Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am reaparut.. am avut vreo doua zile cand pur si simplu nu am deschis calculatorul (asa no reason mai mult- si nu din cauza piticutzei).. iar ieri si azi bineinteles ca m-am pus pe recuperat ciripeala...

Clau imi dai voie sa iti spun si eu (cu mare intarziere).. sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!

si puiutzii crestinati in we trecut! sa aveti o viata plina de lumina, caldura sufleteasca si D-zeu sa va ajute in toate!

Ariel m-am bucurat sa citesc ca Alexutza e mai bine acum!
Am vazut poze frumoase de la botezuri, baitze, din Austria...
Adriutza uite ca am aparut! chiar ca model Homes.. frumoase, desi eu prefer mai mult stilul IKEA! ca stii ca si mie imi place sa ma uit sa vad cum e aranjat si am citit ce ai scris legat de caldura..si stii tu ca deja fac urat acum... pt mine va fi testul suprem asta cu caldura (ca eu sunt om mai de la munte)..ufff..

Mimo interesanta povestea cu bancherul..si Gecko ai dreptate, asa ma uit si eu la Andra mea americanca si gandesc la fel.. deh.. ce nu facem noi pt puii nostri!

am vazut ca vorbeatzi de timpul dintre alaptat.. pai si gaza mea cateodata imi cere si la 2 ore inca.. mai rar, ca in principiu cam sunt 3 ore.. oare e prea des? ca probleme cu kk si voma nu avem.. aa.. stai ca am citit mesajul lui Vio ca si Sean papa mai des ziua... m-am mai linistit cumva , ca gaza mea totusi nu doarme neintrerupt asa mult noaptea..

Vio asa vrea si a mea plimbata sa vada ea tot.. daca o iau in brate normal se intoarce si nu sta locului..

Delphin si ce de amoroase are Seb!!si mie-mi place cum iti sta tunsa.. ma bate si pe mine gandul, ca si asa ca e ff cald aici si in plus il tin si strans...
Tuchi ma bucur sa aud ca te-ai distrat!

vad ca pana trimit eu mesajul asta mai face fii-mea doua domnicuri.. si na ca mi-am luat o ca merge dupa papica..

mai ce va invidiez cu randunoii ca va ajuta... nu zic si al meu m-ar ajuta, dar e plecat toata ziua la munci... ... atata ca atunci cand e acasa dupa-amiaza nu vrea sa mearga numai el la plimbare cu gaza..cica sa vin si io..ca ii e urat.. pai mie nu mi-o fi de atata timp, dar asta e..am noroc ca am inceput sa mai conversez cu fii-mea si imi trage niste zambete si priviri si gangureli de ma topesc si parca mai trece ziua cum mai trece pana vine randunoiul acasa...

Adriutza ce zici tu acolo de lapte, tu cea care iei 10 vitamine... si mie mi-e sa nu-l pierd prea repede.. om vedea...

Gudinde imi plac mesajele tale intelepte..
Bubu poate e intr-un prag de crestere..
Gecko saru'mana de urari si multi ani fericiti sa aveti!
Cristina, Clau, Luny multumesc si voua de urari!asemenea!
mami.p supel dlagutza invitatia!
Olgutza cu drag!
Ela

gata... nu mai pot scrie... raman datoare cu capitolul asta!

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multe Luni si Anisori!!!

Iulia de Naty!!!

Sebaceu de Tuchita!!!

Alexandru de Cory3maz!!!

Raisa de Mamaruta!!!

Mergi la inceput

repede va fac cafeluta......bag un mesaj scurt...si fug (bine-nteles cu pruncul in spate)...ca la ora 14 am programare la agentie pt contractul de casa.

clauclau...felicitari pt victorie...cu rabdarea trecem marea. in curand o sa adoarma singurica fara atata activitate inainte.

vio, mi-a placut filmuletul. a crescut mare flacaul...dar ochii aia sunt de minune. are o cautatura asa puternica ca te lasa cu impresia ca nici in somn nu inchide ochii.

gudinde cu groaza m-am gandit ca ar putea sa imi intre in cabinet un pacient ca tine...care sa stie mai mult despre boala ca mine. dar i-as spune sincer ca nu stiu f multe, ca am sa studiez problema si putem discuta ulterior.

luny, vio, sa va fie de bine pt intretinerea viciilor. am tras si eu o tigara...si i-am spus sotului sa dispara ispitele din casa...ca parca nu ma lasasem de aproape 10 luni.

tuchita...copil culcat pe burta, cu suzi in gura??? da-mi voie sa iti zic ca ai o pereche de ..... daca ai asa curaj. bravo tie pt mama relaxata si fara atatea istericale ca mine.

mstela imi pare rau de probleme. sper sa se linisteasca lucrurile.

underqueen- nu te stresa cu baita. spala-i popoul cu o carpa umeda si lasa baiatul sa doarma. si incearca atunci cand e sotul acasa...sa il speli singura dar cu el in preajma in caz de nevoie...ca sa capeti incredere in tine...ca de putut sunt sigura ca poti.

monica9 bine ai revenit. buna informatia si socanta de altfel cu galactogilul.

simo27, imi place ca ai inceput sa vezi realitatea...ai un copil ce creste frumos, zambeste, este alert.

claudia99 nu te stresa degeaba. uita-te pe grafic http://pediatrics.about.com/library/growth_charts/nboysbirth.htm cat a avut bb la nastere si cat are acum...si sa vezi cat de frumos ti-a crescut. si imprima graficul si du-l la bezmetica aia si spune-i ca gecko din australia o sfatuieste sa mai citeasca o revista de specialitate.

adriuta...drum bun si sanatate bunicutei. il iei si pe adrian? si mergi singura?

mihutza...si altii au zile cand pur si simplu nu au chef de nimic...dar trec.

gata...va pup
am plecat in calatorie...

Mergi la inceput

Cristina...sa te puna frantzul sa te atingi de cafeaua aia...treci la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! saru'mana de Gecko!

[b]Adriuta[/ b] - e foarte diferita schema de vaccinari fata de cea din Romania? cat despre ce sa iei cu tine...un patut pliant, daca doarme in patut, carucior, ceva medicamente pentru copii, cosmeticele cu care e obisnuit, care nu le gasesti aici. Astea sunt cele mai necesare, in rest...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

Cristina...sa te puna frantzul sa te atingi de cafeaua aia...treci la culcare.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

amu'mi zici? cand am dat gata jumatate?

Vladic
Daria

Mergi la inceput

La multe luni Iulia Elena, Sebastian, Alexandru Constantin, Raisa Ioana!

[b]Tuchita
- de ce-i zici Sebaceul la mandretea de flacau? Vezi sa nu te obisnuiesti si sa creada baiatul ca asa-l cheama Si eu la Vladut ma obisnuisem sa-i spun Dusea si acum ma fortez sa-i spun Vladut sau Vladic, ca saracu reactiona numai la Dusea, plus ca si prietenii incepuse sa-i spuna tot asa

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata si de la noi! Mmmmhh, ce buna e cafeaua!
Gecko si Cristina, multumim pt urari. Avem 4 luni si, din tot ce citesc din povestile voastre despre puiuti...muulte de recuperat inca; dar cei din urma se stie cum vor fi!
Adaug si eu urari de multe lunisoare "colegului" Seb, marelui Alexandru de Moldova si Raisei de Mamaruta!

quote:
Originally posted by gecko

gudinde cu groaza m-am gandit ca ar putea sa imi intre in cabinet un pacient ca tine...care sa stie mai mult despre boala ca mine. dar i-as spune sincer ca nu stiu f multe, ca am sa studiez problema si putem discuta ulterior.

. Cred ca e cea mai inteleapta miscare ce ar face-o orice doctor. In folosul ambilor.
Adriuta, eu n-am inteles, vii cu Adrian/Chris sau fara? Daca vii cu el, cred ca-ti trebuie ce a zis Cristina, desi de un carucior poate ti s-ar putea face rost si de aici, e aiurea sa te cari cu asa ceva tocmai din Arizona, n-o fi deshert la Timisoara! Si...ma mai gandesc daca iti mai trebuie ceva. Imi pare rau de buni; dar daca chiar nu iese nimic rau la investigatii-atentie la o posibila depresie; niciodata nu e de neglijat asa ceva la un varstnic. Poate prezenta ta chiar va ajuta mult. Oricum, chapeau bas (vorba Delphinei) pt curaj!
Yupiii, vin Ariel si Mami la intalneala . Abia astept. Sper sa fie cald, ca am planuri cum sa ne imbracam amandoua, asortate; sa va spun in ce culoare?
Claudia, nu mai am ce adauga (legat de greutate); e f bine. Iar despre diversificare...Trebuie sa mai citesc nene, de ce mi-oi fi dat eu cartea de pediatrie?...
Tocmai aud la TV ca daca alocatia pt copii nu se ridica in 3 luni, se suspenda. Ia uite, nene! Si eu care optasem sa-i pun fetei pe un card de care sa nu ma ating, sa faca un cheag mic, acolo...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata si de la mine!
Am baut deja , multam Gecko!
Multumim de urari, nu pot sa cred ca au trecut 4 luni atat de repede!
Urez si eu multe luni si multi ani fericiti si mancaciosi surioarei Iulia, lui Alexandru{ Cory, n-o vinit caldura la Iesi?!) si Raisei!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am vazut niste poze superbe ale Monicai9! sa-ti traiasca Rebecca si sa fie sanatoasa si sa te lase sa vii mai des pe crenguta!
Stela, foarte frumoase ati fost amandoua( chiar amantrei!) la botez! Sa fie intr-un ceas bun!
Cat despre voma tocmai mi-a zis ieri doctorita ca exista lapte praf antiregurgitare de la Novalac. Recunosc ca nu prea stiu multe despre aceasta formula, dar ar merita citit!
Ariel, nu mai sta bre' pe forum la ore de Australia!
Adriutza, imi pare rau pentru bunica! Nu stiu cati ani are, dar sa stii ca am vazut batrani care se sting fara sa aiba nimic, de batranete, pentru ca asa ne este dat!
Gecko si mie mi-e groaza de un pacient ca Gudinde! Ce sa mai zic ca pe mine deja m-a prins cu niste intrebari!
Cristina, cu lipsa chefului de frica de a mai face un copil te inteleg perfect! Dupa ce am nascut-o pe Ilinca viata mea sexuala a fost un dezastru! acuma sper sa recuperez!
Si astept poze in continuare...Vezi ca nici mie nu vrea sotul sa imi faca poze, dar ma desurc singura! pun aparatul pe Tv si ii dau drumul la poze automate!( asa am facut pozele cu maimutica!)
Iar lui Seb nu-i zic Sebaceu decat cand vorbesc cu altii, lui nu ma adresez asa! Lui ii spunu Sebita sau Tuchi!
La mine azi e zi de curatenie! Bona a intrat deja in priza, ma duc si eu sa sterg praful la mine in camera ca sa nu-si bage ea nasul prin dezordinea mea!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput