Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stol , mi-e tare dor de voi! de aseara ma tot chinui sa citesc cate ceva din urma; am reusit sa vad pozici de la botezurile de saptamana trecuta, felicitari bebeilor crestinati Iulia, Teodora si Sasha , abia astept sa intram si noi in randul lumii.

Am absentat in ultima vreme din motive de pregateala pentru botez care este maine. Suntem pe ultima suta de metri cu amenajatul curtii si gradinii, sper totusi sa terminam pana diseara. Sunt tot intr-o alergatura intre Alexia (care e la bloc la mama si a avut vreo 2 zile febra peste 39 din motive de insolatie(cred)si putin rosu-n gat fara alte simptome) si Antonia care cand nu doarme vrea sa stea numai in brate. Si doarme cate 3 ore,timp in care eu fug repede la Alexia, iar apoi sta treaza 3-4 ore, uneori chiar mai mult si vrea atentie 100%, nu pot sa fac nimic. Nici timp nu am sa ma duc la coafor, asa ca a chemat mama-soacra pe cineva acasa sa vina sa ne faca manechiura si pedichiura ca sa fim si noi mumoase maine la botez.

Am ceva emotii, dar sper sa iasa bine.

Zoze spor si tie la pregatiri
Mai e cineva care boteaza maine?Ca nu am apucat sa citesc tot din urma si sunt curioasa.

In alta ordine de idei suntem bine, daca mananc ce trebuie nu avem colici, in schimb daca "sar calul" avem probleme. N-am mai pus o rosie in gura sau un castravete...ca sa nu mai zic ca as bea si eu un cola sau un fanta...+multe altele...Cu inghetata ma rasfat... si sac sac Clau ca al meu randunoi cumpara cate 30 de inghetate ca sa fie acolo, nu de alta dar si el e un mare mancacios..

Noaptea doarme foarte bine , adica adoarme intre 22-23 se trezeste in jur de 03-04 pentru papa si adoarme imediat pana dimineata cand papa iar si doarme pana pe la orele astea.Sunt multumita ca pot dormi noaptea.

Raportam o crestere in greutate de 1200 gr si 3 cm in prima luna de viata, e o m,ancacioasa si o calica de n-are pereche.

Fug ca dormea de la 07.30 si tocmai s-aud "voci" din dormitor.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!
traiasca gecko
LA MULTI ANI, BEBELUSI SARBATORITI AZI, SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

..vad ca a fost alarma falsa...a adormit la loc, chiar daca pentru putin timp...merg sa mai citesc din urma pana se trezeste ea.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

N-am plecat...ma lalai
Cami, acum sa-ti zic o chestie: mie mi se pare ca daca n-ar exista CHIAR nici o reactie la Infanrix ar insemna ca nu are nici un efect; vaccinul trebuie sa declanseze o reactie in organism, ori daca nu e chiar nimic...mi se pare dubios! In fine, se pare ca doar ai nostri au avut probleme totusi...
A apucat si Iulia o jucarie, a zornait-o...dar i-a dat drumul repede . Anyway...avem 4 luni!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

PAUZA DE
astet sa se trezeasca seb sa fac curat si in camera la el!
Mai am de intins rufele, dar numai poci! bona a plecat cu Ilinca la tuns, sper sa aiba succes ca avea niste lacrimi de crocodil pe fata...
va zic si eu parerea mea despre sucul de fructe: aportul vitaminic este nesemnificativ si este mult mai greu de tolerat digestiv!
La Ilinca am inceput cu supa de zarzavat, am continuat cu cereale si apoi am adaugat marul initial copt sau fiert si destul de tarzior crud!
in plus, pe langa toleranta digestiva mai redusa la fructele crude, acestea sunt foarte dulci si bebelusul se va invata cu gustul lor si va primi extrem de greu legumele!
cat despre inlocuitul complet al unei mese de lapte asta se vaface pe la 9 luni.Pana atunci, fiecare masa cu linguritya e urmata de un bibe cu lapte( sau san!) Cred ca doar dupa iaurtul de dupa amiaza nu-i dadeam Ilincai lapte!
A, si sa nu uit- n-am pus niciodata cereale cu lapte in biberon si in general n-am pus nimic altceva in biberon in afara de lapte/ceai/apa!
asta e parerea mea, daca intereseaza pe cineva!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

