Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

zoze cum merg pregatirile de botez?

amira_roxana nu mai fi suparata. Amira o sa creasca mare si frumoasa cu formula ca si alti bebelusi. Alaptarea este f buna, dar nu cu pretul sanatatii mamei. Important este sa-ti revii si sa te simti mai bine, chiar daca iei o punga de medicamante.

cristina sa-ti fie de bine terapia prin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Salut randunici! Nu am mai scris de o vesnicie, probabil nici nu ma mai tineti minte. Din pacate nu am avut timp de forum, sunt singura, nu am nici un ajutor si am avut si probleme cu alaptatul, mi-a scazut productia de lapte asa ca m-am chinuit tare mult. Acum ne-am revenit si nu mai trebuie sa completez cu formula. Rebecca a crescut mare, dar nu mai doarme asa mult si ii trebuie din ce in ce mai multa atentie.

Eu de fapt am intrat sa va spun sa aveti grija cu produsul Galactogil, uitati-va bine la nr de lot si data expirarii pt ca sunt unele loturi care nu sunt bune si pot avea efecte secundare destul de grave. Uitati aici un link cu cele care nu sunt bune:

http://mysilvercreek.sampasite.com/news/PRODUCT-ALERT---GALACTOGIL.htm

M-am uitat la puiutii vostri ( la cat am apucat) si pot sa zic ca toti sunt tare frumosi, sa va traiasca! Felicitari la toate mamicile randunici!

http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Vio, nu-l trezesc...ii dau biberonul de seara si-l las sa doarma...stiu ca nu e o problema o zi, dar maine sunt singura si nu-i fac baitza nici maine...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cateva pozici de la botez aici.
Pozici recente cu Teodora aici.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

dragele mele, eu va zic noapte buna! mersul pe jos face el piciorul frumos, dar si oboseste al naibii...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

tuchi ca oftalmolog, ti-l recomand cu caldura pe dr. Burloiu. Imi pare rau de problemele de la ochisor.

stela pupici speciali lui Teo. Tin pumnii sa fie totul bine.
Si superbe poze

Tuchi si Naty multumesc de aprecieri, dar ca sa fiu foarte sincera partea de endocrinologie reproductiva o stiu cel mai bine din toate minunile PCOS-ului. La partea de diabet nu sunt asa bazata; drept dovada faptul ca acum cateva sapt. intrebam de indicele HOMA-IR. Bine, de atunci am aflat ce-i cu el, dar ideea e ca nu stiam. Si sunt foarte multe lucruri pe care nu le stiu, dar incet, incet am sa invat. Nu am eu timp suficient, ca mi-as dedica o si mai mare parte a timpului subiectului PCOS.
Iar la capitolul cardiopatii care apar datorita PCOS ma declar afon complet. As pica orice examen cu brio. Si de asta nici nu ma apuc prea curand. Nu am vreusit sa-mi misc pana la Helios sa-mi iau un stetoscop ca lumea, ca sa invat sa iau si eu o tensiune exacta.

In privinta faptului ca uneori nu-i bine sa sti atatea despre propria boala ... hmmm, da si nu. Clar te doboara psihic uneori sa sti exact care-i viitorul si nici nu te poate minti nimeni. Pe de alta parte eu din aceste cunostiinte imi adun forta necesara pt a lupta. Pe mine nu ma sperie un simptom daca stiu de unde mi se trage. Ma sperie f tare cand nu stiu ce se petrece cu mine. Asa sunt eu construita. Altii, doresc doar sa mearga la medic si sa plece cu o reteta.
In plus, aceste cunostiinte m-au ajutat enorm. Inclusiv, in a gasi un medic care sa vad ca stie ultimele studii in materie de PCOS si stie care este tratamentul la nivel mondial. Pe vremea cand nu stiam am primit multe tratamente gresite care mi-au facut mult rau si inca mai trag ponoasele acelor tratamente.
Si tot de aici mi se trage faptul ca nu mai am incredere oarba in nimeni. Nu as putea sa iau o reteta si sa inghit pilule fara sa stiu de ce le iau, care sunt efectele, riscurile etc.

Mergi la inceput

Am apucat sa vad poze originale de Sovi.Super bb Sasha.Pana si suzeta e asortata la costumasul de proaspat crestinat!
Luny,bravo ca ai lasat inhibarea in parc...Cine nu vrea sa nu se uite!
Delph,imi pare rau de patanie.
Merci Adriuta.Teo a avut o colega de botez,mult mai mare decat ea (cam de 4 luni) si care a urlat din toti plamanii in cristelnita.Teo a marait un pic,nu a plans,draga mamei.Si a fost chiar cuminte si cand a scos-o din cristelnita!
Cuscra,am vazut Barosanelul scump.Mama mia,nu mai are loc in cadita!!Dragut tare e!Si m-a dat gata Davidutul cu mototrul lui!
Mamip,superba invitatia la botez.Si lasa,ca nu e o tragedie ca-i dai completare.si eu ii dau.
Clau,super leganutul si superba Rebe in el.Cat a costat?
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR.LA MULTI ANI,GECKO!
Zoze
Cam atat deocamdata...toata lumea.

La ce ora a ramas intalneala?

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor.ici multi.Nu stiu daca varsaturile sunt chiar de la Nan,fiindca ea varsa si inainte sa-i dau Nan si nu mananca la fiecare masa Nan si tot varsa.Oricum,de maine imi schimba laptele praf,am inteles.

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela foarte frumoase poze, si Teodora a fost superba!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, vad ca nu vorbesti cu mine decat indirect . Ce frumoasa printesa s-a botezat! . Si mistoooo rochita mov . Si sa stii ca eu nu spun (n-am spus niciodata) ca Nan e un lapte praf prost, m-am uitat pe compozitie si e mult mai bogat ca Humana in vitamine de pilda; problema e cu ambalarea de la noi, stii ce a zis si Lyvy...Deci nu neaparat orice cutie e proasta, ci anumite cutii; eu chiar mi-am pus problema atunci, dupa spitalizare, daca sa nu reiau Nan dar n-am mai vrut sa ma risc, prefer sa ma zbat sa procur Humana direct din Germania, barem stiu ca n-are porcarii in el...
Intalneala a ramas la 16-16.30 si sa nu te prind ca nu vii!
Gudinde , e foarte bine sa treci orice recomandare medicala prin filtrul gandirii tale si sunt perfect de acord. Dar stiu si ce pericol psihologic implica aprofundarea tot mai adanca a unor boli "enciclopedice"...cum e si PCOS si diabetul; boli in care nici tabloul si nici prognosticul nu sunt aceleasi la toata lumea. Pai daca eu ma apuc acum sa citesc in detaliu despre piciorul diabetic (=amputatii succesive, etc) unde ajung? La spit 9, nu?
Eu va zic noapte buna tuturor si sa ne vedem cu bine maine la cafeluta Cristinei sau a lui Gecko!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput