata si il urasc dejatot imi zic ca de acum o sa iau mai putin in greutatedar stiu bine ca va fi tocmai invers

in alta ordine de idei uitam sa va zic am primit coletul de LA REDOUTE(parca si clau_geo comandase ceva si freshana)comanda am dat-o pe 14mai si coletul a venit de marti dar n-am apucat sa-l iau decat azi

sunt f multumita de ce am luat(eu hainele le stiu ca doar iau de atata timp de la ei)dar acum am luat doar de gravidute(pt david am luat deja o caruta) si sunt ok

cine o sa vrea sa vada linkuri cu ce am luat sa strige ca nu lepun degeaba poate nu vreti sa vedeti

sper sa ma linistesc cu hainele de gravi ca deja am f multe mi-am tot cumparat in ultimul timp si nu le port decat inca 4 luni, n-are sens sa iau asa multe

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu nu vreau sa nasc natural, dar imi dau cu parerea despre epiziotomia, mama n-a facut la nastere si a suferit ruptura de perineu, a cusuta, a facut infectie si au zis ca are septicemie , si-a revenit dar greu si a ramas cu probleme. Asa ca nu excludeti din start epiziotomia.

Mergi la inceput