NATY azi nu merg la plimbare dimineata, pe motiv de randunoi plecat cu treaba cu ma-sa!!
nicol si Mateiul meu a fost botezat duminica..
tuchi pai cum sa pui cerealele in bibe?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

La multe luni! Iulia, Sebastian , Alexandru, si Raisa si multa sanatate mamicilor Naty, Tuchita, Cory si Mamaruta.

mamipapatot suuuuper duuuuper invitatia.

mimonix ce-mi place emisiunea ta... si povestesti totul de parca mi-ai amint de prietena mea din faculta cum stateam amandoua pe hol la cami si povesteam noptile..era liniste.

zozeeeeeeeeee succes cu pregatirile si cu botezul.

naty cum crezi tu ca o sa arate casa mea cand ma intorc?? DEZASTRUUU... Si nu mai calca mama lenjeriile ca nu te cauta nimeni prin pat. Faceam si eu din astea dar de vre-o cativa ani m-am lecuit.

tuchita da vaccinele alea nu-s pe gratis mama??? Si atatea sute si sute ...si sute...de unde scoate omul sarac sutele?? raman copiii nevaccinati? Adrian se intoarce singur de pe burta pe spate si invers dar mai rar...si n-are nici 3 luni. Asa ca totul e posibil.

gecko ptiii ce copil bine crescut. Si zau ca-i frumos tare.Multam de invitatie, suna tare tentant...zau ca oriunde e mai bine ca aici. Cred ca si-n Sahara...ha ha ha.

simo25 cred ca Labus s-a saturat sa faca pe bodyguard-ul si s-a gandit cum sa faca el sa fie concediat. Asa ca...a mancat suzi.

clauclau bine ca doarme si dupa ce te ridici tu din pat. Al meu daca dorm cu el doarme 3 ore, daca nu... la 5 minute e sus.

Violeta super dulce Sean cu zdranganeaua lui.

mstela Deie Domnul sa fie totul bine. Pupici lui Teo.Am vazut-o in pozici, e superbisima.

ariel ce ma bucur ca e bine Alexuta si ca e din nou acasa. Va pupim si poate Teo si-a exprimat bucuria ca surioara e din nou acasa si de aceea a fost mai frichinit. Cat despre intalneala cu mami...suuuuper.

cristinagoji patut il am pe al meu de cand eram bebe. Acum vre-un an si ceva ...aud ca vor sa faca matusa si unchiu curatenie si imi ajunge la urechi ca printre "gunoaie" e si patutul nostru(in el au mai crescut si alti verisori de-ai mei) ca ultimul il folosise baiatul lui vara-mea. Ceeeeeeeeeee .... nooooo...io-s foarte conservatoare :)))))))si i-am pus pe ai mei sa salveze leganusul-pat. Heeeee ce bine-mi prinde. Au crescut vre-o 5 verisori, si vre-o 4 dintre copii lor(eu sunt cea mai mica) si are vre-o 40 de ani...e pe shine facut de bunicul nostru...merge brici si ARE VALOARE SENTIMENTALA!!! asa ca are patut.

gianibutucica Sper ca o sa fie cumintel.

tuchi multumim de sfaturile despre diversificare. pe mine ma intereseaza. sarut mana

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicol spor la pregatirle pentru botez si multa sanatate Alexiei!
Clau, nu e tocmai bine ca mananca mai des noaptea! Stii ca am mai zis ca laptele seara e cam slab si putintel dupa o zi de agitatie! Rebe e la varsta la care ar trebui sa manance doar o datta noaptea!Partea proasta e ca daca se invata sa se trezeasca asa de des, o sa te chinuie asa pana la un an, trezindu-se fara motiv!
Luny, nu raportezi nimic despre Mufa?
Butucico, te pupacesc!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Acum fug sa umplu biberonul ca de nu fac inundatie...cu toate pad-urile lor cerate. Parca vad ca iar il pun la congelator...ca il am in frigi pe cel de ieri seara...
Parca nu mai mananca atat de mult cat obisnuia/??!! Am observat ca mai multe mamici se plang ca nu mai mananca bebeii la fel de bine ca in primele luni.
Hai ca fug.
Ne recitim dimineata la mine.
Mercy muuuult de suport si de sfaturi.
Va pupic

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La Multi Ani, Iulia, Seb, Alex si Raisa! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput