Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60
Raspunsuri - Pagina 20
crisarh spune:
Buna fetelor!Va salut si eu cu intarziere, multumesc pt sustinere.Felix, de plans am plans, dar se pare ca o zi pe luna nu reusesc sa ma abtin, in rest sunt ok. Buna cafeluta voastra, dar eu trag cu ceai.Ce stiti de Tutu, de ieri sun la el si nu raspunde, azi am inceput de pe la 7.45 sa sun si nimic, cum fac sa dau de el pt programare laparo? Sa merg dupamasa la cabinet? Ce spuneti?O zi buna va dorescaspiranta la
zuzulina spune:
fetelor va multumesc ca m-ati primit ![]()
in adanacul sufletului abia astept sa ma duc la tutu, dar imi este asa de frica feteloooorrrrrr, am zis ca ma duc cum imi trece CM-ul si uite ca mi-a trecut si tot aman, mi-e frica de medici, de ce o sa aflu,mi-e sila sa stau cu orele pe la cabinet, nu de alta da sunt fomista si poate ma apuca foamea pe acolo
o fi ok daca-l sun dupa ora 18, cand ajung acasa?
eu sunt in ziua 18 de CM
o sa raspund mai greu ca nu stiu ce are netul, dupa ce ca am un calc handi, mai merge si netul greu
felix76 spune:
Fetele, ma bucur ca v-a placut tratatiunea mea, Andreuk, voi introduce il listuta si 3 in 1!
. A, sa nu uit, si lapticul cu cereale!
Crisarh, o zi pe luna de plans e putin! Inseamna ca ai inceput procesul de vindecare! Bravo tie!
Georgia, maistru de ceremonii sunt, ca doar ajung la serv la 7. Moama ce matinala sunt! Dar ma bucur sa pregatesc pentru voi, mi-ar place sa va invit in realitate dar e bine ca ne vedem chiar si virtual!
Poop toate fetili,
Felix
magdita spune:
Crisarh
, daca ai posibilitatea, da o fuga pana la cabinet dupa-amiaza. Sigur te va programa. Bafta multa !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
crisarh spune:
Ma recuperez, asa e, mai greu, dar merge.Am sa dau o fuga la cabinet. Maine s-a programat si al meu la dr. Matei, vedem si rezultatul lui. Ca acu vine ziua 10a si tre cu fufu, nu?aspiranta la
aerlilian spune:
Crisarh ,faza asta cu plansul o data pe luna ni se intampla multora,asa ca te intelegem foarte bine...Din pacate nu-ti pot spune "nu mai plange" ,tocmai eu care inund lumea cu lacrimile mele la fiecare cm....Dar pot sa te incurajez si sa te rog sa te gandesti la Tutu ca la un colac de salvare.
Daca te rog sa-mi dai un pm legat de programarea la spermograma, de dr.Matei si alte detalii legate de asta,crezi ca poti???
magdita spune:
Dragele mele, va invit sa continuam discutiile noastre despre fufu
, monitorizari si inseminari aici
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
lalitica2000 spune:
tare multa activitate in capitoul astta.
magda, mai e un pic si tre sa deschizi un nou capitol
zuzulina, n-are de ce sa-ti fie frica de doctor. Tocmai ca e foarte bine sa te duci sa poti rezolva eventualele pb. Legat de statul pe la usi, aici e adevarat ca se cam sta, dar daca incerci sa mergi pe la sf programului mai mult de o jumatate de ora nu stai.
danielac100 spune:
quote:
Originally posted by rocsy2007quote:
Originally posted by danielac100
Buna fetelor,
Stie vreuna dintre dvs. daca dl. dr. Tutunaru va fi la cabinet, luni, 09.06.2008?
Va multumesc.
eu pe 9 incep monitorizarile pentru inseminare. deci...este.
Roxy viitoare
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi
Buna Roxy,
Si eu tot pentru monitorizari de inseminare merg. Ce coincidenta. Sper sa fie de bine la amandoua. La mine e prima inseminare.
Cica am auzit ca dupa insemniare trebuie sa stai linistita cateva zile. Eu am un job f. agitat. Stie cineva ce inseamna cateva zile?
Pup,
Dana